עבור לתוכן

מישהו יכול לעזור לי למצוא עדכון?

Featured Replies

פורסם

אני חייב עדכון ללוח אם שלי כיוון שהוא לא תומך ווינדוס ויסטה ובהתחלה אני חשבתי מה מזיינים לי ת'שכל?! ואז קלטתי שזה נכון בהתחלה חשבתי שזו בעיה אבל לקחתי את כל הרכיבים שלי והעברתי אותם ללוח אם אחר Asus P5L-MX והופ! פתאום ווינדוס ויסטה רץ חלק בלי שום בעיות :kopfpatsch:

הבעיה זה שאמרו לי שהלוח לא תומך ואם בכל זאת הצלחתי להתקין (שזה המצב שלי...) אז הויסטה לא תזוז ולא תתמוך... :pissed:

אז חשבתי אולי יש עדכון שיכול לפתור חרשתי ת'רשת ולא מצאתי ומכיוון שאני יודע שיש פה שאקלים של מחשבים אז אני מבקש את עזרתכם! :)

אז בו תהיה שאקל ותעזור לי! :xyxthumbs:

פורסם

לוח לא תומך במערכת הפעלה? :screwy:

קצת הזוי לא?

פורסם
  • מחבר

כן כן מתברר שזה נכון...

זה כזה מבאס אפילו שידרגתי ת'מחשב והזכרונות זה לא עזר והלוח אם לא תקול עקב תגובות של אנשים כמוני באינטרנט למישהו אולי יש איזה update ללוח הזה שיש לו או שהוא מצא בטעות או שפשוט יודע איפה לחפש?

עזרה פה דחופה!

פורסם

מצטער להגיד לך אבל לא אני ולא נראה לי שמישהו שמע על עדכון ללוח כדי שיתמוך בתוכנה מסויימת.

פורסם

זיון שכל כזה לא קראתי הרבה זמן.

פורסם

וזה עדיין לא אומר שצריך לשלוח תגובות כמו שאתה שלחת :nono:

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא?

חוצפה כזאת עוד לא ראיתי! , מה רציתם זה אייבורי אני רציתי להביא להם את הלוח שלי ולהוסיף כסף לגרסא המשופרת של הלוח שלי שתומכת במיליארד דברים

אבל אייבורי לא הסכימו כי אמרו שהלוח שלי בן יותר משנה...

איזו חוצפה יש להם לתת לי לוח אם יחסית חדש (יוני 2006 הוא יוצר) שלא תומך את מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט עוד לא ראיתי כזה דבר

אני הולך לצעוק עליהם ולדרוש מהם את זה זה אידיוטי לתת לי לוח שלא תומך במערכות הפעלה חדשות ממתי קורה כזה דבר!?

נראה לי , לי יש את הלוח היחיד בעולם שלא תומך בווינדוס ויסטה... מתאים למזל שלי במחשבים!

פורסם

עוד לא הבנת שאתה מדבר שטויות?

פורסם
  • מחבר

the dead עוד מעט באמת תהיה DEAD! אל תנגן לי אל העצבים בן אדם מביא בעיה שמטרידה אותו כבר שנה ואתה מתחיל להתפלצף!? לא רוצה לעזור לא צריך לך תחפש מקום אחר להעלות בו את מס' התגובות...

בכל מקרה תודה למי שעזר ואני שולח את הלוח לתיקון כנראה יש בו פגם

פורסם

עזרו לך ואמרו לך שאין כזה דבר, ואתה מתעקש לשלוח אותו לתיקון.

כמה אידיוט אתה יכול להיות? למה אין סינון של מפגרים כמוך? פעם זה היה אתר ברמה, היום כל פלוץ מגיע לכאן ומביים תקלות בשביל לקבל את היחס שאמא שלו לא הביאה לו.

פורסם
  • מחבר

קושי בהבנת הנקרא?! יא אנאלפאבת ****!!! :pissed:

לא משנה אני לא ארד לרמה של ילד מטומטם :kopfpatsch:

כל מה שאמרתי אם לא הבנת אותי... זה שנכון אין כזה דבר אבל כל תגובה שלך: מפגר זיוני שכל ועוד ועוד אז סתום ת'פה ותעוף מפה >:( כולה אמרתי שאני לוקח אותו לתיקון משמע אין כזה דבר לוח אם שלא תומך מערכת הפעלה אלה כנראה בלוח אם הספציפי שלי יש פגם שצריך לתקן :kopfpatsch: הבנת ילד שמתקשה בהבנת הנקרא? ::)

פורסם

אני חייב עדכון ללוח אם שלי כיוון שהוא לא תומך ווינדוס ויסטה ובהתחלה אני חשבתי מה מזיינים לי ת'שכל?! ואז קלטתי שזה נכון בהתחלה חשבתי שזו בעיה אבל לקחתי את כל הרכיבים שלי והעברתי אותם ללוח אם אחר Asus P5L-MX והופ! פתאום ווינדוס ויסטה רץ חלק בלי שום בעיות :kopfpatsch:

הבעיה זה שאמרו לי שהלוח לא תומך ואם בכל זאת הצלחתי להתקין (שזה המצב שלי...) אז הויסטה לא תזוז ולא תתמוך... :pissed:

אז חשבתי אולי יש עדכון שיכול לפתור חרשתי ת'רשת ולא מצאתי ומכיוון שאני יודע שיש פה שאקלים של מחשבים אז אני מבקש את עזרתכם! :)

אז בו תהיה שאקל ותעזור לי! :xyxthumbs:

מעניין מי כתב את זה...

פורסם

כולם לערוך את התגובות הפוגעות שלהם לפני שאזהרות יתעופפו פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים