פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים הדמו כבר כאן ;D הגראפיקה מעולה,הסאונד מעולה ומנוע המשחק מצויין(עובד חלק מאוד על מחשב חלש כמו שלי בהגדרות בינוניות). מחכה בקוצר רוח למשחק המלא חכה שתשחק עם הרבה שחקנים שיפילו באתו רגע 100 פצצות ה-FPS יירד לך טוטאלית.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים נהנתי מאוד מהדמוקצת צריך להתרגל לכל האפשרויות הזווית משחק...אבל בתכלס ברגע שמתחילים -משחק אדיר
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים משחק אסטרטגיה בזמן אמת, האמת אין לי כל כך כוח להתחיל להרחיב, היו פה כמה וכמה דיונים על המשחק עם כל המידע שצריך, חיפוש קטן יניב לך את מה שאתה צריך.זו לא אסטרטגיה בזמן אמת, אלא טקטיקה בזמן אמת (התרגום הכי נכון ל- Real Time Tactics).
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים חכה שתשחק עם הרבה שחקנים שיפילו באתו רגע 100 פצצות ה-FPS יירד לך טוטאלית.בסדר אבל הפצצות זה לא אלף שנה... אם כל הפצצות ביחד אז כמה זמן זה כבר, 5 שניות? אז המחשב נתקע והמסך קופא (0 FPS) ואתה מבין שפיצצו אותך... לא נוראואם אתם רוצים להשיג את הדמו מהר תשתמשו בGAMESPOT DOWNLOAD MANAGERזה מוריד רוב הזמן בקצב כמו בינטורנט+טורנטליץ' רק שזה חוקי! וגם יש בזה דמואים מה שאין בטורנטליץ'...
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים השליטה במשחק רחוקה מלהיות נוחה לטעמי, והמשחק דורש 2GB מיידית אני פשוט לא יכול לשחק ב1280*1024 ולא מפני שהכרטיס לא מחזיק, אלא הכל חלק מאוד בהגדרות די גבוהות האמת(להוציא כמה לא זוכר) אבל יש תקיעות, ושמתי לב שהוא לוקח 1.3GB בPAGE FILE ו700MB מהזיכרון, הקיצר 2GB זה חובה אבל נראה משחק מעולה רק צריך להתרגל אליו.וד"א השרת הכי מהיר להורדה שייך גם לNVIDIAhttp://us.download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/wic_demo.exe
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים כבר הזכרת לי, אני כל כך מת שתוספת הזכרון שהזמנתי תגיע כבר. ככה אני אוכל להתקין את ביושוק (המלא, בדרך כמובן מTL) וגם להתנסות בWiC באיכות נורמלית ולא כמו בבטא (כשאני שיחקתי) שהיה זוועתי מבחינת FPS.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים תגידו כמה אתם מקבלים בבאנצ'מרק של הדמו?התוצאה שלי :Resolution: 1280*1024Detail Level: LowAverage fps: 15Min fps: 4Max fps: 26TotalFrames: 779
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים בסדר אבל הפצצות זה לא אלף שנה... אם כל הפצצות ביחד אז כמה זמן זה כבר, 5 שניות? אז המחשב נתקע והמסך קופא (0 FPS) ואתה מבין שפיצצו אותך... לא נורא ואם אתם רוצים להשיג את הדמו מהר תשתמשו בGAMESPOT DOWNLOAD MANAGER זה מוריד רוב הזמן בקצב כמו בינטורנט+טורנטליץ' רק שזה חוקי! וגם יש בזה דמואים מה שאין בטורנטליץ'... ומה לא חוקי בלהוריד דמו של משחק בטורנטים? :
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים משחק פצצה לגמריגראפיק ואפקטים מעולים,מדהים לגמריעובד אצלי מצויין על הכי גבוה,ובבטא לעומת זאת זה עבד חרא על הכי גבוהמשחק יפה מאוד,שליטה לא נוחה באמת אבל מתרגלים וזה מסתדרמשחק אסטרטגיה מצויין,לא סתם RTS רגיל,גם לא פורץ דרך אבל עדיין אחלה של משחק...הנה כמה תמונות נחמדות שצילמתי...http://www.siz.co.il/up/wnonzgwqin3h.jpghttp://www.siz.co.il/up/wymnjzywmkmq.jpg
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים שווה להוריד את ה DEMO? התחלתי להוריד (מהקישור הראשון שנתנו) מוריד לי על 190K שזה הכי גבוהה שאני יכול. נ.ב. להוריד מ BT קבצים שהם בחינם (כמו גירסאות דמו, תוכנות חינמיות ולינוקס) זה חוקי הסיבה שעושים את זה זה כי זה בדרך כלל יותר מהיר ויותר יציב מ HTTP.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מתחיל להוריד.. נראה בקרוב...הבטא היה נחמד, אבל משחקים כאלה אני לא הכי אוהב במולטי..
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים דווקא שליטה נוחה מאוד אם משתמשים כל הזמן בגלגלת כדי לסובב את המצלמה ומקשים כדי לזוז קדימה ואחורה. מה שכן לא נוח בה זה שאיאפשר להסתכל ממש למעלה וזה הדבר היחיד שמעצבן בשליטה. הדמו קצת קצר(משימה אחת) אבל מעולה אפילו בהגדרות בינוניות
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים משחק נחמד, לפחות ע"פ הדמו כמובן שלא ראינו הכל אבל זה קצת מזכיר לי את COMPANY OF HEROES וזה אני(והקברן כמובן) או שנראה לי שההייפ מסביב למשחק הזה פשוט גדול מדי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.