עבור לתוכן

בעיה עם טבלה דינמית ב Javascript

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם :xyxthumbs:

יש איזושהו קוד , שיוצר תאים ושורות ע"פ יצירת אלמנטים בודדים (טקסט,תא,שורה) ואז מחבר כל אלמנט להורה שלו...לא עשיתי את זה לפי InsertRow ו InnerHtml

כי הדרך השניה נראית יותר יפה

הקוד עובד , הוא יוצר את השורות ואת התאים, אך מתי שאני עושה referesh אז כל מה שהוסיפו נעלם..מן הסתם, כי זה לא שינה את ה HTML, רק את

ה Layout או משהו כזה...

אז השאלה שלי, איך אפשר "להטמיע" את השינויים בקוד ולא רק לראות שינוי ויזואלי ? משהו דומה ל dataBind ?

תודה רבה!

עריכה:

טוב , מבדיקה קטנה עולה ש appendChild ו removeChild לא משפיע על ה DOM בכלל....אז מה זה החרטא הזה? :screwy: :screwy:

בטוח אני מפספס משהו...

פורסם

אתה צריך לשמור את השינויים בדטה בייס כלשהו.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לשמור את השינויים בדטה בייס כלשהו.

תודה על התגובה

=\

לא רציתי לגעת בדאטאבייס ...אין אפשרות לערוך את הקוד עצמו, כשמתי שאני אלחץ Add, הוא יוסיף <tr> לקוד?

או שאני והפנטזיות שלי נגיע רחוק :cool2:

פורסם

הדבר הכי קרוב אולי זה לשמור את הנתונים לקובץ XML.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...אני לא ממש יודע XML אבל שווה לנסות, מקסימום נעשה הסבה לדאטאבייס וזהו , תודה רבה !:}

פורסם

זה לא כ"כ פשוט. אתה משנה רק את ה DOM ולא את הקובץ ולכן שאתה עושה refresh השינויים יעלמו.

מה שאתה צריך לעשות זה להתשתמש ב ajax כדי להפעיל סקריפט בצד השרת שאיליו אתה שולח את המבנה הנוכחי של הטבלה כל פעם שהיא משתנה והוא לוקח את המבנה הזה ושומר אותו לקובץ. וכשאתה עושה ריפרש לעשות סקריפט שבודק האם שמור מבנה הטבלה ואז טוען אותו.

כדי להוציא את המבנה הנוכחי של הטבלה אתה יכול לפנות לאלמנט ה table ולקחת את הפלט של ה innerHTML שלו.

בצורה כזאת למשל:

currentDOM = document.getElementById('myTable').innerHTML

להעביר את המשתנה currentDOM, שעכשיו מחזיק במבנה הטבלה myTable, לסקריפט צד השרת שלך דרך ajax. והסקריפט צריך לכתוב אותו לקובץ כל שהוא.

כן, לא כזה פשוט, אבל אין כ"כ דרכים יותר פשוטות. יש סיכוי סביר שיש סקריפטים מוכנים שדי עונים על הצורך הזה וזמינים באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות.

AJAX כרגע אני לא ממש יודע, אז יותר התחברתי לקטע של ה XML שUI הציע (כמו שראית בפוסט הקודם)..

הרעיון הוא שהטבלה מחוברת לקובץ XML דרך Data Island ואז מתי שמגיעים נתונים מהטופס, יש קובץ ASP שאמור לטעון את הXML ולערוך בו שינויים,

ע"פ הנתונים שהגיעו מהטופס, ולעדכן אותו.

בעצם זה אותו התהליך כמו הרעיון של ה AJAX לא? זה מעין מתווך בין הקובץ נתונים לקובץ "פלט" שהוא ה website

נ.ב

והנה ההודעה ה 400, :cool2:

:xyxthumbs:

פורסם

את לא חייב AJAX בשביל זה

את יכול להשתמש ב-POST רגיל בשביל להעביר את המידע

פורסם

אתה לא חייב AJAX. אבל זה יעשה את כל הישום יותר יפה. בלי טפסים, בלי טעינה מחדש של הדף... פשוט כל שינוי ישמר אוטומטית.

זה גם לא כ"כ מסובך ללמוד.

אתה לא חייב להשתמש בפורמט XML. כלומר זה אופציה - אתה יכול לשמור את המבנה של הטבלה בפורמט XML. אבל זה עוד עבודה לתרגם את מבנה הטבלה מHTML-DOM ל XML... בשביל ישום מקומי קטן פשוט הייתי שומר את ה innerHTML פשוט לקובץ טקסט ולוקח אותו משם - הייתרון של XML הוא בישומים שבהם המידע צריך להיות או משותף או להתפרש בצורות שונות לצרכים שונים או בכמיות גדולות תכבתי תוכניות שכותבות וקוראות מגהבייטים של XML ... בשביל לשמור HTML סטטי זה סתם ארוך יותר וזה ממש לא מומלץ, אם אתה לא רוצה לשמור את כל מבנה הטבלה ורק את התכנים שלה - ואותם להניס לתוך טבלה תשתמש בפורמט CSV - הרבה יותר פשוט מ XML.

ועד הערה w3schools מהווה מדריך שהוא ממש פתיח קצר לכל דבר... אי אפשר להסיק משם כלום בצורה שבה צריך לפתח.

ואם אתה רוצה מדריך DOM מעולה - ובכלל מדריך javascript מעולה - לך ל http://www.howtocreate.co.uk

פורסם
  • מחבר

בן אדם, תודה רבה! (בכלל, לכולכם),

באמת יכול להיות שאני ארד מ ה XML כי בראסמי יש לי רק 2 דפים ששולפים מידע ובאמת אין פה מסד נתונים ענק,

בסדר אני אחזיר לכם תשובה איך היה , מחר :xyxthumbs:

לילה טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים