פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו ליעכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח)אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קולנתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקשאיפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio)והאם הוא גם מכווץ ?
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים פאק לפי המפרט שלך לא אמורות להיות לך בעיות...עם איזה כרטיס אתה לוכד? הגדרת ספרייה לשמירת הקבצים?? אם כן מה הגודל שלה?? אני עצמי עובד עם התוכנה מדי פעם ואם אוכל לעזור לך אשמח.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר אז ככה אחי קודם כל תודה דבר שניעם הכרטיס מסך אני לוכד אחי ולוכד יפהדבר שני מבחינת נקום יש לי איזה 120 ג'יגהמה עושים אחי ?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים שים לב שבתוכנה מוגדר לך ב"שמירת קבצים" מספיק מקום ואין לך בעיותחוץ מזה התוכנה עצמה חייבת לזהות את הכרטיס מסך שלך במלואו.כלומר את החברה ואת הדגם הספציפי.כל זה אתה עושה ב SETTING.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אחי מה שרציתי לדעת זה1. האם התוכנה מכווצת ?2. אני עושה רק MAKE MOVIE לקראת הסוף וזה שומר ?3. אם אני רוצה לעשות את זה מקצועי (כמו שאנחנו מורידים סדרות כמו הבורר וכו') שהקול יהיה MP3 128 והפורמט AVI והקידוד XVID ?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים התוכנה דוחסת אני קיבלתי איכויות לא רעות.אבל אף לא הגעתי למה שיש בסדרות להורדה.דחיסה ורינדור עושים עם חומרה יעודית של חברות ספציפיות ולא כרטיס מסך.פינקל לדוגמה האאופג.בדוק מחירים בזאפ.אם אתה רוצה אני מציע את פינקל ככרטיס חצי מקצועי כי הוא דיי טוב.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אחי אני לא רוצה להוציא עוד כסף במיוחד לא עכשיו2. אני עושה רק MAKE MOVIE לקראת הסוף וזה שומר ?3. אם אני רוצה לעשות את זה מקצועי (כמו שאנחנו מורידים סדרות כמו הבורר וכו') שהקול יהיה MP3 128 והפורמט AVI והקידוד XVID איך עושים את זה עם איזה תוכנות ?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים זה קצת קשה לי לענות לצערי.הכרטיס שלי עושה את רוב העבודה וגם התוכנה שלו.אני לא משתמש בתוכנות צד שלישי. (כלומר תוכנות נוספות)אני בטוח שיש תוכנות חינמיות שרק צריך לחפש בגוגל והן יעזרו לך מאד.תעבור שוב על המדריך באתר.כמה לוקחת לך דקת וידאו בלכידה??תעשה בדיקה.לי 20 דקות היו לוקחים 600 מגה באיכות מאד מאד גבוהה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.