פורסם 2008 בינואר 2117 שנים אבל הוא מגן על הילדות אם אני רוצה להציל את הילדות אני חייב לחסל אותו וזה מה שמעצבן
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים קרירין....אני מצוטט אותך בקצת הומור... "הרגתי כמה ביג דדי כדי להציל את הילדות..הן ממש קטנות וחלשות וביג דדי שלהן רצה לעשות להן מעשים מגונים" איזה משחק סוטה
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים אבל הוא מגן על הילדות אם אני רוצה להציל את הילדות אני חייב לחסל אותו וזה מה שמעצבן למה ציפית? שהילדות יהיו מטרות נעות?
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים תיראו לשם שינוי כיף לי במשחק PC פשוט זה מעצבן שיש אין סוף ביג דדי רציתי לחסל את כולם ולהציל את כל הקטנות עכשיו אני יעבור את המשחק בלי זה שילכו ל... הקטנות
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים .. אני לא חושב שאתה יכול לעשות את זה, זה חלק די גדול מהמשחק, זה מה שקובע איזה סוף תקבל ובנוסף חבל על הנקודות שתפסיד (שכחתי כבר איך הן נקראות .. לא שיחקתי במשחק מזמן)
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים אתה לא צריך לחסל המון Big daddys אתה צריך לחסל רק את אלה שהולכים עם הילדה הקטנה...יש אחד לכל ילדה זה יוצא משהו כמו 2-3 בערך לשלב שצריך להרוג.אפשר לחשוב.רק ה2 בהתחלה בערך קשים אלה שאחרי זה פשוט קוטלים אותם בשניות(מי שלא רוצה לדעת איך הורגים אותם בקלות שלא יקרא את ההמשך): עם דברים מתפוצצים למיניהם(Heat RPG,Grenades) ועם החיצי מלכודות(שמים הרבה וגורמים להם לרוץ דרכם) ועם הג'ל האלקטרומגנטי(הכי קל שיש..עושים עליהם עד שהם מתי והם כל הזמן הזה לא יכולים לזוז.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים תיראו לשם שינוי כיף לי במשחק PC פשוט זה מעצבן שיש אין סוף ביג דדי רציתי לחסל את כולם ולהציל את כל הקטנות עכשיו אני יעבור את המשחק בלי זה שילכו ל... הקטנות אמרתי לך שיש מספר קבוע של ילדות קטנות בכל שלב....
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אמרתי לך שיש מספר קבוע של ילדות קטנות בכל שלב....זהו שב- Port Frolic למשל יש איזו בעיה מוזרה איתן. לפעמים יש רק 2, יש כאלה שאומרים שהם הצליחו למצוא 4. מוזר.חוץ מזה, לפעמים הן נכנסות לצינורות ודי קשה למצוא אותן.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים יש לי בעיה ברזולוציה לא יודע אם בגלל וויסטה או משהו אחר זה נותן לי רק רזולוציה נמוכה
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים תמיד אפשר לתפוס פינה ולחכות להן. בסוף הן מגיעות לא נורא, כבר עברתי. עכשיו אני בשלב עם הפלאשים הכחולים (מבלי לקלקל למי שעוד לא הגיע).
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים הצלתי עוד ילדה ועכשיו סוף סוף ראיתי ביג דאדי בלי אף ילדה חוץ מזה יש לי יכולת שהוא יהיה לצידי גם קיבלתי את הרובה רימונים יש עתיד למשחקי מחשב
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אתה יודע שאם אתה לוחץ Esc אתה רואה בתחתית המסך כמה little sisters יש וכמה מתוכן כבר שחררת, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.