עבור לתוכן

עזרה למאוכזב קשות מ-GRAW

Featured Replies

פורסם

החיילים בצוות לא עושים מה שאומרים להם. אני פוקד עליהם ב-MOVE לנקודה מסוימת והם הולכים להתאבד מול מכונת יריה :kopfpatsch: ואחד מהם עושה טובה ועומד במסתור ועוד אומר שהגיע עד שבא לי לירות בו בעצמי :s07:

ברצינות, זה המשחק הראשון ששמתי על המחשב החדש והוא מרשים גרפית אבל מבחינת "אינטליגנציה מלאכותית" הוא לא שונה בכלום ממשחקי 3D של סוף שנות ה-90. יש למישהו המלצה על משחק דומה עם אינטליגנציה מלאכותית משופרת, גם על חשבון המילה האחרונה בגרפיקה?

נ.ב: אחרי משחק נוסף, אחד החיילים "נתקע" בתוך ערימת אבנים ולא מסוגל לצאת בשום דרך :nixweiss:

פורסם

rainbow six: vegas.

תראה כניראה משחקים כאלה אתה לא טוב בהם. בטח אתה אוהב משחקים שאתה רק זז ויורה בלי לחשוב הרבה. לא שזה רע גם אני אוהב.

פורסם

עזוב אותך מהמשחק הזה האנטלגנציה המאלכותית שמה בקרשים....

אני סימתי חלק מהמשימות של המשחק דרך הרשת, הכוונה למשחק CAMPAIGN COOPERTIVE גם יותר כיף וגם לא צריך לדאוג לבוטים המטומטמים..

וכמו שיצעו RAINBOW SIX VEGAS משחק ממש מומלץ.

פורסם

הAI של גירסאת המחשב במוות מוחי... ב360 הם באמת עושים מה שאומרים להם (ואפילו יותר)

פורסם

מסכים בהחלט עם כולם - תנסה את ווגאס ולדעתי תהנה מאוד - יש שם רק שני חברי צוות אבל הם יותר מתוחכמים והשליטה עליהם נוחה וזורמת

ב GRAW 2 החיילים שלך לפעמים אינטליגנטיים ולפעמים סתומים בטירוף, צריך לדעת איך למצל אותם נכון, הכוונה בעיקר לתת פקודות נפרדות לכל אחד, אבל גם זה לא תמיד עוזר.

איך אומרים - סמוך רק על עצמך...

פורסם

החיילים בצוות לא עושים מה שאומרים להם. אני פוקד עליהם ב-MOVE לנקודה מסוימת והם הולכים להתאבד מול מכונת יריה :kopfpatsch: ואחד מהם עושה טובה ועומד במסתור ועוד אומר שהגיע עד שבא לי לירות בו בעצמי :s07:

נ.ב: אחרי משחק נוסף, אחד החיילים "נתקע" בתוך ערימת אבנים ולא מסוגל לצאת בשום דרך :nixweiss:

הדרך הכי נורמלית לסיים את המשחק הזה היא לתת להם לעקוב אחריך.

לגבי זה שהוא "נתקע" זה אכן באג ידוע במשחק ,תנסה פשוט לפסוח על המעבר שם בין הסלע לשביל (שם הוא נתקע,נכון?)

ושתלח אותו קודם שיבוןא אחריך.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות :xyxthumbs:. מקווה "להתאכזב לטובה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים