פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים בשביל לא לגרום נזק, החלטתי קודם לשאול: צריך להרים את הצ'ופצ'יק הלבן כלפי מעלה ואז להוציא את הכרטיס? כי ניסיתי ולא ממש הצלחתי להרים אותו. תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים שע אחי זה לא פיזיקה גרעינית, יש רק דרך אחת לעשות את זה אתה יכול לשבור משהו רק אם תשתמש בכל הכוח.. ולא צריך.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר אוקי תודה.אם כבר פתחתי שירשור, אני אשאל:אפשר לחבר את הדיסק הקשיח ואת הצורב\כונן באותו זוג SATA?תמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים כן, רק אתה צריך לכוון את הגמפרים, שאו הדיסק הקשיח יהיה ב slaves והצורב ב master או ההפך(לא משנה).
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים הכל נראה כל כך נקי וחדש במארז... מחשב חדש?אני מניח שהמחשב שלו חדש..כי הלוח הוא p35 ds3
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר כן, רק אתה צריך לכוון את הגמפרים, שאו הדיסק הקשיח יהיה ב slaves והצורב ב master או ההפך(לא משנה).איפה הם נמצאים? ???וזה באמת משנה או לא?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים כן, רק אתה צריך לכוון את הגמפרים, שאו הדיסק הקשיח יהיה ב slaves והצורב ב master או ההפך(לא משנה).איפה הם נמצאים? ???וזה באמת משנה או לא?אין גאמפרים בחיבור SATAואתה יכול לחבר אותם באותו זוג
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אין גאמפרים בחיבור SATA ואתה יכול לחבר אותם באותו זוג אההה נכון.... בגלל זה יש לי ג'אמפרים על הד.קשיח שלי (יש ג'אמפרים)
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים זה לא כמו ב IDE ואם אתה לא יודע אל תגיב ואתה יכול לעשות חיפוש קצר בפורום ולבדוקולפותח התראד פשוט תחבר את הכוננים וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.