עבור לתוכן

מבקש עזרה-צריך מפרט איכותי למחשב הנועד בעקרון למשחקים וסרטים-תקציב 5-7K

Featured Replies

פורסם

מה זה קשור מה תגובה טיפשית פו מה אף אחד בפורם הזה לא יודע שעוד מעט הכרטיסים האלה יוצעים ושעל הכרטיס יהיה גם מעבד GPU וגם CPU מה שהופך תמעבד של המחשב ללא יעיל במשחקים צריך להיות לפחות בנאדם אחד בפורם הזה שיסכים איתי או שמה כולכם מאמינים שכדי לשחק בCRYSIS יספיק GF8800GTX כי אתם חושבים ככה אז אתם טועים בגדול כדי להפעיל תמשחק הזה על ULTRA והרזולוציה הכי גבווה חייבים שני כרטיסי GF8800ULTRA בSLI ורק אז יהיה FPS גבווה ואם הGF8800GTS 320MB שאתם מציעים לכולם יהיה אולי 10 FPS אבל מה אני מנסה להסביר לכם תחברו מיפרטים כאלה לאנשים ובסוף אף אחד לא יסמוך יותר על הפורם הזה

• תגובות 59
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה קשור מה תגובה טיפשית פו מה אף אחד בפורם הזה לא יודע שעוד מעט הכרטיסים האלה יוצעים ושעל הכרטיס יהיה גם מעבד GPU וגם CPU מה שהופך תמעבד של המחשב ללא יעיל במשחקים צריך להיות לפחות בנאדם אחד בפורם הזה שיסכים איתי או שמה כולכם מאמינים שכדי לשחק בCRYSIS יספיק GF8800GTX כי אתם חושבים ככה אז אתם טועים בגדול כדי להפעיל תמשחק הזה על ULTRA והרזולוציה הכי גבווה חייבים שני כרטיסי GF8800ULTRA בSLI ורק אז יהיה FPS גבווה ואם הGF8800GTS 320MB שאתם מציעים לכולם יהיה אולי 10 FPS אבל מה אני מנסה להסביר לכם תחברו מיפרטים כאלה לאנשים ובסוף אף אחד לא יסמוך יותר על הפורם הזה

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

:pissed: :pissed: :pissed:

:bash: :bash: :bash:

:screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

לפחות בדבר אחד הוא צודק :P

ב8900GTX/9800GTX באמת תהיה יחידת PPU אבל היא מורידה חלק מהעבודה מהמעבד לא את כולה.

המעבד גם לא רק למשחקים אלא לכל שאר הדברים.

בקשר לcrysis אז 8800GTX אחד מריץ אותו מעולה על רזולוציה גבוה והגדרות גבוהות.

פורסם

kaki356

הפעם הבאה תזכה אותך באזהרה הראשונה שלך על ספאם.

פורסם

בואו נסכם שבעוד 2 חודשים כשהם יצעו המעבד כבר לא יתן כלום במשחקים ברור שכול השאר כמו סרטים תוכנות וכו' כן פו צריך מעבד אבל למה לקחת מעבד QUAD עם במשחקים הוא כבר לא יתן כלום אז למה הE6300 שלי מפעיל מצויין הכול שום QUAD עם כבר עדיף לקחת מעבד עם FSB 1333 יותר מישתלם

פורסם

איזה שטויות...למה שהמרובע ליבה לא יהיה טוב למשחקים? הוא טוב להכל כולל משחקים. כמובן שהמשחקים העתידיים ככל הנראה ינצלו מרובי ליבה וכבר היום יש משחקים שמנצלים זאת.

פורסם

בואו נסכם שבעוד 2 חודשים כשהם יצעו המעבד כבר לא יתן כלום במשחקים ברור שכול השאר כמו סרטים תוכנות וכו' כן פו צריך מעבד אבל למה לקחת מעבד QUAD עם במשחקים הוא כבר לא יתן כלום אז למה הE6300 שלי מפעיל מצויין הכול שום QUAD עם כבר עדיף לקחת מעבד עם FSB 1333 יותר מישתלם

ההבדל בבאס מפיק הבדל מאוד קטן בביצועים.

