עבור לתוכן

בעיה במשחקים-למבינים

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זו בעיה חומרה אבל כראה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי פעמיים אז חשבתי שהאשכול מתאים לכאן,אני מקווה שאני צודק,תודה לכל מי שיעזור.

יש לי בעיה שאני משחק במשחקים כמו סטלקר אני רואה כל מיני קירות שלא אמורים להיות שם,פירמטתי כמה פעמים עם גרסאות שונות של וינדואס החלפתי כרטיס(אחריות) ובדקתי,זו לא בעיה במסך,לא עשיתי אובר קלוקינג,לכל הידוע לי,אני יכול לבדוק אם מישהו יסביר לי איך ויש לי דרייברים מעודכנים, אם מישהו יכול לעזור תודה. יש לי 7600gt 256vram 128bit gygabite עם מערכת קירור silent heat pipe 2

הנה תמונות של מה שקורה:

http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss__08-05-07_17-01-27_l01_escape.jpg

http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss__08-07-07_18-42-01_l01_escape.jpg

פורסם

גם לי היייה תמישחק הזה אבל אני עם ה 7300gt כרטיס יותר חלש מישלך עבד לי לא רע ביכלל המישחק

1: הגדרות מעודקנות לכרטיס להוריד

2: פא'ץ למישחק להוריד

3: מיפרט מלא של המחשב יכול לעזור

פורסם

בעיה מוכרת עם המשחק Stalker.

במחשב הקודם שלי עם כרטיס 7900GT היו לי בדיוק הקירות והקווים שמופיעים אצלך.

העדכון של המשחק פתר עבורי את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה,אני כרגע מוריד את העדכון,אבל אם זה הפתרון איך זה שגם f.e.a.r היו לי קצת קירות וגם בthe elders scroll oblivion זה קרה...

אם אתם צריכים מפרט אני יערוך את ההודעה,אבל מה שמוזר זה שאם אני עושה alt-tab חלק מהקירות נעלמים,חדשים מופיעים וחלק נשארים...

פורסם

במקרה שזה קורה גם במשחקים האחרים אני ממליץ לך להוריד את הדרייבר המעודכן מאתר Nvidia.

ובנוסף, תבדוק את הטמפ' של כרטיס המסך בזמן מאמץ.

פורסם
  • מחבר

במקרה שזה קורה גם במשחקים האחרים אני ממליץ לך להוריד את הדרייבר המעודכן מאתר Nvidia.

ובנוסף, תבדוק את הטמפ' של כרטיס המסך בזמן מאמץ.

דריברים מעודכנים הורדתי פעם מהאתר של nvidia ופעם מהאתר של gygabyte

הטמפ' של הכרטיס מסך היא בערך 55 ושאני במשחק מקסמום 5 מעלות...

פורסם

גם אצל בן דוד שלי יש בעיה דומה רק שהמשחקים ניתקעים בשלב מסוים של המשחק

עם איזו תוכנה אני בודק את הטמפ' בזמן מאמץ?

פורסם
  • מחבר

עם אוורסט ultimate, הגיוני שלכרטיס מסך כמו שלי עם silent heat pipe 2 הטמפ' תיהיה 55 מעלות בכלל?

פורסם

יש לי את אותה הבעיה ב- Need for Speed MW, וב- San Andreas ולפעמים המשחק גם נתקע סופית והמחשב מבצע הפעלה מחדש, אני עם 7900GT...

אני הולך מתישהו להחליף את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי את הבעיה הזו nfs carbon,אבל תזכרו שהחלפתי כבר כרטיס,כנראה זה בעיה במשהו אחר לא? או שפשוט הכרטיס הזה לא תומך במשחקים? זה יכול להיות?

פורסם

לכל מי שחווה את התופעה של פסים/עיוותים מוזרים על המסך:

אני די בטוח שזה או כרטיס פגום או טמפרטורה גבוה מדי שגורמת לכך.

תבדקו את הטמפ' שלכם בזמן מאמץ ולא של שתי דקות. תריצו את המשחק לפחות ל-10 דקות ואז תבדקו.

דרך אחרת טובה לאמץ את הכרטיס מסך היא להריץ 3DMark ולבחון בסופו את הטמפ'.

לפותח הדיון- הבעיה של הקווים אצלך מתחילה מיידית עם תחילת המשחק או לאחר מספר דקות?

וטמפ' של 55 מעלות לכרטיס מסך היא הגיונית. תשים דגש ותבדוק שוב בזמן משחק לאחר 10 דקות, אני מאמין שהטמפ' אצלך עולה יותר מ-5 מעלות.

פורסם

אצל בן דוד שלי יש ATI1600PRO אבל רוב המשחקים שהוא נתקע בהם הם משחקי רשת

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יבדוק טמפ' ויערוך את ההודעה,למי שהציע עדכונים של המשחק זה לא עבד,הכרטיס לא יכול להיות פגום כי זה כרטיס חדש בן פחות מחודש...

עריכה: זה קורה ישר שאני נכנס למשחק,הטעינה בסטלקר ארוכה אז אם זה טמפ' זה הגיוני...

עריכה מס 2: אוקי טעיתי,שאני נכנס בתחילת המשחק הטמפ' פחות או יותר מקפצת בין 58-63 מעלות צלזיוס,עזבתיי אאת המחשב לעשר דקות וחזרתי והמחשב ואוורסט הראה 69 מעלות צלזזיוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים