פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים סקר שמאוד מעניין אותי לדעת מה קורה כל פעם שיוצא משחק מהסוג הזה מתווכחים אז הנה זה הזמן לקבוע אם אתם רוצים תפרטו למה בחרתם במה שבחרתם ...
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מקום ראשון Rainbow Six : Vegas .מקום שני . Ghost Recon 2 . לפי דעתי בRainbow Six : Vegas הגרפיקה יותר יפה. אין גם שמירות מתי שרוצים שזה יותר קשה ומעצבן להתחיל מהשמירה של המשחק. הקיצר יותר נהנתי.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים VEGAS הכי טוב בסגנוןgraw2 מעצבן וקשה, מלא סנייפרים בכל מקום.. מתקדמים שם ממש לאט
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מאוכז קשות מגוסט ריקון 2-1 ואגס לקח ומה SWAT קשור בכלל מישחק ליפני 3 שנים
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים דווקא אני לא אהבתי כולכך את ווגאסאני הצבעתי GRAW2 בגלל שממש אהבתי את המשחק
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים דווקא אני לא אהבתי כולכך את ווגאסאני הצבעתי GRAW2 בגלל שממש אהבתי את המשחקווגאס משחק ענק כי הוא פשוט ומהיר, אני גם די אהבתי את GRAW2(אפילו קניתי אותו) אבל לקבל כדור מראש סתם ככה או שלבוטים שלך יש נטיות התאבדות במשחק זה מעצבן ותוקע תזרימה של המשחק
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים דווקא הקושי בו דירבן אותיאומנם לפעמים רציתי להתאבד אבל זה היה כיף,לעומת זאת לווגאס ממש לא התחברתי לא יודע. אולי השליטה בנשק, אולי הדרך משחקממש לא התחברתי...
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים משום מה לא שיחקתי בהם פרט לSWAT.אבל לפחות אני יכול להגידמ שהו על SAWT - אולי זה רק אני אבל באמת שלא אהבתי את המשחק :-\
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים R6Vמדהים, עוד לא מצאתי משחק כזה שריתק אותי לכיסא.הוא ממש מציאותי, והגרפיקה בכלל יפה.GRAW 2 עדיין לא שיחקתי בדיוק התקנתי אותו...נבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.