עבור לתוכן

הגדרת כרטיס רשת אלחוטי חדש.

Featured Replies

פורסם

היי. קניתי ביום שישי כרטיס רשת אלחוטי מסוג EW-7128g של EDIMAX בבאג וכמו כן ראוטר אלחוטי.

יש לי בבית שני מחשבים נייחים - אחד מהם חדש בן יומיים, שבשבילו קניתי את הכרטיס רשת, ועוד אחד נייד עם אלחוטי מובנה כבר.

חיברתי את הראוטר, והמחשב נייד התחבר תוך שניה אל הראוטר.

לעומת זאת, במחשב החדש התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי, ואני לא מוצא את הראוטר ו\או רשת אחרת בכלל, גם כשאני שם את הראוטר צמוד למחשב.

האנטנטה מחוברת לכרטיס רשת והכרטיס רשת נמצא טוב בתוך ה SLOT במחשב.

אמרו לי בבאג שזה כנראה הגדרות במחשב.

מישהו יכול לעזור לי להגדיר? יש לי פשוט 0 ידע בדברים כאלה.

בתודה מראש!

פורסם

אתה משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס כדי לאתר רשתות אלחוטיות, או בזו המובנית ב WIN XP ?

אם אתה לא יודע לענות על זה, אז תן תצלום מסך של מאתר הרשתות האלחטיות שלך.

כמו כן, האם הלפטופ מתחבר לרשת שאתה מזהה ? השם של הרשת הוא שם הרשת שלך ? שאתה הגדרת בנתב ?

פורסם
  • מחבר

אתה משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס כדי לאתר רשתות אלחוטיות, או בזו המובנית ב WIN XP ?

אם אתה לא יודע לענות על זה, אז תן תצלום מסך של מאתר הרשתות האלחטיות שלך.

כמו כן, האם הלפטופ מתחבר לרשת שאתה מזהה ? השם של הרשת הוא שם הרשת שלך ? שאתה הגדרת בנתב ?

אז ככה, ניסיתי פעמיים. התקנתי בהתחלה את התוכנה של הכרטיס ולא התחבר. ניסיתי שוב עם התוכנה של ווינדואס ולא התחבר. לא מראה שום רשת. כאילו אין רשת באיזור.

את הנייד ברור שזה מתחבר לרשת שלי. וידאתי את זה. שיניתי את השם וגם ניתקתי את הראוטר לבדוק שזה באמת האחד שלי.

הבעיה היא בהגדרת הכרטיס כנראה.

תודה שאתה מנסה לעזור.

פורסם

הכרטיס הזה מבוסס RALINK ומנסיוני הם עובדים יותר טוב עם התוכנת ניהול שלהם מאשר התוכנת ניהול של וינדוס.

תנסה להתקין מחדש ובאופציות בהתקנה תבחר optimize for: WiFi mode.

תבדוק במנהל ההתקנים שהוא מראה אותו מותקן ושאין לו סימן אזהרה צהוב.

אם לא עוזר, תנסה להוריד את הדרייבר המעודכן מהאתר של אדימקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים