עבור לתוכן

חווית שימוש מי XP לויסטה ואחורה לWIN 2000

Featured Replies

פורסם

יש ב-2000 תמיכה בריבוי ליבות?

מהדורת הPRO תומכת עד 2 ליבות/מעבדים ו SERVER עד 4 ליבות/מעבדים (אבל המהדורה הזאת לא ממש נועדה למשתמש הביתי)

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה רע ב XP למחשב שלך??

לא מצאתי תדיסק של XP אז התקנתי 2000

גם ככה המחשב לא יכול להריץ משחקים כבדים ואני יקנה חדש בסוף השנה

כרגע אני רק סוחב איתו ומקווה שלא יתפגר עד אז ככה שאין לי בעיה ליסתדר אם 2000

פורסם

קרירין כל הכבוד על היוזמה, אבל אני לא מבין איך אתה בחור בן 29 עדיין כותב בשגיאות כתיב של ילד בן 10!

זה לא צורם לך בעיניים?

ולענייננו כמנהגם של מיקרוסופט בקודש עוד כמה שנים גם התמיכה ב XP תופסק וויסטה ומה שיבואו אחריה יתמכו בלבד. כסף משחק פה תפקיד ושום דבר אחר.

אני עברתי לויסטה וחזרתי ל XP כמה פעמים ואולי אני אעבור שוב לאחר שבדקתי וראיתי ששני העדכונים האחרונים שהם שחררו - תאימות וביצועים שיפרו את המצב ביישומים מסוימים.

השאלה היא האם שני עדכונים אלה פותרים את בעיית אובדן הביצועים במשחקים או שאולי ה SP1 תפתור את הבעיה או שהבעיה תשאר קבועה עם מערכת ההפעלה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תיראה ויסטה למשחקים מתאימה למחשבים חזקים

וויסטה לעבודה משרדית מתאימה למחשבים בינונים ומעלה

אני כן יתקין ויסטה במחשב הבא

כי פשוט אני ירצה לקבל תDX10 וגם אני יקנה 4 גיגה זיכרון

אז אני יתקין ויסטה 64 לנצל תחומרה

במילים אחרות ויסטה לא גרוע

פשוט מערכת לדור הבא של המחשבים ולא למחשבים מיושנים

פורסם

ב XP נכנס יותר הקטע של ההרשאות ואבטחה

ו XP יודעת לנהל זיכרון יותר טוב מ 2000 מנסיון (על מחשבים חלשים)

וכרע ל XP יש תמיכה ממיקרוסופט

XP המערכת הפעלה העדיפה ביותר מבית מיקרוספט :yelclap:

הרשאות יש גם ב 2000 וגם ב NT ...

לגבי כל השאר אתה 100% צודק.

לא רק ש MS כבר לא מוציאים עדכונים ל 2K המערכת הזאת מפגרת בדור שלם מבחינת אבטחת קוד... במיוחד גירסת ה server שם (כמעט) הכל היה מותקן ומופעל מהקופסה.

WIN2K = NT 5.0

XP = NT 5.1

אפילו מייקרוסופט טוענים שזה אותו הדבר...

כן נכון, גם XP וגם 2K מבוססים על NT אז?

השאלה היא האם שני עדכונים אלה פותרים את בעיית אובדן הביצועים במשחקים או שאולי ה SP1 תפתור את הבעיה או שהבעיה תשאר קבועה עם מערכת ההפעלה הזאת.

אם לא אז SP546455 יפתור... זה כמו עם XP, לפני SP1 היא הייתה מאוד לא יציבה, אחרי SP2 היא (לדעתי) מערכת מצויינת ויציבה.

פורסם

כן נכון, גם XP וגם 2K מבוססים על NT אז?

הטענה שלי היא לא שזה מבוסס על NT אלא שזה אותה גרסה של NT.

פורסם

מי שמשמיץ את ויסטה לא מבין במחשבים.

ויסטה הוכחה כיותר מאובטחת ויותר יציבה מאשר XP.

ביצועים יגיעו עם הזמן, לבינתיים יש שמועות ש-SP1 לויסטה עושה פלאים לביצועים.

הנוחות של ויסטה זה לא משהו שבא ברגל...

פורסם

איזה נוחות בדיוק? כל פעולה הכי פשוטה מוסתרת מאחורי 20 תתי תפריטים.

כל דבר שבאמת יעיל בויסטה אפשרי להוסיף ל XP.

ולא DX 10 עדיין לא יעיל כי אין שום דרך לנצל את זה.

אם מישהו ישאל אותי איזה מערכת לקנות בכסף מלא (בהנחה שאין לו גם XP) אז הייתי אומר ויסטה בגלל שהיא עוד תשתפר ויהיו לה יתרונות, כרגע אין שום סיבה אמיתית לשדרג.

פורסם

הטענה שלי היא לא שזה מבוסס על NT אלא שזה אותה גרסה של NT.

אין לך בדיוק דרך לדעת בעזרת מספר גירסה.

קח לדוגמה את linux גירסה 2.4 יצאה בערך ב 2000 ו 2.6 בערך ב 2003-4 . ההבדל בינהם הוא מאוד גדול אבל זה רק קפיצה אחת בגירסה כי לפני 2.6 מספרים אי זוגיים שימשו ל kernel לא יציב שהיה בפיתוח ככה ש 2.5 לא נחשבת.

ויסטה הוכחה כיותר מאובטחת ויותר יציבה מאשר XP.

ויסטה הייתה נסיון לבנות OS יותר יציבה ומאובטחת, עד היום היא עוד לא הוכיחה כלום, לא היה לה את הזמן.

פורסם

נכון למצב השוק היום ולמצב היום לVISTA אין שום יתרון על XP!!!!!!! ומערכת ההפעלה XP היא הטובה ביותר ממיקרוסופט המהירה והיציבה ביותר, עם הזמן יתגלו גם כל הפאקים בVISTA מבחינת אבטחה, ביצועים וכל השאר כמו שמוכר בבית MS, אחרי הSP1 אולי תהיה סיבה לקפוץ לבקר.

פורסם

אין לך בדיוק דרך לדעת בעזרת מספר גירסה.

קח לדוגמה את linux גירסה 2.4 יצאה בערך ב 2000 ו 2.6 בערך ב 2003-4 . ההבדל בינהם הוא מאוד גדול אבל זה רק קפיצה אחת בגירסה כי לפני 2.6 מספרים אי זוגיים שימשו ל kernel לא יציב שהיה בפיתוח ככה ש 2.5 לא נחשבת.

אין שום קשר בין מספרי גרסאות של לינוקס לבין מספרי גרסאות של MS.

פורסם

האם יש צפי ליציאת הגרסא הסופית של ה SP1 ? והאם ניתן להשיג לפחות את גרסת ה BETA להתנסות?

פורסם

אין שום קשר בין מספרי גרסאות של לינוקס לבין מספרי גרסאות של MS.

הנקודה שלי שאתה לא יכול לדעת כמה באמת השתנה בין 5.0 ל 5.1.

נתתי את linux כדוגמה בגלל ששם קפיצה של מספר אחד אחרי הנקודה זה שיפור מאוד רציני. מי אמר שאצל MS זה לא ככה?

פורסם

שים לב לגרסאות NT אחרות, כל פעם שהיה באמת הבדל זה קפץ.

פורסם

אוי נו באמת. אתם מנהלים דיון על מספרי גרסאות? מה אתם בגן?

בין XP ל-2000 באמת יש הרבה יותר דברים דומים מאשר בין 2000 ל-NT, אבל יש גם הרבה דברים שנוספו ב-XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים