פורסם 2008 בפברואר 117 שנים כן, ב- Port Frolic, בעייה ידועה, אני נתקלתי שם עם רק 2 (יכול להיות שזה בגלל שאחד ה- big daddies נתקע באיזה מקום ולא היה יכול לקרוא ל- little sister).בכל מקרה, התקנתי את ה- patch לגרסא 1.1, עדכנתי דרייברים (כי הוא כל הזמן עף לי אחרי ה- patch) ועברתי את Port Frolic עוד פעם, והפעם מצאתי 3 בדיוק. אני לא יודע אם כל זה נחוץ, אבל ליתר ביטחון אתה יכול גם להקריב חיה קטנה לאל המועדף עליך.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים יש לי 4 שסומן שהצלתי אני מעריך שאין יותר בשלב הזה בכל מקרה אם הוא לא ייתן לי את הסרטון של מה שקורה שמצילים את כל האחיות הקטנות אני כבר היצפה בSTAGE6 או משהו
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים טוב אני מחדש את הדיון כי יש לי שאלה חדשה בחלק שאני ביג דאדי וצריך לשמור על האחות הקטנה זה משנה משהו במשחק אם היא מתה או לא ? אני פשוט רוצה לדעת אם שווה לי לשמור ולטעון כל פעם שהיא מתה או לקרוא לאחות קטנה אחרת וזהו ? בינתיים הצלתי את כל האחיות הקטנות לפני החלק הזה אם זה קשור למשהו
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים זה לא משנה, זה פשוט מציק כי צריך להתחיל מהתחלה (תלוי באיזה שלב היא מתה),זה אחד השלבים המרגיזים ביותר שנוצרו במשחק מחשב, אני זוכר שרציתי לשבור את המסך בשלב הזה ...
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים היא פתחה כבר כמה דלתות טוב אני יעבור בלי להטעין כל פעם עריכה -עברתי את המשחק סך הכל משחק טוב ואני יכתוב איזה ביקורת קטנה אליו ועל זלדה WW שיהיה לי כוח
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים סתם שאלה,אם בקטע שאתה "טוב" ומציל את כל הילדות, יש שלב שאתה נמצא אצל טננבאום והיא עוזרת לך,אז ברגע שתקצור את כל הילדות השלב הזה יהיה אותו הדבר?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים טוב אין לי כוח לכתוב ביקורת שלמה אז אני יכתוב משהו קצר סך הכל משחק טוב - 80בסולם קרירין והורדתי לו ציון בגלל שאין הרבה גיוון ובגלל שאין מולטי והמשחק קצר יחסית הדברים הטובים-עלילה \גרפיקה\סאונד\אווירה\אלמנטים של RPG אני מקווה שיהיה המשך ובתקווה שיפתור את בעיות הגיוון במשחק והאורך כמו כן צפיתי בסוף הרע ביוטיוב לראות מה השינויים וזה מאוד מאכזב חבל שלא עשו 2 עלילות נפרדות לטוב ולרע כי שינוי של סרט בסביבות 10 שניות זה דבילי ומאכזב אין טעם לשחק פעם נוספת בשביל זה
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אני חושב שלקראת הסוף דווקא היו אלמנטים מפתיעים (בלי לקלקל למי שעוד לא הגיע), שלא לדבר על טוויסט לא רע בעלילה לקראת הסוף.היה יכול להיות מעניין אם היו עוד אלמנטים כאלה בשלבים מוקדמים יותר במשחק.אגב, מישהו הצליח למצוא את המעבר ל- Farmer's market?
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים למה הגרפיקה לא מצויינת?קניתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל הגרפיקה לא מדהימה ובהחלט פחות טובה מCOD 4 (יש לי X1950 PRO ושאר המפרט בצד).זה רק אצלי ככה או שהמשחק לא דוגל בגרפיקה מדהימה? (טובה אבל לא מפציצה..)
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים הגרפיקה בביוסוק לדעתי מצוינת אבל תזכור שזה לא גרפיקה בסגנון ראליסטי כמו COD4 אלה גרפיקה אם עיצוב מיוחד
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים למה הגרפיקה לא מצויינת?קניתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל הגרפיקה לא מדהימה ובהחלט פחות טובה מCOD 4 (יש לי X1950 PRO ושאר המפרט בצד).זה רק אצלי ככה או שהמשחק לא דוגל בגרפיקה מדהימה? (טובה אבל לא מפציצה..)דבר ראשון לפי דעתי COD4 זה בכלל לא סטנדרט שיהיה קיים מהיום בגרפיקה אלא משחק שהציג גרפיקה ברמה גבוהה מאוד שלא תהיה נחלת כל משחק שייצא מהיום.כמה שמדברים על crysis וזה גם COD4 מדהים והיום עשיתי את השלב בצ'רנוביל ופשוט נדהמתי מחדש,אחרי שאני משחק במשחק כבר חודשיים-שלושה.דבר שני,גם הגרפיקה בביושוק מצויינת ודווקא במשחק כזה רואים איך הגרפיקה זה לא הדבר הכי חשוב בעולם ואיך העלילה עשתה את המשחק הזה,שבנה את הסיפור בצורה כל כך טובה וכל הזמן רק גרם לי לחפש במשחק עוד ועוד מידע(ההודעות המוקלטות האלה) על דמויות המפתח שבו.האמת,מקווה שיעשו לזה סרט,רק שיעשו טוב.קרירין,תעשה לי טובהתפסיק להגיד ביוסוק.זה ביושוק.sh=ש.זה שוק ביולוגי(וואו זה נשמע ממש עילג),לא גרב ביולוגית
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים קרירין,תעשה לי טובה תפסיק להגיד ביוסוק.זה ביושוק.sh=ש. זה שוק ביולוגי(וואו זה נשמע ממש עילג),לא גרב ביולוגית כל פעם רציתי לתקן אותו אבל לא היה לי את הכוח חחחח. דרך אגב הגרפיקה במשחק היא אחת היפות שראיתי, כל הצבעוניות שיש בה עושה את המשחק ליפהפה ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.