עבור לתוכן

f.e.a.r מזהה את הQ6600 שלי כמדיום בביצועים... למה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך geforce 8800 640 עם 2 ג'יגה של זכרונות וכשאני נותן למשחק לזהות את עוצמת הכרטיס מסך והמחשב את הכרטיס מסך הוא מזהה כמקסימום אבל את המעבד כמדיום שזה לא הגיוני בעליל כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב והמשחק מזהה לו את המעבד כמקסימום. יש למישהו מושג איך זה יכול להיות?? דרך אגב המחשק מעודכן עד לגרסא 1.08

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך geforce 8800 640 עם 2 ג'יגה של זכרונות וכשאני נותן למשחק לזהות את עוצמת הכרטיס מסך והמחשב את הכרטיס מסך הוא מזהה כמקסימום אבל את המעבד כמדיום שזה לא הגיוני בעליל כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב והמשחק מזהה לו את המעבד כמקסימום. יש למישהו מושג איך זה יכול להיות?? דרך אגב המחשק מעודכן עד לגרסא 1.08

כל כך קשה לשנות את ההגדרות ידנית למקסימום?

פורסם

גבר זה מישחק עתיק פשוט תשנה ידנית ואל תנסה להבין למה

פורסם

גבר זה מישחק עתיק פשוט תשנה ידנית ואל תנסה להבין למה

עתיק עתיק אבל עדיין מפציץ...

עכשיו בקשר לנושא... מה הבעיה באמת לשנות את זה ידנית :kopfpatsch:

פורסם

גם לי הייתה את אותה "בעיה" (עם המעבד e6750) באחד המשחקים החדשים.

הסיבה אצלי הייתה שהמשחק דרש 2.7Ghz והוא לא התחשב במעבד עצמו שהוא חזק יחסית והוא כפול ליבה.

בכל מקרה ,שנה את ההגדרות ידנית...

פורסם

גם לי היה את זה שהמישחקים לא הכירו את הכרטיס מסך שלי ודרגו אותו למדיום

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה לשנות ידנית מה שמעצבן אותי הוא שלחבר שלי יש בדיוק את אותו מפרט רק שלו יש מאוור טוב למעבד שהוא לא סטוק וגרסא אחת קדימה של הלוח (שלי gigabyte p35 gs3) ולו המשחק מזהה את המעבד כמקסימום ואין שום סיבה שיהיה הבדל ביננו ומותקנים לנו אותם דרייברים זה מבאס אותי אולי משהו דפוק אצלי במחשב או בדרייברים

פורסם

זה כנראה משחק מתקופת ה"גיגהרצים " הוא יודע אולי שהמעבד של אינטל אבל הוא לא מכיר מעבדים שהם לא פנטיום 4 . אולי הוא חושב שזה celeron . אולי הוא חושב שזה איזה northwood 2.4 ישן.

תשנה ידנית המשחק עצמו לא פשוט לא יודע עם מי יש לו עסק...

פורסם

אין שום בעיה לשנות ידנית מה שמעצבן אותי הוא שלחבר שלי יש בדיוק את אותו מפרט רק שלו יש מאוור טוב למעבד שהוא לא סטוק וגרסא אחת קדימה של הלוח (שלי gigabyte p35 gs3) ולו המשחק מזהה את המעבד כמקסימום ואין שום סיבה שיהיה הבדל ביננו ומותקנים לנו אותם דרייברים זה מבאס אותי אולי משהו דפוק אצלי במחשב או בדרייברים

אולי תשוו ביצועים עם אותן הגדרות בדיוק?

כך שאם הביצועים יהיו שווים, משמע שאין לך שום בעיה במחשב\דרייברים, הוא סתם פשוט לא מזהה בגלל סיבה כזאת או אחרת.

אם הביצועים שלך נחותים משלו, אז אולי באמת יש בעיה וכדאי לבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים