עבור לתוכן

טמפרטורת מעבד

Featured Replies

פורסם

50 מעלות למעבד פנטיום 4 2 ג'יגה נחשב נורמלי?

פורסם

ללא מאמץ?

נראה לי קצת גבוהה

לכמה אתה מגיע ב FULL LOAD?

פורסם
  • מחבר

בנתייים אף פעם לא עברתי את ה50 מעלות.

דרך אגב מדובר על המעבד northwood.

פורסם
  • מחבר

התוכנה של הלוח אם asus probe מראה לי טמפרטורת מעבד של 45-50 מעלות, אולם בbios וכן בתוכנה sandra הטמפרטורה של המעבד היא בין 23 ל29.

כנראה שasus probe עם סטיה רצינית.

פורסם

אני חושב שעכשיו לאנשים תהיה הוכחה שמעבדי פנטיום 4 מתחממים בדיוק כמו מעבדים של AMD במהירות דומה...

אני לא מבין בכלל למה אנשים הוציאו שם למעבדי AMD כמעבדים שמתחממים, הרי זה ברור שבמהירויות כאלה גבוהות המעבדים יתחממו מאוד.

ההתחממות של מעבד הנורת'וורד היא תעדות עניות לאינטל, כי ישנם מעבדים של AMD שעובדים ב0.18 והם הרבה יותר "קרים" לעומת הנורת'וורד שעובד ב0.13 מיקרון(דבר שאמור לעשות אותו קריר יותר).

פורסם
  • מחבר

תשמע זה לא בדיוק הוכחה, כיוון שהbios מדווח על 23 עד 29 מעלות מקסימום. גם תוכנת sisoft sandra מדווחת על 23-29 מעלות.

דרך אגב הטמפרטורה של הלוח היא 19 מעלות באופן קבוע, אודות למארז המעולה ENERMAX 430W עם 3 מאווררים ועוד 2 לספק.

פורסם

אני חושב שעכשיו לאנשים תהיה הוכחה שמעבדי פנטיום 4 מתחממים בדיוק כמו מעבדים של AMD במהירות דומה...

אני לא מבין בכלל למה אנשים הוציאו שם למעבדי AMD כמעבדים שמתחממים, הרי זה ברור שבמהירויות כאלה גבוהות המעבדים יתחממו מאוד.

ההתחממות של מעבד הנורת'וורד היא תעדות עניות לאינטל, כי ישנם מעבדים של AMD שעובדים ב0.18 והם הרבה יותר "קרים" לעומת הנורת'וורד שעובד ב0.13 מיקרון(דבר שאמור לעשות אותו קריר יותר).

בולשיט, לא מגיע ל50 מעלות אף פעם(טוב לא אף פעם, עם PRIME95 אפשר לעשות דברים יפים)..... לא ברור ולא בטיח, אתה פשוט מחפש בנרות להוציא את AMD כמה שיותר טובים, פשוט מגעיל.

פורסם

תשמע זה לא בדיוק הוכחה, כיוון שהbios מדווח על 23 עד 29 מעלות מקסימום. גם תוכנת sisoft sandra מדווחת על 23-29 מעלות.

דרך אגב הטמפרטורה של הלוח היא 19 מעלות באופן קבוע, אודות למארז המעולה ENERMAX 430W עם 3 מאווררים ועוד 2 לספק.

BIOS לא בודק את המעבד בFULL LOAD/IDLE, זה אפילו פחות מפעולה של מערכת ההפעלה. SANDRA <- זו תוכנה מאוד שנוייה במחלוקת, וכמעט בכל פורום בינ"ל שתכנס אליו יגידו לך שאי-אפשר לסמוך על קריאת המעלות של התוכנה הזאתי.

לגבי זה שאמר שאני מנסה להוציא את AMD טובים, מר זיגזג הנכבד, אני מציע לך להרגיע ולהיות קצת פחות פרנואיד ממה שאתה, מה שאני ניסיתי לומר זה שכל מעבד במהירויות של היום מתחממם ואין לזה שום קשר לAMD או לא AMD.

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי, למי להאמין? לsandra? לbios או לasus probe?

אולי אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה אמינה שיכולה להגיד לי את הטמפרטורה האמיתית של המעבד?

פורסם
  • מחבר

תודה הורדתי, איפה רואים את הטמפרטורה?

פורסם

בולשיט, לא מגיע ל50 מעלות אף פעם(טוב לא אף פעם, עם PRIME95 אפשר לעשות דברים יפים)..... לא ברור ולא בטיח, אתה פשוט מחפש בנרות להוציא את AMD כמה שיותר טובים, פשוט מגעיל.

הם באמת הרבה יותר טובים!!!!! בעיקר במחירים!

פורסם
  • מחבר

דרך קליק ימני על האיקון בTRAY BAR

DASHBORAD....

תאמץ את המעבד וכך תראה יופי את השינוי בטמפ'

אני לא רואה שם מד טמפרטורה

זה נראה כאילו התוכנה לא מקבלת נתונים כיוון שאין מד טמפרטורה וגם המאווררים של המארז על 0 rpm.

פורסם

טוב עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי, למי להאמין? לsandra? לbios או לasus probe?

אולי אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה אמינה שיכולה להגיד לי את הטמפרטורה האמיתית של המעבד?

asus probe

פורסם

מה?!

Asus Probe זאת תוכנה שידועה כזייפנית נורא...

הכי מדוייק, תמיד, זה הביוס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים