עבור לתוכן

The chronicles of riddick אין מילים!!!

Featured Replies

פורסם

:nixweiss: זה בין המשחקים המעטים שזכו להצלחה כבירה והשיווק שלהם היה פעוט לעומת HL2 או שאר המשחקים, אגב לא כל כך הרבה אנשים מכירים את המשחק..

אז תתפלא, כל מי שקשור לתחום הגיימינג בצורה חזקה שמע עליו, תקופה קצרה אחרי שהוא יצא היה המון הייפ ודיבורים על כמה הוא טוב, מדהים, קיבל ציונים מעולים אבל זה עדיין לא משנה את הדעה שלי שהמשחק הוא טוב, לא מדהים, פשוט טוב. נהניתי, העלילה טובה, אבל הוא רחוק מלהיות מדהים כמו שהביקורות היללו אותו מתי שהוא יצא ואני פשוט ציפיתי ליותר.

אם הבאת את הציטוטים שלי כמעין ניסיון להראות שאני סותר את עצמי (לא ברור לי למה הבאת אותם) אז אני אסביר: המשחק טוב אבל לא מעולה, ההתחלה לטעמי משעממת, הקרבות בזירה נחמדים אבל די מיותרים, הסוף מאכזב, בוס קל וסיום עלילתי קצר והכי גרוע זו מערכת ההתגנבות שהיא פשוט גרועה, לעבור צמוד לשומר מקדימה או מאחורה מבלי שהוא יגלה אותי ... אז מה אם אני מוצלל (מצב התגנבות), אפילו נגעתי בו תוך כדי הסיבוב סביבו והוא לא הגיב, מבחינתי זה היה דפוק ביותר, שום משחק התגנבות שמכבד את עצמו לא היה מאפשר כזה דבר ובצדק. מאידך התוספת שמסבירה על שלבי הפיתוח (אופציה שנפתחת רק אחרי שמסיימים את המשחק פעם אחת) היא אכן מדהימה וזו תוספת מבורכת ומאד מעניינת (לטעמי כמובן) שהייתי שמח לראות בכל משחק (כמן לדוגמא ב-GOW שיש סרטונים שמראים את שלבי ההפקה, את רעיונות העיצוב וכו', אפילו הקרנתי את זה במכללה (לתדהמת האנשים שלא מכירים משחקי מחשב :) )

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה רוצה להגיד שזה לא אחד ממשחקי הFPS הטובים ששיחקת?

אני לא מאמין שאתה יכול למנות עוד הרבה משחקים שהם מדהימים בתחום הזה ושיש הרבה שהם מעל לרמה של רידיק, נכון היה משהו אידיוטי בקרבות מגע(מרביץ בורח, מרביץ בורח), וההתגנבות לא הייתה כמו בקומנדוס , אבל זה לא משנה בכלל, אם נהנת מהמשחק זה סימן שהוא טוב, ואין הרבה משחקים שמסוגלים להעביר את זה, והם משחקים!!! כלומר משהו שאמור להעביר הנאה (?!)

פורסם

מה זה קומנדוס?

פורסם

commandos ?

נדמה לי יצא ב 99 הראשון, משחק פעולה טקטי בזמן אמת שבה אתה שולט על יחידה מובחרת שלכל חייל יש את התכונות המיוחדות שלו ובעזרתם אתה עושה משימות , שנדמה לי שהם היו שיחזור של משימות אמיתיות במלחה"ע השניה, לדוגמא הכומתא הירוקה יכולה להתגנב לגרור גופות, המרגל יכול להתחזות לקצין ולהעסיק שומר בזמן שהחבר שלו עושה משהו אחר, צלף..מכונאי.. וכולי...

משחק מדהים(פחות אהבתי את ההמשכים שלו ) בגלל העובדה שהוא נתן לך המון אפשרויות לבצע את אותה משימה, היה המון מקום ליצרת תוכנית טקטית ארוכת טווח בשביל לכבוש את היעדים של המשימה, מי שהיה רץ קדימה בלי לחשוב ולתכנן לא היה מצליח לעבור שלב אחד במשחק הזה.

פורסם

זה לא משחק פעולה טקטי (כמו GRAW, R6 ו - SWAT) אלא משחק אסטרטגיה/טקטיקה כמו סדרת UFO, דספרדוס (השני היה נוראי), SILENT STORM (לדעתי המשחק הכי טוב בז'אנר), ROBIN HOOD אגדת שרווד,ו - SOLDIERS גיבורי מלחה"ע ה -2, FALLOUT TACTICS (למרות שהוא כמעט RPG), סדרת FULL SPECTRUM WARRIOR ו -סדרת FREEDOM FORCE המצויינת.

בז'אנר הזה יוצאים לרוב המשחקים הקשים ביותר.

המשחקים האהובים עליי מהז'אנר הם משחקי MECHCOMMANDER המעולים, חבל שלא המשיכו את הסדרה.

פורסם

ROBIN HOOD אגדת שרווד

משחק מצויין! וקומנדוס 2 היה גם מצויין (השלב הראשון בשלג אם אינני טועה)

פורסם

רידיק אכן משחק מעולה.. אבל הוא כבר ישן לאאלהה :P

פורסם

משחקים זה לא חומרה שכל מה שיצא לפני יותר מ - 3 חודשים הוא ישן.

אגב, משחק זה שמשחק הוא ותיק לא אומר שהוא לא כייפי.

אני משחק עדיין בRA2 ובAOE2 ונהנה כמו שנהניתי בהתחלה.

בלי קשר לזה שהוא "ישן" הוא לא נופל ויזואלית מכמעט שום משחק שיצא בשנתיים האחרונות ועדיין נראה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים