עבור לתוכן

זכרונות ? כאן ? לא, קונים בחו"ל ! זה משתלם ! 250 ש"ח שם, 700 כאן (ל-2GB/800M) :(

Featured Replies

פורסם

חברה, זה פשוט יקר כאן. זוכרים את המאמץ שהושקע כאו לחסוך 50 ש"ח "מסכנים" בCPU שמחירו 1000 ש"ח ?

אז שימו לב: למה להתאמץ כשבקלות (יחסית) אפשר לחסוך מאות שקלים ? זה קל, זה זמין, זה אמין.

שורה תחתונה - זכרונות 800MHZ - כ 80$ מחו"ל, וכאן - שומו שמיים - ~700 ש"ח .

אז הנה הלינקים. חבר עוזר לי במשלוח משם, וכולנו יוצאים מעושרים...

כאן:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15704

ןהקניה שלי משם:

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85264

• תגובות 42
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה קל (לדבר תמיד קל, המעשה הוא זה שקשה) , זה זמין (ממש לא זה רחוק) זה אמין (אמין אמין אבל איך לממש אחריות?).

לסיכום, אם אין לך מישהו בחו"ל אז אתה לא יכול להביא. וגם אם הזיכרונות יתקלקלו לך מה תעשה? וזה 99$ ולא 80% כמו שאמרת.

יש כאלה שמעדיפים להסתכן ולקנות מחו"ל ויש כאלה שלא.

פורסם

לסיכום, אם אין לך מישהו בחו"ל אז אתה לא יכול להביא. וגם אם הזיכרונות יתקלקלו לך מה תעשה? וזה 99$ ולא 80% כמו שאמרת.

יש כאלה שמעדיפים להסתכן ולקנות מחו"ל ויש כאלה שלא.

אני מכיר מישהו שקנה והחליף 3 זכרונות בחו"ל. שבועיים של איבוד עבודה בכל פעם בהמתנה למשלוח, וזה עוד אצל חברה שעובדת טיפ טופ . . .

DON"T DO THIS !

פורסם
  • מחבר

זה קל (לדבר תמיד קל, המעשה הוא זה שקשה) אכן עשיתי, וקל=קל משקל... , זה זמין (ממש לא זה רחוק) ממש כן, כמטחווי אינטרנט... זה אמין (אמין אמין אבל איך לממש אחריות?) דיה לצרה בשעתה, והאחריות לכל החיים... .

לסיכום, אם אין לך מישהו בחו"ל אז אתה לא יכול להביא. וגם אם הזיכרונות יתקלקלו לך מה תעשה? וזה 99$ ולא 80% כמו שאמרת. זה 59$+20$ משלוח ומיסים. וכן, חברים עוזרים מאוד לקבל את ההחזר של ה40$... יש גם זולים יותר...

יש כאלה שמעדיפים להסתכן ולקנות מחו"ל ויש כאלה שלא. בהחלט מקובל...

[br]פורסם בתאריך: 22.08.2007 בשעה 22:35:43

אני מכיר מישהו שקנה והחליף 3 זכרונות בחו"ל. שבועיים של איבוד עבודה בכל פעם בהמתנה למשלוח, וזה עוד אצל חברה שעובדת טיפ טופ . . .

DON"T DO THIS !

ולכן קונים זוג... תמיד אפשר להשאר עם אחד מהם... ;)

פורסם

זה נחמד שאתה נותן לינק למבצע מטורף נגיד...

עכשיו לדוגמא אם תנסה לקנות זה יעלה 115 דולר כולל משלוח..

בשביל עוד 100 שקל אני כבר רוצה אחריות.

פורסם

אם זה היה בארץ במקום נידח אולי הייתי עושה ככה אבל אני חושב שזה לא שווה את המאמץ.

אני קניתי את הלוח אם ואת המעבד שלי מארה"ב והלך לי הלוח אם יום אחד אז לקח ללוח שבוע להגיע אליהם ועוד שבוע עד שהם בדקו אותו ורק אחרי 3 שבועות מתחילת התהליך קיבלתי לוח אם חדש.

שווה? כן. משתלם? לא.

לי היה קרוב משפחה שהביא לי את זה בחזרה מארה"ב (קנה והחזיר מתיקון) אז אולי לי זה היה טיפה משתלם. אבל לא הייתי עושה את היום שוב.

פורסם

הם מגיעים לארץ?

איפה אני יכול לבדוק כמה עולה במס\מכס?

פורסם

אם המוצר לא עובר את ה200$ לא משלמים מכס. במקרה ואתה כן עובר אז מכס זה בעצם מע"ם- 15.5% מערך המוצרים

פורסם
  • מחבר

זה נחמד שאתה נותן לינק למבצע מטורף נגיד...

עכשיו לדוגמא אם תנסה לקנות זה יעלה 115 דולר כולל משלוח..

בשביל עוד 100 שקל אני כבר רוצה אחריות.

תראה ידידי, זה לא מבצע "מטורף" זה מחירים מקובלים שם (לשיטתם - עם הREBATES). אני יכול להביא לך עוד 2-3 דוגמאות. כמובן שכל אחד עם האפשרויות שלו, ומאוד עוזר (כמו במקרה שלי) שיש ידיד שמוכן לקחת עליו את הטיפול בעניין ההחזר הכספי מהיצרן שמגיע עד אפילו למעל 40% הנחה.

אז כל אחד - לשיקוליו ואפשרויותיו...

פורסם

זכרונות כמו מעבדים מסוג המוצרים שלא נותים להתקלקל מעצם אלא אם כן מקלקלים אותם.

פורסם

זכרונות כמו מעבדים מסוג המוצרים שלא נותים להתקלקל מעצם אלא אם כן מקלקלים אותם.

להפך,

רוב הזכרונות שמגיעים לידם הם עם שגיאות..

ואם לא, עם הזמן צצים בהם שגיאות.

זה לא בשליטתך.

פורסם
  • מחבר

אני לא שמעתי על כשלים נפוצים כאלו (אם לא מבצעים OC...)

אגב, שיניתי את הכותרת, המספרים מתייחסים לכמה הבנאדם שם וכאן משלם בשורה התחתונה +- ... ולא נריב על 30 ש"ח +-... כמובן שעלויות יבוא אישי - זה עניין שקצת "מאזן" ... פרטים בוויכוח שבשרשור לעיל...

פורסם

אם לא מבצעים OC איזה סיבה יש לקנות זיכרונות 800MHZ ? כי זיכרון 667MHZ יספיק.

פורסם

עוד נקודה חשובה.

אם מישהו מביא את זה איתו הציוד פטור ממס עד 200$.

אם זה מגיע במשלוח (דואר או חברת שליחויות) הפטור הוא על מוצרים שעולים פחות מ50$...

אז גם 80$ יהיה חייב במע"מ

ואם צריך להוסיף משלוח עוד על העניין...

פורסם

זיכרונות לא מתקלקלים, זיכרונות או שהם באים דפוקים או שהם בסדר.. זה אחד מהשניים... ואם אתה בכל זאת מתעקש שאפשר לדפוק אותם אז זה רק על ידי כך שתעשה עליהם אוברקלוק מטורף ותתן להם מתח מאוד מאוד גבוה והם ישרפו - להידפק הם לא ידפקו אם הם עובדים כמו שצריך..

אז תזכרו - זיכרונות או שהם באים דפוקים מהמפעל או שהם בסדר... זה או זה או זה.. הם לא "נדפקים עם הזמן" אין להם בלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים