עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן התחילולהופיע על המסך פסים באיזור הסמן של העכבר, טקסט לא היה מוצג כראוי, ולפעמים המסך היה נכבה ונדלק בלי הפסקה.

החלפתי מסך, והבעיה נמשכה. גם לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. ניקיתי אם הכרטיס מאבק, אבל זה לא עזר ממש.

התקנתי את התוכנה SmartDoctor של ASUS, ונראה כי הפסיקו הבעיות האלה, אלה שעכשיו קבצי וידאו לא נראים טוב, ונתקעים.

רציתי לשאול אם הבעיה היא בכרטיס מסך, ואם כן, האם יש דרך לפתור אותה חוץ מקנייה של כרטיס חדש.

ברשותי לוח-אם P4T של ASUS, דיי ישן, ולכן החיבור הוא AGPx4. רציתי לדעת אילו אפשרויות קנייה יש לי, אם אפשר לקנות AGPx8, כי קשה למצוא כרטיסים מתאימים (אני לפחות לא מצאתי).

אם מישהו מכיר כרטיס מתאים טוב, במחיר סביר (כפי שאתם מבינים, המחשב ישן, ולא שווה השקעה כספית גדולה), אשמח לקבל המלצה.

תודה רבה :)

פורסם

תבדוק שמהאורר של כרטיס מסך עובד לפני שאתה קונה חדש,כי אם המחשב ישן יכול להיות שהמאורר כבר בסוף החיים וכרטיס מתחמם.

פורסם

זאת כנראה בעיה בכ.מסך אבל זאת יכולה להיות גם בעיה בלוח אם. אז לפני שאתה קונה תבקש מחבר כ.מסך (AGPX8 מתאים לX4) ותראה איך זה עובד.

אם כ.מסך אחר עובד כמו שצריך אז כנראה הבעיה בכ.מסך שלך.

אגב, אתה עדכנתה לדרייברים הכי חדשים נכון?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות המהירות... :)

תבדוק שמהאורר של כרטיס מסך עובד לפני שאתה קונה חדש,כי אם המחשב ישן יכול להיות שהמאורר כבר בסוף החיים וכרטיס מתחמם.

הכרטיס הוא ASUS AGP-V7100 ואין לו מאוורר, יש לו צלעות. איך אני יכול לבדוק שהקירור עובד?

זאת כנראה בעיה בכ.מסך אבל זאת יכולה להיות גם בעיה בלוח אם. אז לפני שאתה קונה תבקש מחבר כ.מסך (AGPX8 מתאים לX4) ותראה איך זה עובד.

אם כ.מסך אחר עובד כמו שצריך אז כנראה הבעיה בכ.מסך שלך.

אגב, אתה עדכנתה לדרייברים הכי חדשים נכון?

התקנתי את הדרייבר מהאתר של nVIDIA, באמת כדאי לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר לפני הקנייה.

איזו בעיה בלוח אם יכולה להיות? זאת יכולה להיות בעיה של זיכרון?

פורסם

דבר ראשון - אתה לא צריך לבדוק אם הקירור עובד כי יש לך קירור פאסיבי.

דבר שני - אתה צריך לבדוק כ.מסך אחר על המערכת שלך ולא את הכ.מסך שלך על מערכת אחרת.

הבעיה בלוח אם יכולה להיות שפשוט חריץ הAGP נדפק, לא סביר אבל בהחלט אפשרי - זה קרה לי פעם אבל בPCIE.

לא יכול להיות קשור לזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים