פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים.לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור.החלפתי ספק, אבל זה לא עזר.מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B.למישהו יש רעיון?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אני מסכים אם ההנחה הזאת אבל לא הייתי קובע את מותו של הלוח עדייןקודם כל תנסה לאפס תביוסעריכה : החיבור 4 פינים מהספק מחובר ללוח אם? אם לא אז זה הבעיה
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים הריבוע הזה מספק כוח למעבד והחיבור שלו בלוח נראה ככה: הוא לא אידיוט, הוא אמר לכם שיש לי חיבור כזה מסתובב במארז אבל הוא לא מוצא לאן לחבר -> שאומר אולי שהלוח שלו ישן? אולי אולי אולי אולי אבל אני לא בטוח... מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. אנשים לא אוהבים לקרוא...
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים כן אתם צודקים שיש עוד חיבור של 4 פיניםאבל יש עוד חיבור של 4 פינים שמחובר לחיבור של ה 20 פיןובמידה ויש לו בלוח חיבור 20 פין אז ה 4 נישארים חופשיים
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר טוב, אז אין חיבור "כוח" ל - 4 פינים (ריבוע).ניסיתי לרסט את ה - CMOS ע"י העברת ה - JUMPER למצב RESET, אבל זה לא עזר. השאלה שלי היא אם צריך להדליק את המחשב עם ה - JUMPER במצב RESET?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.