פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים Spell Force2TNN, trackmania nationsמישהו מכיר? יכול לתת לי סקירה?תודה, בז'נגלו.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים spellforce 2 משחק תפקידים/אסטרטגיה עם גרפיקה מדהימה לטעמי לז'אנר, משהו כמו WARCRACFT 3 רק עם דגש על משחק התפקידים (האסטרטגיה לא מסובכת מדי..) עלילה חביבה לא יותר.TRACKMANIA זה משחק מירוצים ממכר למדי!
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים גם אני קיבלתי spellforce 2 ו Joint task forceשניהם משחקים מסריחים, spellforce משעמם לגמרי אני אישית לא סובל משחקים כאלה, זה בסגנון של dungeon siege למי שמכירJTF זה אותו מנוע כמו של COMPANY OF HEROES, דווקא נחמד אבל גם שכחתי ממנו מהר מאוד.. לא ממכר בכללו trackmania משחק מצויין תנסה לשחק איתו ברשת (זה נחשב מקורי)
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אוקי, נלך קודם על המרוצים, למרות שאני לא מת על משחקי מרוצים כל כך...תודה לכם
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים TM משחק טוב.אני גם קיבלתי spellforce 2 ולא אהבתי אותו כל כך.היה יותר טוב אם הם היו נותנים SS2 ו את ה TMU (המשחק החדש, הרבה יותר יפה מ TMN)
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אגב עבדו עליך TMN NATIONS הוא גם ככה חינמי להורדה באינטרנט.. מה שהוא קיבל זה לא nations : זה שונה : אישית בזמנו קיבלתי הנסיך הפרסי 2 + splinter cell - chaos theory.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מה שהוא קיבל זה לא nations זה שונה Spell Force2 TNN, trackmania nations מישהו מכיר? יכול לתת לי סקירה? תודה, בז'נגלו. נראה לי שנהיית פוזל מרוב :
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים SPELLFORCE היא סדרת משחקי FANTASY RTS מעולה, המשחקים מתוחכמים ומאתגרים יחסית לז'אנר ויחד עם DRAGONSHARD ושני ה - LOTR:BFME הם ההכי טובים מסוגם בתקופה שלאחר ווארקרפט 3.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים ^^^ אתה תמיד אומר שהמשחק הזה טוב אבל עד היום לא ראיתי עוד מישהו שחושב ככה LEADTEK הידרדרו פעם הם היו מביאים משחקים טובים יותר, מה יש להם לתת עם הכרטיסים TMN בגירסה מיוחדת אם הם יכולים לתת TMU, ולמה SF2 אם הם נותנים SS2 שהרבה יותר מהנה.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים לא רק אני.VGAMES נתנו לקודמו בסדרה ציון גבוה כמו 89, תראה - http://www.vgames.co.il/review_article.aspx?ReviewID=998
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.