עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב בין 6-6.5K

Featured Replies

פורסם

אולי אם תעצור רגע לחשוב תבין למה לאנשים יש משהו נגדיך באופן אישי..התגובות שלך מזלזלות אחת אחת

לגבי 4GB זיכרון אמרתי את דעתי ואתה גם לא טורח לציין שהוא זקוק למערכת הפעלה 64ביט שסובלת מלא מעט בעיות

לגבי המעבד- זו בהחלט אפשרות

צורב יותר מהיר?! אתה רציני1?

GPU פסיבי זה נחמד..

מה שאני לא מביןזה למה אתה ישר קוטל ולא יכול להמליץ בנעימות לאנשים על דברים אחרים

אתה באופן ילדותי נתפס לזה שרשום לי TMS מתחת לתמונה ובכלל לא ממשיך לקרוא מעבר לשם של החנות..זה נשמע כאילו לך יש משהו אישי נגדי או נגד החנות ואתה מוציא את זה על הדעות שלי..שמה לעשות,רובן נכונות...

ושוב לעניין המסך - 20" של דל עדיף ואין פה שום ספק.

כנ"ל לגבי הליברטי למשל

שים את זה במפרט שלך ואם יצא יותר זול מחנויות אחרות אמרתי לך..אני אשמח להמליץ מכל חנות אחרת

אם לא שמת לב,אנשים שבאים לפה לא כ"כ מבינים במחשבים..ככה שמתפקידנו זה לא רק להמליץ להם לפי בקשותיהם אלא לפעמים להמליץ להם על דברים אחרי..לתת להם כיוון או למנוע מהם בזבוז מיותר. שתבין את זה יהיה טובץ

יש לך משהו נגדי? לבי באמת כואב :'( אדם שאני לא מכיר אותי ואני אותו לא אוהב אותי! עולמי חרב עלי.

אני לא טורח לציין את זה מאותה סיבה שאתה לא טורח לציין שבשביל שהGPU יעבוד בצורה נורמלית צריך להתקין דריוורים.

הVISTA ממש לא רעה כמו שהייתה בזמן ההשקה מאז עברו הרבה מין בנהר ויצאו המון שיפורים ותיקונים והיא נהייתה מערכת נוחה יותר(על אף שלוקחת יותר משאבדים מXP אבל זה ברור ומובן).

כן צורב מהיר יותר או שלא הצצת במפרט הטכני שלהם לאחרונה?

GPU פסיבי בהחלט נחמד ואתה בהחלט לא מציין את זה כיתרון במפרט שלי לפני כן. בכלל לא ציינת שום יצרון במפרט שלי אלא הדגשת יתרונות במפרט שלו לעומת "חסרונות" במפרט שלי. שמראה רק על כוונה אחת/שתיים.

מה שאני לא מביןזה למה אתה ישר קוטל ולא יכול להמליץ בנעימות לאנשים על דברים אחרים

אתה באופן ילדותי נתפס לזה שרשום לי TMS מתחת לתמונה ובכלל לא ממשיך לקרוא מעבר לשם של החנות..זה נשמע כאילו לך יש משהו אישי נגדי או נגד החנות ואתה מוציא את זה על הדעות שלי..שמה לעשות,רובן נכונות...

אני הצעתי את ההצעה שלי בשקט ובשלווה. סנה קפץ עם ההערות העיוורות שלו(כיוון שהוא מתייחס רק לצד אחד של המטבע) ואתה ,כרגיל תומך בו.

לקורא למישהו לא אובייקטיבי בגלל שהוא עובד בחנות שקשורה ישירות לדיון זה ילדותי? ממתי בארצינו?

קראתי שמאלה יותר משם החנות. כתוב שם לעסקים. אבל, זה לא משנה דבר מה באובייקטיביות שלך ובאופן בו אתה מתנהג(לא רק בתרד הזה).

נכונות? רק לפי השקפת עולמך לפחות בתרד הזה. מה לעשות לפני אלפי שנים רוב האנשים חשוב שכ"א עגול אז הם צדקו?לא וכמוך הם האמינו בצידקתם.

ושוב לעניין המסך - 20" של דל עדיף ואין פה שום ספק.

כנ"ל לגבי הליברטי למשל

ושוב לעניין שפה זה פורום מפרטים לא ספקים לא מארזים ולא מסכים. פה בונים מפרטים כל החבילה ולא פריט אחד ממנה.

אם אתה מעוניין לרכוש פרטי אחד הפורום הזה הוא אינו המקום. כחבילה המפרט שהצעתי עונה לצרכיו בצורה טובה יותר.

ואם הוא יבנה את אותו המפרט במקום אחר ויצא לו יותר זול שיקח שם לי לא אכפת. אני כמו שהכותרת אומרת פה בשביל לבנות מפרטים ולא למכור מחשבים מחנות כלשהי.

אם לא שמת לב,אנשים שבאים לפה לא כ"כ מבינים במחשבים..ככה שמתפקידנו זה לא רק להמליץ להם לפי בקשותיהם אלא לפעמים להמליץ להם על דברים אחרי..לתת להם כיוון או למנוע מהם בזבוז מיותר. שתבין את זה יהיה טובץ

להמליץ ולהסביר למה ההמלצה טובה זה במקרה שהאדם שעושה את זה נטרלי ולא מונעה מכל סיבה שמונעת ממנו להיות אוביקטיבי ופותח התרד באמת לא יודע דבר ודבר.

פותח התרד במקרה הזה לא נראה לי כמו מישהו שלא יודע מה זה windows ולכן כשהוא אומר ש160GB יספיקו לו הוא מתכוון ש160GB יספיקו לו.

נ.ב לכל המתלהמים למינהם. אני לא טענתי שבTMS נותנים שירות גרוע ללקוחות או כל טענה אחרת שעלתה כאן במהלך ההתכתבות.

שמח שאתם מרוצים חבר'ה אבל הויכוח היה על המפרט בעיקר..פחות על החנות..

למרות שאני מסכים עם אקסטרקט שזה נראה כאילו kill b7 ממש מתאמץ כדי לקטול כל מפרט מחנות אחרת שלא נראה לו...

אני יותר מבטוח שאחרי שהצעתי את המפרט שלי בלי להתייחס למפרט שלך אתה זה שניסה לקטול את המפרט שלי.

חוץ מזה מאיזו חנות שלא נראת לי? אתה מוכן להסביר את הקשר הזה עם דוגמאות והוכחות שמראות שאתה צודק?

כי לי זה נראה שנתתי הצעה שמתאימה לצרכיו בצורה טובה יותר מהמפרט שבנית לו ולא בגלל שלחנות של קראו TMS או TURKMS.

פורסם

טוב...שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

אני סיימתי להתווכח איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים