פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, בחרתי ב-Gatherer Gardens לפתוח עוד סלוט.כשאני מגיע לנפטון בבנק גנים, יש לי רק 2 סלוטים פתוחים, למרות שיש לי 3 יכולות. אני לא יכול להוסיף יכולת שלישית. כשאני יוצא מהבנק גנים, יש לי הודעה על המסך: "אזהרה-יש לך יכולת אחת שלא ניצלת/הוספת"מה אני עושה לא נכון?
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, בחרתי ב-Gatherer Gardens לפתוח עוד סלוט.כשאני מגיע לנפטון בבנק גנים, יש לי רק 2 סלוטים פתוחים, למרות שיש לי 3 יכולות. אני לא יכול להוסיף יכולת שלישית. כשאני יוצא מהבנק גנים, יש לי הודעה על המסך: "אזהרה-יש לך יכולת אחת שלא ניצלת/הוספת"מה אני עושה לא נכון?עד כמה שאני זוכר אתה פותח סלוטים בכל הקטגוריות בנפרדכנראה שפתחת סלוט בקטגוריה אחרת
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מישהו יכול להביא לי את השמירה שלו או אם הוא ימצא ברחבי הרשת ,שכאשר אתה מגלה שאטלס הוא הסאן אוף א ביצ' (Son of a bitch) ואתה מגיע למחסה של ההיא תודה לכם אנשים
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מישהו יכול להביא לי את השמירה שלו או אם הוא ימצא ברחבי הרשת ,שכאשר אתה מגלה שאטלס הוא הסאן אוף א ביצ' (Son of a bitch) ואתה מגיע למחסה של ההיא תודה לכם אנשים
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מישהו יכול להביא לי את השמירה שלו או אם הוא ימצא ברחבי הרשת ,שכאשר אתה מגלה שאטלס הוא הסאן אוף א ביצ' (Son of a bitch) ואתה מגיע למחסה של ההיא תודה לכם אנשים
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אני רואה שחזרת לשחק בביושוק ... אני אומר תתחיל מהתחלה , הכי כיף לשחק הכל ברצף , לדעתי לפחות
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים יש לי רק את ההתחלה של השלב הזה, שאתה צריך למצוא את ריאן. אם אתה רוצה... בכייף אחי שלח לי הודעה פרטית עם הקובץ . כן דויד חזרתי לשחק אבל שיחקתי כבר פעמיים מההתחלה וזה סתם עצבן אותי. תאמת זה יותר :sleep: אותי. מבין?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים בכייף אחי שלח לי הודעה פרטית עם הקובץ . כן דויד חזרתי לשחק אבל שיחקתי כבר פעמיים מההתחלה וזה סתם עצבן אותי. תאמת זה יותר :sleep: אותי. מבין? ???
פורסם 2008 בינואר 217 שנים http://www.sendspace.com/file/2wjmlyתודה גבר! עזרת לי מאוד מאודברגע שאני עובר את CRYSIS נעבור לסיים את BIOSHOCK.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מחבר ביושוק יודע לייאש לפעמים,אל תוותרו.בשביל להעריך את המשחק הזה ולהבין את הגאוניות שלו ,צריך לסיים את המשחק.סיימתי אותו פעמיים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.