פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים שלום לכולם,יש לי בבית ראוטר של Planet דגם wrt-415,הוא טוב?מבחינת הגנה וכו'?ואיך אני מגדיר לרשת סיסמא , שלא כולם יוכלו להיכנס לרשת??תודה רבה. ;D
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אל תהיה מניאק, אל תשים סיסמא. תתחשב קצת באנשים כמוני שיש להם לפטופ בבית ועומדים שעות בחלון של הבית כדי למצוא למי בשכונה המעפנה שלי יש רשת פתוחה לגלישה.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים עזוב אותך מסיסמא, Upside down ternet הוא פתרון יצירתי.בכל מקרה יש sticky בראש העמודhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173704.0
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר אל תהיה מניאק, אל תשים סיסמא. תתחשב קצת באנשים כמוני שיש להם לפטופ בבית ועומדים שעות בחלון של הבית כדי למצוא למי בשכונה המעפנה שלי יש רשת פתוחה לגלישה. לא..אני אשים..אין מצב שאנחנו גרים באותה שכונה..(אתה גר ברמת גן בשכונת רמת גנים?) חוץ מזה בשביל מה שדרגתי ל-5 מגה?שאני אחלוק אותם עם השכנים?שימצאו לעצמם דיל..
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים לא..אני אשים..אין מצב שאנחנו גרים באותה שכונה..(אתה גר ברמת גן בשכונת רמת גנים?)לא, הוא גר ברמת גנים, בשכונת רמת-גן, ליד רמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.