עבור לתוכן

World In Conflict Demo שוחרר!

Featured Replies

פורסם

16 הכי גדול שיצא לי לראות.

אבל זה לא המוני. WOW זה המוני ;D

• תגובות 71
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש למעבד פה תפקיד חשוב.

אם אני לא טועה הוא תומך במרובעי ליבה וכנראה שיהיה הבדל ביצועים משמעותי עם מעבד כזה.

פורסם

יש לי כל 40 שניות בערך תקיעה גדולה.. ואז ממשיך המשחק... למה זה קורה ?

שמתי על הגדרות 1280X1024

HIGH.

:xyxthumbs:

פורסם

זה משחק שמותאם לכרטיסים של NVIDIA, אבל זה לא אמור להתקע בכרטיסים של ATI

פורסם

זה עושה לי תקיעה של 40 שניות וממשיך מוזר ..

פורסם

גם לי יש הרבה בעיות עם המשחק, מחקתי אותו כי היו מלא בעיות תצוגה ולא היה לי כוח לבדוק למה.

פורסם
  • מחבר

המשחק דורש כמות עצומה של זכרון, כנראה שגיגה אחד לא מספיק.

פורסם

זה עושה לי תקיעה של 40 שניות וממשיך מוזר ..

כן גם לי יש תקיעות. בטח עושה בעיות לכרטיסים של ATI . אבל מחקתי אותו משחק מעצבן לא אהבתי.

פורסם

באסה עם ה ATI האלה!

פורסם

המשחק דורש כמות עצומה של זכרון, כנראה שגיגה אחד לא מספיק.

אכן כן, הוא זולל משאבים בדיוק כמו VISTA ואפילו יותר, 2GB יספיקו לו אני מקווה.

פורסם

2GB זיכרון, X800PRO ומעבד נורת'ווד עתיק שרץ ב3GHZ מריצים את המשחק חלק בצורה שלא תאמן. גם בקטע האחרון כשהמסך מלא בפיצוצים ועשן (מהמדהימים שראיתי עד עכשיו) המשחק סוחב. אני מניח שהזיכרון מאד קובע, אבל המנוע של המשחק ממש טוב.

בקשר לשאר המשחק- הייתי רוצה שהטנקים יהיו אמיתיים יותר (בלי הROCK PAPER SCISSORS עם חיילים. FFS לטנק מודרני יש שלושה מקלעים לפחות עליו, אין לו בעיה לקצור חיילים) ושיהיה אפשר לכוון את הTOW קצת יותר יצירתי (יחסית לטיל מונחה הוא זז מאד ישר...) חוץ מזה- משחק אינטנסיבי עם שילוב מעניין של מיקרו ומאקרו

פורסם

עזרה!

הדמו לא עובד לי בכלל

התקנתי אותו +דרקס9 הכי מעודכן הכל היה בסדר עד שהפעלתי אותו. המחשב טוען את המשחק, המסך מתמלא באפקט יפה של קוביות שנהיות שחורות (יענו FADE מגניב!) אבל המסך שבא לי אחרי זה הוא לא איזה קדימון, לא טריילר ולא סרטון אלא מסך SPLASH שנותן לי שתי אפשרויות: סגירה או לחיצה על כפתור שמפנה אותי לקניית המשחק. החלון נסגר אוטומטית תוך 15 שניות. בחלון הזה גם יש לי 1400FPS... אבל בקיצור

אין משחק עדיין!

פורסם

אולי המקור שלך דפוק - תנסה אחד אחר ;)

פורסם

למשחק יש סינגל של משהו כמו 10-11 משימות, כך שמי שאוהב סינגל מכוסה.

פורסם

מה כולל הדמו של המשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים