פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני מנסה לעשות דף מוגן בססמא. עקבתי אחרי מדריך, אבהל באמצע עצרתי את המדריך והתחלתי לשפר אותו.. ניסיתי לבנות את זה במקום עם IF-ים עם SWITCH, אבל משום מה זה לא מצליח...בדקתי בHELP ורשמתי בדיוק כמו בHELP, אבל אני מקבל כל הזמן PASSWORD INCORRECTon (release, keyPress"<ENTER>"){ switch (pass1){ case "google" : trace("google entered as password"); break; case "walla" : trace("walla entered as password"); break; default : wrongpass.alpha=100; trace("password incorrect"); }}יש משהו שעשיתי לא בסדר?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים הרבה זמן לא נגעתי בפלאש..1) אתה בטוח שיש משתנה כזה pass1?2) נסה לשים break; אחרי ה trace של ה default.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני לא זוכר כרגע את הcase בלפאש אבל אתה בטוח שצריך להשתמש ב"default"? כי זה נשמע שהוא ילך לשם בכל מקרה...ומה רע בלהשאיר את IF? אם הגלגל מתסובב לא צריך להמציא אותו מחדש.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר CASE נראה לי קצת יותר נוח...וכן.. צריך להשתמש בDEFAULT...switch (condition) {case A : // statements // falls throughcase B : // statements break;case Z : // statements break;default : // statements break;}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.