פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים חברה שלום אני תקוע בשלב 6 בקטע עם השמן הזה שהוא מפעיל לי מלא מכונות ירייה כאלה בתקרה אני כל פעם תקוע בגללם בפעם הראשונה הצלחתי איך שהוא להפסיק את החשמל של זה אבל כבר בפעם השנייה באמת נתקעתי והגעתי לקטעשאני רואה את האיש השמן , מנסה לעלות בתעלת איוורור והוא תקוע כזה בפנים ושאני מנסה להיכנס הוא נעלם ועכשיו אני כנראה צריךלתפוס אותו או משהו אבל שאני ממשיך יש מכונות ירייה ויש לי שם רק תעלת איוורור כזאת ואני לא יודע מה לעשות אני תקוע.עזרה?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים חברה שלום אני תקוע בשלב 6 בקטע עם השמן הזה שהוא מפעיל לי מלא מכונות ירייה כאלה בתקרה אני כל פעם תקוע בגללם בפעם הראשונה הצלחתי איך שהוא להפסיק את החשמל של זה אבל כבר בפעם השנייה באמת נתקעתי והגעתי לקטעשאני רואה את האיש השמן , מנסה לעלות בתעלת איוורור והוא תקוע כזה בפנים ושאני מנסה להיכנס הוא נעלם ועכשיו אני כנראה צריךלתפוס אותו או משהו אבל שאני ממשיך יש מכונות ירייה ויש לי שם רק תעלת איוורור כזאת ואני לא יודע מה לעשות אני תקוע.עזרה?אתה יכול לצלם כמה תמונות.? יש שם קטע קצת מבלבל באיזור הזה. אבל מה הקטע עם האיש השמן הזה? הוא סתם שם לועס טפוציפס חחח
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר חחחחחחחחח לא הקטע הזה יש כמה קטעים אחרי עם התפוצ'יפס שהוא מנסה להיכנס לתוך תעלת איוורור והרגליים שלו בחוץ והוא תקוע ובסוף הוא עובר בתעלה אני יביא כמה תמונות הנה כמה תמונות : תמונה ראשונה : כאן אני מסתכל בחדר של השמן שהוא מנסה להיכנס לתעלת איוורור ונתקע. תקראו מה רשמתי בתמונה. תמונה שניה : כאן ברחתי במסדרון שבדרכו היה גם החדר שראיתי את האיש השמן ואז ישר ניכנסתי לחדר שהוא אחרי המסדרון בגלל שיש מכונות ירייה. תקראו את השאר בתמונה. תמונה שלישית : מראה באותו החדר שנכנסתי אליו את תעלת האיוורור.. בקיצור עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני נכנסתי לתעלת איוורור ואני לא יודע שם איפה ללכת זה חסום כזה.. יש שם שלושה דרכים דרך אחת מובילה לחדר סמוך לזה שלידי עכשיו , בדקתי אותו לא קשור אין שם כלום. חדר שניה חסום עם מקרר שכזה לא יודע מה זה , וחדר שלישי יש שם מכונת ירייה וישר שאני יוצא יורים עליי וזה ממש קשה ואני גם לא בטוח אם זה בכלל חדר חדש כי הוא נראה לי חדר מוכר שכבר הייתי בו.. תודה לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אני לא זוכר בדיוק. אבל אני יודע שהקטע שם מבלבל. תנסה לכסאח את המכונת ירייה ואז לעבור שם אין מה לעשות תנסה ותנסה. חחחחחחחחחחחח ולא זכור לי שהשמן הזה תקוע בחור חחחחחחחחחחח הרגת אותי באמת לא זוכר דבר כזה . בטח נגמר לו התפוציפס
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מה הכוונה?!?! לעבור דרך קירות (צ'יטים) .??http://www.gamefaqs.com/הכוונה לא לצ'יטים, אלא למדריכים שמכוונים אותך ומסבירים לך מה לעשות בכל חלק במשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.