פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים גם אני פיספסתי את זה בפעם הראשונה ... בקיצור, כשאתה מול דלת הזכוכית, תפנה שמאלה, רואה את המעלית? תלחץ על הכפתור הירוק בצד ימין שלה תודהה !! יאוו !! איזה כיף... ;D ד"א אני גם ניסיתי לישבור אותה עם כל מה שיש לי..
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים נו, סוף סוף קיבלתי את העותק שלי.פתחתי את את החוברת (בעברית) ונדהמתי.מה זה צריך להיות התרגום העילג הזה?ובנימה יותר אופטימית - יש למישהו מושג אם אפשר להוריד מאיפשהו את החוברת באנגלית?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אני חייב לעשות את זה או שאני יכול לעקוף את זה אך שהוא?לא חייב כדי ליצור את השטויות אבל יש איזה שלב שיכריחו להשתמש בה כדי לייצר משהו.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים יא מנשמשים מהצד ..משהו יכול להגיד לאיזה חניות בארץ יש כבר את המוצר שאפשר לקנות וכמה עולה ?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים תראו את הבאסה בהתגלמותו, שיחקתי BIO ופתאום אחרי SAVE המחשב נתקע ואתחל את עצמו, כשנכנסתי שוב למשחקהוא כותב לי שה"שמירות" כנראה CORRUPTED ואני לא יכול לעלות את השלב.הגעתי ל-FARMER'S MARKET יש למישהו הצעות איך להמשיך מאותו השלב או שיכול לשלוח לי את הקבצים של המפה הזאת?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים דיי זה כבר לא מצחיק!מישהו יכול סוף סוף לעזור לי ולהגיד לי איפה נמצא הLOT 192 השני?!אני משתגע אני לא מצליח למצוא את זה ואני מחפש כבר יומיים את זה!
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אני מתחרפן אני חייב לדעת מתי נגמר המשחק אני אכשיו אחרי ה קטע ששמתי את ה EMP BOMB ותקעתי לריין מקל גולף לראש נשאר לי עוד הרבא?
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אני מתחרפן אני חייב לדעת מתי נגמר המשחק אני אכשיו אחרי ה קטע ששמתי את ה EMP BOMB ותקעתי לריין מקל גולף לראש נשאר לי עוד הרבא?חחחחחח יש כאלה שלא רוצים שיגמר המשחק.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים יש למשחק 8 שלבים אם אני לא טועה והקטע שהורגים את ראיין זה קצת אחרי האמצע, אבל עדיין יש עוד כמה קטעים עד לסיוםMassiveAmmo - המשחק מכוון אותך ל LOT 192 השני אם אני לא טועהואם הוא לא מכוון אז תחפש ב live surgery testing במפה (זה אמור להופיע ליד הדלת)
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים יש למשחק 8 שלבים אם אני לא טועה והקטע שהורגים את ראיין זה קצת אחרי האמצע, אבל עדיין יש עוד כמה קטעים עד לסיוםMassiveAmmo - המשחק מכוון אותך ל LOT 192 השני אם אני לא טועהואם הוא לא מכוון אז תחפש ב live surgery testing במפה (זה אמור להופיע ליד הדלת)בשניי המפות אין את המקום הזה שרשמת...איפה זה צריך ליהיות? בMercury Suites? או שצריך ללכת אחורה? (גם שמה לא היה את ה TESTING הזה...)באיזה איזור אני אמור למצוא את זה?
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים די כבר להרוס לכולם!!!אם יש ספויילר תודיעו.ממש מרגיז... כאילו לאף אחד לא איכפת. לא מבין למה זה לא בחוקים.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים כנראה שמחר אני מתחיל לשחק ולפי מה שרשום פה זה משחק מהנה מאוד... רק חבל שהוא פועל אצלי חלק ב100 אחוז רק על מדיום
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מאיזה מכונה אפשר לקנות את הפורץ כספות שאני לא יצטרך לעשות תמשחק הזה או לשלם כסף?וגם מה שם המוצר...וגם נתקעתי זה מבקש קוד שלא הצלחתי למצוא אותו, http://img339.imageshack.us/img339/7375/100hm3.jpg
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מאיזה מכונה אפשר לקנות את הפורץ כספות שאני לא יצטרך לעשות תמשחק הזה או לשלם כסף?וגם מה שם המוצר... וגם נתקעתי זה מבקש קוד שלא הצלחתי למצוא אותו, http://img339.imageshack.us/img339/7375/100hm3.jpg עוד לא הגעתי לקטע של קודים במשחק. שונא קודים במשחקים . נראה לי נתנו כאן את הקודים חפש כמה דפים לפני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.