עבור לתוכן

השוואה בין שני מפרטים לגייימרים לא כולל ציוד היקפי 5000-6500

Featured Replies

פורסם

הG0 יהיה קצת יותר טוב ב OC, רוב הB3 מגיעים לכיוון ה3.0 ונחנקים וה G0 אמורים להגיע לכיוון ה3.2, זה עוד 200MHZ לכל ליבה, עדיין מכובד לביצועים במיוחד שזה לא עולה תוספת כסף

שלום.

1.הכוונה שאין צורך בזכרונות 800Mhz (ואכן לא הוצעו כאלה..).

2.זה המעבד http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_506&products_id=4491

3. כל הכבוד לTMS על התמחור ההוגן.

מסכים ב100% - לא דחפו ללקוחות עוד 250שח על פארש

תמיד היו הוגנים איתי שקניתי דברים, מראה איך הם עובדים.

פורסם

הQ6600 מגיע רוב הזמן לאזור ה3.2 בכל הביקורות שיצא לי לראות עליו.

הG0 מגיע ברובן ל3.25-3.3 שזה הבדל מינורי בהחלט וזה לא הופך אותו להרבה יותר טוב בOC.

פורסם

אני לא יודע מה הנסיון של ב OC אבל אני עושה את זה דיי הרבה לחברים ולמכרים ובכל מערכת שאני מכניס הביתה \ משפחה

פשוט מעדיף להוציא את המקסימום ממה שאני קונה

עשיתי OC ל6 QUAD בחודש וחצי האחרונים ואף אחד מהם לא הגיע מעל 3.1 יציב על כל ה4 ליבות

נכון שאם אתה מוכן להתפשר על היציבות של המערכת ושליבה אחרת תקרוס אחרי 3-4-5 שעות והשניה אחרי 6-7 שעות ו2 ישארו יציבות זה בסדר ותגיע גם ל3.4 עם B3,

אבל במידה ואתה רוצה שבן-אדם יהנה מהמחשב, ולא יתעסק עם מסכים כחולים כל הזמן כי ליבה קורסת לו אז 3.1 זה הגג שבגגות לQUAD B3 עם קירור אוויר וגם זה גבוה, לרוב זה 3.0-3.05

הG0 עדיין לא יצא לי להתקל בו אישית אבל קראתי קצת וגם דיברתי עם חבר בארה"ב שמוכר מערכות מומהרות לאנשים שם, הוא אמר לי שהמעבד נוטה לכיוון ה3.2-3.3 ברוב המקרים, אפילו הצליח עם כמה 3.4-3.45, ככה שזה שיפור מכובד שלא משלמים עליו תוספת.

אני כן מסכים שאם הוא עולה יקר יותר זה לא שווה, אבל באותו מחיר זה טמטום לא לקחת אותו

מקסימום תשאר באותו תדר כמו הרגיל ו"קריר" יותר - הכל יחסי

פורסם

אנשים יקרים

שמתם לב שהמעבד שTMS מוכרים הוא TRAY????? ללא קירור מקורי של אינטל מעלה חשדות לגבי המעבד לא??

ברור שהוא יהיה יותר זול הרי ידוע שTRAY יותר זול מBOX..

תחשבו על זה...

פורסם

אני לא יודע מה הנסיון של ב OC אבל אני עושה את זה דיי הרבה לחברים ולמכרים ובכל מערכת שאני מכניס הביתה \ משפחה

פשוט מעדיף להוציא את המקסימום ממה שאני קונה

עשיתי OC ל6 QUAD בחודש וחצי האחרונים ואף אחד מהם לא הגיע מעל 3.1 יציב על כל ה4 ליבות

נכון שאם אתה מוכן להתפשר על היציבות של המערכת ושליבה אחרת תקרוס אחרי 3-4-5 שעות והשניה אחרי 6-7 שעות ו2 ישארו יציבות זה בסדר ותגיע גם ל3.4 עם B3,

אבל במידה ואתה רוצה שבן-אדם יהנה מהמחשב, ולא יתעסק עם מסכים כחולים כל הזמן כי ליבה קורסת לו אז 3.1 זה הגג שבגגות לQUAD B3 עם קירור אוויר וגם זה גבוה, לרוב זה 3.0-3.05

הG0 עדיין לא יצא לי להתקל בו אישית אבל קראתי קצת וגם דיברתי עם חבר בארה"ב שמוכר מערכות מומהרות לאנשים שם, הוא אמר לי שהמעבד נוטה לכיוון ה3.2-3.3 ברוב המקרים, אפילו הצליח עם כמה 3.4-3.45, ככה שזה שיפור מכובד שלא משלמים עליו תוספת.

אני כן מסכים שאם הוא עולה יקר יותר זה לא שווה, אבל באותו מחיר זה טמטום לא לקחת אותו

מקסימום תשאר באותו תדר כמו הרגיל ו"קריר" יותר - הכל יחסי

ככה חשבתי. אתה משוואה את הOC שעושים פה למקומות אחרים :nono:

רוב רובן של הביקורות נעשות בחול ולכן התוצאות בהתאם וכמובן בישראל זה יהיה שונה במידה זו או אחרת(חם כאן הרבה יותר).

בחול התוצאות ברוב המקרים כמו שכתבתי בפוסט הקודם שלי.

פורסם

אנשים יקרים

שמתם לב שהמעבד שTMS מוכרים הוא TRAY????? ללא קירור מקורי של אינטל מעלה חשדות לגבי המעבד לא??

ברור שהוא יהיה יותר זול הרי ידוע שTRAY יותר זול מBOX..

תחשבו על זה...

:lol:

אתה רציני? זה סה"כ מעבד ללא קירור מאחר ורובם לוקחים כבר קירור אחר עם המעבד הזה.

אתה רוצה קירור מקורי של אינטל עם המעבד הזה? אני בטוח שיוכלו לסדר לך את זה בכיף

פורסם

TRAY ו BOX אותו מעבד רק שה TRAY מגיע בלי קירור

נכון הוא אמור להיות יותר זול מה BOX ב40-70שח בגלל הקירור

במקרה הזה הם מציעים אותו ב250שח פחות מ נעה וSKY

בנוסף, תראה לי מישהו פה שקונה G0 ולוקח קירור סטוק ?

הרי כולם פה לוקחים קירור נוסף עדיף אז פה לפחות לא משלמים פעמיים על הקירור

הם נתנו פיתרון מעולה ואתה מנסה להראות שזה לא טוב

פורסם
  • מחבר

אתם חושבים שכל המערכת תיהיה מקוררת מספיק?

אני יוסיף 2 מאווררים מקדימה של 90MM ויש עוד אחד מאחורה במארז .. אני מתכנן OC

יש למעבד את הקרור V1 ... מה אתם אומרים עליו??

ויהיה נחמד לשמוע גם קצת הצעות לציוד היקפי אם אפשר פה או שצריך לפתוח בפורום שלהם ביוחד..

פורסם

P150 מספיק מקרר ובהחלט כדאי להוסיף לו את המאוררים מקדימה.

V1 קירור מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים