עבור לתוכן

עזרה עם לוח הבקרה של NVIDIA

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 8600GT EXTREME כבר כמה חודשים, וכשהתקנתי אותו בהתחלה הופיע לי לוח הבקרה המוזר והחדש הזה של NVIDIA.... הבעיה שלי איתו שם שהוא לא מראה לי כולם!! הכל שם בעברית וההגדרות לא הופיעו לי שם בכלל!! אבל לא השתמשתי בזה אז זה לא היה קריטי... אבל לאחרונה כשחיברתי SVIDEO לטלווזיה, זה הופיע לי בשחור לבן....ז"א שהייתי חייב להשתמש בהגדרות כדי להחליף את אות השידור ל PAL.... אבל שום דבר... זה היה בעברית, למרות שהווינדוס שלי באנגלית, וההגדרות לא הופיעו, הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים, ואותו דבר, בסוף הסרתי הכל, שיניתי את כל השפות והאזור שלי לאנגלית ולארצות הברית וזה, התקנתי את הדרייברים מחדש... והנה, סופסוף יש לי לוח בקרה נורמאלי, באנגלית, והכל מופיע.... שיניתי ך PAL, זה נהיה צבעוני והכל טוב ויפה, וחשבתי שהכל נפתר....... אחרי זה החזרתי רק את הלשונית ADVANCED לעברית, כדי שהמחשב שלי יתמוך בעברית, והנה פלא! הלוח בקרה חזר בעברית ושוב לא מופיע לי שם כלום בהגדרות......

אז מה עליי לעשות? זה מתסכל לשנות את השפה שם ולעשות ריסטרט כל פעם שאני צריך לשנות בהגדרות, ואחר כך לשנות שוב ושוב ריסטרט.....

איך אני עושה שזה תמיד יהיה באנגלית? או לחילופין.... שבעברית יופיעו לי לפחות ההגדרות במסך?? מישהו נתקל בזה?

תודה:]

פורסם

מה שאני עושה זה משנה רק בלשונית הראשונה לאנגלית...וה NTUNE מופיע באנגלית.

לפי מה שאני זוכר לא צריך ריסטרט בשביל זה

פורסם
  • מחבר

מה שאני עושה זה משנה רק בלשונית הראשונה לאנגלית...וה NTUNE מופיע באנגלית.

לפי מה שאני זוכר לא צריך ריסטרט בשביל זה

הכל אצלי באנגלית חוץ מהאחרונה... ועדיין, גם בעברית, וגם לא מופיע לי כלום.... התקנתי כבר המון גרסאות, וזה עדיין עושה אותו הדבר?

השאלה למה בעברית ההגדרות לא מופיעות.... ולמה לא מתקנים את זה אם זה ככה אצל כולם, פשוט מוזר...

פורסם

הבעיה היא גם בהגדרות שפה בחלונות עצמה

איזה SP יש לך?? איזה גרסה אתה מתקין ולאיזה סדרת כרטיסי מסך?

כל פרט כזה משנה מאד.תקבע ממשק קלאסי ולא מתקדם !!.המתקדם רק מסבך את החיים.בדרך כלל העבריך נקבעת כדיפולט ולא יוצרת בעיות כלשהן.

אם יש לך בעיות תתקין את התוכנה שבא יחד עם הכרטיס בדיסק שקיבלת איתו ולא גרסאות חדשות לפעמים זה פותר את הבעיות האלה.

בברכה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא גם בהגדרות שפה בחלונות עצמה

איזה SP יש לך?? איזה גרסה אתה מתקין ולאיזה סדרת כרטיסי מסך?

כל פרט כזה משנה מאד.תקבע ממשק קלאסי ולא מתקדם !!.המתקדם רק מסבך את החיים.בדרך כלל העבריך נקבעת כדיפולט ולא יוצרת בעיות כלשהן.

אם יש לך בעיות תתקין את התוכנה שבא יחד עם הכרטיס בדיסק שקיבלת איתו ולא גרסאות חדשות לפעמים זה פותר את הבעיות האלה.

בברכה.

יש לי SP2... וכטיס מסך מסדרה 8 (8600).....

