פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים איזה עצבים הוא מקרטע לי שאני שמה על מקסימום כולל רזולוציה 1600X900הוא מקרטע כשאני מפעליה את vertical sinkאני מפעילה אותו כי כש vertical sink לא עובד אז המשחק זז כזה עם ריצודים.זה המחשב שלי:e660088006404 giga ram
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים דאמ, אחלה מחשב.בכל מקרה, המשחק ממש מקרטע או השFPS פשוט יורד לסביבות ה-30?אם כך, לפי מה שהבנתי, זה בלתי נמנע ואין מה לעשות עם זה.הדבר היחידי שאת יכולה לעשות שאמור לעזור *קצת*, זה להפעיל Triple buffering בהגדרות של הכרטיס מסך.nvidia drivers -> performance and quality settings -> view advanced -> triple bufferingכדאי לך לעשות פרופיל מיוחד ל-prey.exe כדי שהאופציה של ה-Triple buffering לא תופעל בכל המשחקים.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים להפעיל VS די מיותר לדעתי.אולי תורידי טיפה את הAA?אני לא יודע על כמה אפשר לקבוע אותו במשחק הזה, אבל לא תראי הבדל ויזואלי בין X8 לבין X16 לדוגמא.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים triple buffering = סינון אנזיטרופי? או החלקת שינון? לא זה ולא זה :-X נממ, זה אמור להיות בדיוק פה:
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים יש קצב ריענון מסוים למסך.אם הריענון מתבצע באמצע ציור סצינה, אז חצי מהסצינה תהיה מהפריים הנוכחי וחצי מהבא. ואז מקבלים מעין הפרעה כזאת במסך. הסינכרון דואג לזה שסצינה חדשה תשורטט רק ביחד עם אותו ריענון - ואז אין את הבעיה הנ"ל.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אוקי אני הפעלתי את סינון אנזיטרופיואת החלקת שינון ועכשיו אומנם המשחק לא נחתך כזה כמו קודם אבל הוא מקרטע .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.