פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים Arkanoid זה אחד הדברים!!1211111121331!@!!אכן אחד המעולים, אבל למה סתם להספים?
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים יש לי את המשחק המקורי קיבלתי כשקניתי כרטיס מסך מי שרוצה אותו יכול לפנות אליי ומוזמן לקחת אותו אין לי מה לעשות איתו אני לא משחק במחשב
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אתה צריך להבין דברים שמאחורי הכינויים ואת היסטורית הפורום בכדי להבין ובנוסף אני סתם משוגע, what do YOU care?!
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים המשחק מבוסס סרט הכי טוב ומושקע שנוצר ללא ספק וכן ירבו. חבל רק שכל העולם ואחותו הורידו אותו אז ההמשך יוצא רק לקונסולות, בינתיים. אפילו היום הוא שווה כל שקל, בטח כשהוא עולה רק 50 אז אין סיבה לא לקנות......
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים ה - ATHENA הוא לא המשך, הוא אריזה מחדש של המשחק עם תוספות מינימליות בשביל ה - PS3.כמו ה - SIGMA של NINJA GAIDEN למשל.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים טוב שנכרתם בו, באמת אחד המשחקים.עשיתם לי חשק שוב לשחק בו... תמיד יש מה לגלות.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים כמו שנאמר במשחק:if u wanna live get a shiveפשוט משחק ענק ואני חולה על המשפט הזה
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מצטער, לא מבין מה ההתלהבות. אולי כל ההייפ שהיה סביבו בזמנו גרם לי לצפות ליותר אבל ממש התאכזבתי.אכן משחק טוב אבל משחקיות בעייתית (עם ההתגנבות לדוגמה) אבל אין ספק שהעלילה שווה והגרפיקה סבבה. לכל מי שסיים אותו אל תשכחו שנפתח לכם "מצב מפתחים" בו, תוך כדי המשחק, יש נקודות (סמנים כחולים זוהרים - אם אני זוכר נכון.), שנגיעה בהם מפעילה הסבר של אחד המפתחים לגבי איך הם הגיעו לרעיון כזה או אחר, לעיצוב הסביבה ועוד כל מיני דברים מגניבים, ואין ספק שכאן מדובר בתוספת מדהימה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מצטער, לא מבין מה ההתלהבות. אין ספק שהעלילה שווה והגרפיקה סבבה. אכן משחק טוב , ואין ספק שכאן מדובר בתוספת מדהימה. אולי כל ההייפ שהיה סביבו בזמנו זה בין המשחקים המעטים שזכו להצלחה כבירה והשיווק שלהם היה פעוט לעומת HL2 או שאר המשחקים, אגב לא כל כך הרבה אנשים מכירים את המשחק..
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר למישהו יש פרטים נוספים בקשר ל-The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena אשר אמור לצאת לקונסוליות.?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים ה - ATHENA הוא לא המשך, הוא אריזה מחדש של המשחק עם תוספות מינימליות בשביל ה - PS3.כמו ה - SIGMA של NINJA GAIDEN למשל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.