מה שכן אתה צודק בזה שאתה אומר שהביצועים של E6300 וQ6600 יהיו שווים במשחקים עכשיו (בהגדרות המתאימות).

אבל, כאן נכנסת לתמונה המילה "עכשיו" כיוון שכבר היום יש לפחות 5-6 משחקים שמאוד מצופים שיתמכו במעבדי Q וזה יתן דחיפה משמעותית ביותר לביצועים במשחקים ברגע שזה יקרה.

פורסם

איך בדיוק הם יהיו שווים? אם משווים שתי ליבות של ה-Q6600 שהם בתדר ל-2.4GHZ מקבלים ליבות חזקות יותר כיבכול משתי ליבות של ה-6300 בתדר של 1.86GHZ...

פורסם

מה אין אבנה אני מנסה להגיד שהכרטיס מסך יעשה כימעט את כל העבודה בהפעלת משחקים אולי רק קצת המעבד במחשב יעזור אבל כל השאר רק כרטיס מסך אתם לפחות יודעים שGF9800GTX יהיה פי 2 יותר מהיר נגיד מהירות ליבה של 1200MHZ ומהירות זיכרונות של 4000MHZ ככה NVIDIA מבטיחים

פורסם

איך בדיוק הם יהיו שווים? אם משווים שתי ליבות של ה-Q6600 שהם בתדר ל-2.4GHZ מקבלים ליבות חזקות יותר כיבכול משתי ליבות של ה-6300 בתדר של 1.86GHZ...

אל תגיד לי שאתה מאנשי הP של הזה 3GHZ זה חזק מה1.8GHZ של AMD !

אין קשר לתדר שלהם. בהגדרות מתאימות- רזולוציה גבוהה,הגדרות גבוהות ופילטרים רוב העיבוד מידע נופל על הGPU ולכן המעבד מאבד את חשיבותו(כשמדובר על מעבדים מאותו הדור).

פורסם

מה הקשר אנשי P?

בוא תסביר לי גם למה זה ככה כי גם אני לא מבין.

מרובע ליבה בתדר של 2.4GHZ לכל ליבה

6300 בתדר של 1.86GHZ לכל ליבה..

נגיד שמשויים שתי ליבות של הראשון לשתי ליבות של השני...איך בדיוק השני יהיה מהיר יותר?

פורסם

איפה אתה רואה שכבתי משהו על מהיר יותר?

כתבתי שווים ,שווים זה זהים במילים אחרות.

בהגדרות גבוהות הנטל מהCPU יורד משמעותית ונופל על הGPU ובמקרה שתיקח את הQ6600 וE6300 ותגדיר הגדרות גבוהות(כמו רוב הגיימרים הרציניים) ותשחק במשחק כמו FEAR אתה תראה שהביצועים יהיו זהים עם סטיה של 1-2 אחוז בודדים.

פורסם

הם עדיין לא יהיו שווים,כי שתי הליבות של המעבד הראשון הן 2.4

ושתי הליבות של המעבד השני הן 1.86

פורסם

ועל זה נאמר "אדון P". אתה הולך בקו המחשבה בדיוק כמו אותם אנשים ש"3GHZ זה חזק מה1.8GHZ של AMD !".

אין שום קשר לתדר של המעבד. אתה מוזמן לפנות עם השאלה לעומרי(המנהל הישן של פורום מעבדים) אולי הוא יוכל להסביר לך את זה בצורה טובה יותר.

פורסם

אנחנו מדברים על Q6600 ו-6320? זה מעבדים מאותה סדרת Core 2 אז ברור שאפשר להשוות להם אתה תהדר.

אני ממש לא אומר ש-P4 בתדר של 3GHZ עדיף על ה-6750..אל תעשה ממני מפגר,ברשותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים