פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים רציתי לישאול מה דעתכם על הצורב הזה?http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_109&products_id=2184אם כדאי לי לקנות אותו?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים זהו אחד מבין מאות צורבי הCD-R הטובים ביותר הקיימים כיום. אם לא הטוב ביותר. :smoke:
פורסם 2003 במרץ 122 שנים צורב טובעם יכולת לצייר על דיסקים אבל הוא קצת יקר... במחיר הרבה יותר זול אתה יכןל לקנות צורב עם אותם ביצועים
פורסם 2003 במרץ 122 שנים זה לא אמור להשפיע מי יודע מה על הבחירה שלך אבל ימהה הפסיקו לחלוטין לייצר צורבים , לא שהם גרועים הם פשוט יקרים,מה שכן כבר התחילה ירידה של מחיר צורב זה.
פורסם 2003 במרץ 222 שנים הטענה שלי לא שונה בהרבה מהטענה של NOVA.Yamaha פשוט מייצרים צורבים גרועים עם Hype כ"כ עצבני, אפילו עצבני יותר מכרטיסי המסך של Nvidia כשבפועל יש להם מלא נקודות חולשה והם הצליחו לשגע לא רק אותי.
פורסם 2003 במרץ 222 שנים אוקיי יש לי צורב כל כך גרוע שלהם שעובד כבר 4 שנים ללא תקלה אחת קטנה! מה תגיד על זה??? ויש לי חבר שקנה באותו הזמן איתי צורב והספיק להחליף פעמיים בגלל שהצורב הלך לעולמו ...
פורסם 2003 במרץ 422 שנים לא מחשיבים נסיון של אנשים כשמסכמים עובדות על צורבים. מאילא אם היו אלו כל משתמשי הצורבים שלהם בעולם, אבל לא ככה שני אנשים.נקודות חולשה? לכל מוצר יש, אבל הייתי מעוניין לשמוע אותם מפיך. את נקודות החולשה של אותו צורב ספציפי. הF1 מבית Yamaha.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים לא מחשיבים נסיון של אנשים כשמסכמים עובדות על צורבים.אה, נכון.חוסר אמינות זו לא עובדה.בתור נימוק ראשוני: זה חוסר העיקביות בצורבים של ימאהה.יש כמה אנשים עם צורב כזה שפועל כבר שלוש שנים מנגד קבוצה גדולה (יותר. כן, יותר) עם צורבים שנדפקו תוך שלושה חודשים (Give or take).
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אחלה צורבמצייר על דיסקים וצורב במהירות אפשרית, לא דפק לי עד עכשיו שום דיסק!!1 :AR15:
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אתה לא יודע את זה על בטוח.תנסה לשים אותו בתוך כונן עם תוכנת WSES או להריץ CD Quality Check.והציור על המדיה זה גימיק לאו דווקא פרקטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.