פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני אחרי החלק שמשיגים את הגובלינים הירוקים כבר השגתי אותם והגעתי למקום ההוא שחייבים את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות חרשתי על כל המקום ואין לי מושג מאיפה אני משיג אותםזה במקום ההוא שצריך להרוס 6 כאלה מצברי כוח של Overbern או איכשלא קוראים לו ואני חייב את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחותודרך אגב סתם שאלות מה עושים המתקנים האלה שיש לך במגדל? למשל החדר הזה שאתה בוחר אוייב להילחם בו מזה נותן אם אתה מנצח?.. עזרה?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים אם אני זוכר נכון את הכחולים אתה משיג ב"עולם" הראשון, איפה שיש מלא כבשים ואיפה שמתחיל המשחק בעצם.אתה צריך ללכת לעיר הזאת של האנשים שהצלת (סורי אני לא זוכר שמות של שום דבר מהמשחק). לעיר הזאת יש 4 יציאות, תצא מהיצאה הצפונית ותגיע לסוג של טירה שבנויה מאבנים... משם כבר תמשיךשוב אני לא בטוח שזה שם אני כבר לא זוכר אבל שווה לנסות
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים ל-NIGHTיש לך טעות, שם משיגים את הגובלינים האדומים, הכחולים משיגים ב-heaven's peak
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים ל-NIGHTיש לך טעות, שם משיגים את הגובלינים האדומים, הכחולים משיגים ב-heaven's peakאת האדומים משיגים איפה שהמלך הענק הזה.. MELVIN משמולא למקום הזה התכוונתיאז איך מגיעים לheaven's peak אם לא בדרך שאמרתי למעלה?
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר אם אני זוכר נכון את הכחולים אתה משיג ב"עולם" הראשון, איפה שיש מלא כבשים ואיפה שמתחיל המשחק בעצם.אתה צריך ללכת לעיר הזאת של האנשים שהצלת (סורי אני לא זוכר שמות של שום דבר מהמשחק). לעיר הזאת יש 4 יציאות, תצא מהיצאה הצפונית ותגיע לסוג של טירה שבנויה מאבנים... משם כבר תמשיךשוב אני לא בטוח שזה שם אני כבר לא זוכר אבל שווה לנסותיש את היציאה הכי ימנית של ה halfing party אחר כך יש עוד יציאה של הטירת אש הזא ואחר כך היער הזה ששם אני תקוע שמשיגים שם את הכחולים.. איפה בדיוק הרביעית? משמאל ליער הזה?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים יש את היציאה הכי ימנית של ה halfing party אחר כך יש עוד יציאה של הטירת אש הזא ואחר כך היער הזה ששם אני תקוע שמשיגים שם את הכחולים.. איפה בדיוק הרביעית? משמאל ליער הזה?בידיוק, בטירת אש הזאתכנס לטירה, יש שם כניסה לHEAVENS PEAK ומשם תסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.