עבור לתוכן

צריך מיפרט|למחשב עריכה מיקצועי מחירים 5000-5500

Featured Replies

פורסם

1.למה אתה אף פעם לא מציין שצריך דריוורים לGPU כדי שהוא יעבוד בצורה נורמלית?

2.אתה לא חושב אבל אני יודע וכך כל מי שעוסק בתחום. אתה מוזמן לדבר עם עורכי גראפיקת 2D/3D כבדה וכל נושא עריכת התכנים ויש לא מעט כאלו בפורום.

ה4GB זיכרון מאוד מנוצל בתחום הזה.

1 - זאת לא השוואה מאותו סוג, כל חלק צריך DRIVER, אתה משווה מוצר שהמערכת לא תומכת בו

2 - AVID לא יודע לנצל 4גיגה אז למה זה נותן יתרון ???

תחפש באתר של AVID, תעשה שיעורי בית ותראה למה מה שרשמתי במפרט שהמלצתי עדיף - גם במערכת 64ביט עדיין הAVID יעבוד על 2גיגה בלבד כי הוא לא יודע לקחת יותר, וחוץ מזה התוכנה (AVID-שזאת המטרה של פותח הדיון) לא עובדת טוב של 64ביט ככה שהזיכרון בגלל לא יזוהה כמו שצריך במערכת

ישנה תוכנה שאני יודע (לא יודע את השם אבל חבר שמתעסק בעריכה אמר לי ואני יכול לברר לפותח הדיון את השם אם ירצה שיבקש בה"פ) שמאפשרת לAVID להשתמש ב3גיגה זיכרון וגם זה רק בעזרתה.

פורסם
  • מחבר

כחה יש לי שתי דברים

1. תחפס לי את התוכנה בבקשה!~!

2.ה AVID לא יאבוד לבד.... יהיה אנטי ווירוס יהיה אינטרנט ואולי אפילו פוטושופ (cs2)

ואז לפי געתי זה כן ינצל 4GB

הסמאח לאוד הצאות F16QWE

פורסם

1 - זאת לא השוואה מאותו סוג, כל חלק צריך DRIVER, אתה משווה מוצר שהמערכת לא תומכת בו

2 - AVID לא יודע לנצל 4גיגה אז למה זה נותן יתרון ???

תחפש באתר של AVID, תעשה שיעורי בית ותראה למה מה שרשמתי במפרט שהמלצתי עדיף - גם במערכת 64ביט עדיין הAVID יעבוד על 2גיגה בלבד כי הוא לא יודע לקחת יותר, וחוץ מזה התוכנה (AVID-שזאת המטרה של פותח הדיון) לא עובדת טוב של 64ביט ככה שהזיכרון בגלל לא יזוהה כמו שצריך במערכת

ישנה תוכנה שאני יודע (לא יודע את השם אבל חבר שמתעסק בעריכה אמר לי ואני יכול לברר לפותח הדיון את השם אם ירצה שיבקש בה"פ) שמאפשרת לAVID להשתמש ב3גיגה זיכרון וגם זה רק בעזרתה.

זו בדיוק אותה השוואה.

דריוור נותן למכשיר לעבוד באותה מידה שהOS נותן לו לעבוד. מבחינתי זו עובדה ידועה בדיוק כמו שצריך להתקין דריוור בשביל להשתמש במוצר זה או אחר.

פורסם

מבחינתך..

העובדה היא שרוב האנשים אינם יודעים שצריכים מערכת הפעלה 64bit בישביל לנצל מעל 4GB אבל כולם יודעים שאמורים להתקין דרייברים כדי שהכל יפעל.

פורסם

אני לא מבין למה אנחנו מתווכחים על זה בכלל :nixweiss:

ם אתה חושב שרוב האנשים לא יודעים אתה מוזמן לפתוח סקר במקום המתאים ולראות מה יהיו התוצאות שלו.

בכל מקרה דעתי שרובם יודעים ודעתך שלא. זה לא משנה אילו טיעונים אני אכניס אתה תמיד תגיד "אבל לדעתי לא" ככה שאין טעם להמשיך וויכוח זה.

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי חדש אני יכול ליגלוש ל 6000 אבל אני צריך שיהיה פרמייר מקורי ביפנים!!! שזה אומר סישבילי 444$...

אז הצעות בבקשה אני צריך לסים ביום רביעי את כל הבחירה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים