פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים ממש לא שווה לקנות G0 לדעתי וחבל שגובים על זה עוד כסףהלקסה הרגיל לא שווה 700 ש"ח בחיים..V1 עדיף על האינפינטי לדעתיאבל שוב,אוביקטיבי או לא תחשבו מה שאתם רוצים...אם בחנות אחרת (מוכרת יחסית כמובן,עם שירות טוב) יש מפרט יותר זול או משהו עדיף באותו המחיר...אני בעד.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים ממש לא שווה לקנות G0 לדעתי וחבל שגובים על זה עוד כסףהלקסה הרגיל לא שווה 700 ש"ח בחיים..V1 עדיף על האינפינטי לדעתיאבל שוב,אוביקטיבי או לא תחשבו מה שאתם רוצים...אם בחנות אחרת (מוכרת יחסית כמובן,עם שירות טוב) יש מפרט יותר זול או משהו עדיף באותו המחיר...אני בעד.יש משהו במה שאתה אומר על הG0.. אבל פשוט רוב האנשים שרוצים מחשב כיום מעדיפים את הגרסא הזאת..בסקייפיסי לא היה את הבלקליין אז לקחתי את הלקסה שלפי דעתי הוא ממש מקורר ומאוד יפה (היופי הוא רק לטעמי האישי). והבדל של 100 הוא לא מה שישנה בתקציב שכזההעדפתי לשים את האינפיניטי בגלל שלי יש אותו ואני ממש מרוצה, וגם בגלל שאני לא מכיר הרבה את עניין המאוורריםאם אתה אומר שהוא יותר טוב אז אני מאמין לך..ניסיתי להשיב לך הכי מנומס שיכולתי כי מצב הרוח בתרד הזה גם ככה לא הכי טוב
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים ענית לי בצורה מנומסת ביותר...חבל שאנשים אחרים שיש להם חילוקי דעות איתי לא מגיבים בצורה שבה אתה הגבת.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים תגיד לי השתגעתה? מה אתה קונה מערכת הפעלה? 1000 ש"ח על מערכת הפעלה, תבוא יש לי צרוב ב-5 ש"ח... אם אני הייתי מודרייטור הייתי נותן לך באן. עריכה: אה ולא הייתי בחנות של סקאיי פיסי או איקיו פיסי, אבל החנות ב TMS ממש נחמדה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.