ואין לי שם דרך לקבוע תפריט קלאסי, הקלאסי היה מאד מאד נוח לי בכרטיסים קודמים, אבל בכל הדרייברים שמצאתי לכרטיס זה אי אפשר לשנות, גם הדרייבר שבא עם הדיסק, וגם באחרון שיצא, ניסיתי לשנות המון הגדרות, אבל כלום, לא מופיע לי כלום בממשק העברי, רק הסבר למעלה, וזהו....

יש מצב שבגלל שהווינדוס שלי באנגלית, שזה משמאל לימין, ושם בלוח הבקרה זה בכלל הפוך, גם בעברית וגם מימין לשמאל? וזה עושה בלאגן?.....

אם כך אכן פאשלה רצינית של NVIDIA....

פורסם

מ193.1 יש להם את הבעיות האלה, אני כבר התייאשתי מהם.

פורסם
  • מחבר

בהחלט מייאש...

בנתיים יצרתי קשר איתם ב NVIDIA ומנסים לבדוק מה הבעיה בלראות את האפשריות בעברית..... מקווה שבימים הקרובים זה יפתר... אמן...

פורסם

ניתן לשנות למימשק הקלאסי הישן והטוב דרך הרגיסטרי

באדיבות SyndromE

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]

"SedonaDisable"=dword:00000001

"ContextUIPolicy"=dword:00000001

"TaskbarUIPolicy"=dword:00000001

"CplGroupUIPolicy"=dword:00000001

אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה?

0 = חדש (Default)

1 = קלאסי (ישן)

2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד)

* ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "SedonaDisable", אז פשוט התעלמתי ממנה

פורסם

העניין שבעזרת התיקון הזה לא נוצר לך בדיוק לוח בקרה קלאסי אלה משהו קצת אחר...

(לדעתי זה בגלל שלאט לאט נוידיה מורידה את הישן לחלוטין מהקבצים)

פורסם

אני לא מבין למה לעזאזל אין אפשרות בהתקנה של הדרייבר לבחור שפה

אני רוצה את זה באנגלית @!#$%@#%@#$%#

פורסם

אני לא מבין למה לעזאזל אין אפשרות בהתקנה של הדרייבר לבחור שפה

אני רוצה את זה באנגלית @!#$%@#%@#$%#

שאתה מוריד את הדרייבר יש לך אפשרות להוריד ENGLISH VERSION או INTERNATIONAL

הבעיה היא שיש באג שאם אתה מוריד גרסא אנגלית והמחשב שלך מוגדר לעברית בהגדרות אזוריות אז הדרייבר ינסה להראות עיברית

פורסם

אוקיי

אז בכל מקרה זה דפוק

פורסם

בויסטה הם תיקנו את הבעיה הזאת

אם אתה מוריד את הגרסה האנגלית אז רואים הכל באנגלית כמו שצריך אבל...

לא צריך בגלל שהגירסה הבין לאומית (עברית) עובדת נפלה בלי שום בעיות, אז אתה תמיד יכול לעבור לויסטה ;)

פורסם

בויסטה הם תיקנו את הבעיה הזאת

אם אתה מוריד את הגרסה האנגלית אז רואים הכל באנגלית כמו שצריך אבל...

לא צריך בגלל שהגירסה הבין לאומית (עברית) עובדת נפלה בלי שום בעיות, אז אתה תמיד יכול לעבור לויסטה ;)

אני עברתי לויסטה...אני עם 8800...והבעייה עדיין קיימת גם הייתה בXP וגם בויסטה...פאק של NVIDIA וויסטה לא עוזר..הם אמורים לטפל בזה

פורסם

אני עברתי לויסטה...אני עם 8800...והבעייה עדיין קיימת גם הייתה בXP וגם בויסטה...פאק של NVIDIA וויסטה לא עוזר..הם אמורים לטפל בזה

לא יודעה על מה אתה מדבר אני גם עם 8800GTS בויסטה והכל עובד אצלי פרפקט.

אנגלית זה אנגלית ועברית זה עברית אולי משהוא בהגדרות אצלך לא טוב ?? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים