עבור לתוכן

מבקש עזרה-חלקי מחשב מארה"ב ב 2000-2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברה!

אחי נמצא כרגע בחו"ל - ואני רוצה לקפוץ על ההזדמנות הזאת ולסנג'ר אותו שיביא לי מחשב חדש(כמובן בחלקים...).

אס ככה-אני צריך מעבד וכמובן לוח אם חדשים, אני רוצה מחשב למשחקים - ז"א כרטיס מסך חזק יחסית וזכרון טוב כמובן.

לגבי הרד דיסק- יש לי כבר 200 ג'יגה -ולמרות שהם ב מערך IDE (כן כן יש אנשים שיש להם כזה עדיין...) נראה לי שזה בסדר..

כונן דיוידי לא צריך גם...כמובן שאני לא יכול להעמיס על אחי מארז וספק(האומנם?) אז את זה נקנה בארץ...

תודה על העזרה חברה- יש פה אחלה פורום(לא שהייתם צריכים את האישור שלי)

אז לסיכום:

תקציב : 2000-2500 ש"ח חנוק...

לוח אם- תומך כל הטכנולוגיות החדשות - sata 2 ddr 2/3 pci-e וכו...(תמיכה בסרטי בלו ריי וhddvd)

מעבד- עוד לא החלטתי intel או amd - את זה אצם תחליטו לפי התקציב...

כרטיס מסך חזקקק למשחקים חדשים(עוד פעם - עד כמה שאפשר עם התקציב).

זכרון ddr 2 או 3 .

תודה שוב. צריך תשובות בהקדם אם אפשרי...

פורסם

אחי אין לך קנה מידה, בתקציב כזה בונים מחשב לשימושים משרדי, כרטיס מסך חזק היום שנחשב ל HIGH END מתחיל רק מ 1700 שקל.

מעבד יגיע לך בקלות ל 1000 שקלים אם מדובר על אינטל.

לוח אם מינימום עוד 650 שקלים אם מדובר על מעבד אינטל, וזה לא כולל את הזכרונות שעולים באיזור ה 450 שקל.

אתה אומנם מדבר על קנית חלקים מחו"ל, ואני מאמין שיש הפרשי מחירים אבל עד כמה שאני יודע הם לא ממש משמעותיים, בטח לא לך.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך לא חייב להיות high end - משהו בסביבות 1000 ש"ח כמו זה(קצת מעבר לתקציב)---

http://castle.pricewatch.com/s/search.asp?s=NVIDIA+GeForce+8800+GTS+

כמו כן מעבד ולוח אם לא חייבים להיות מטורפים... אתה רוצה להגיד לי שאין לוח אם ומעבד טובים מחו"ל במחיר 1000 ש"ח? (באמת אני שואל)

לגבי הזכרונות - במיוחד בשביל זה הוספתי עוד כמה מאות שקלים - זה לא חייב להיות מעבר ל2 גי'גה... אם לא פחות...

אבל תודה על ההארה.

כמו כן - המחשב לא חייב להיות אינטל - אני אוהב מאוד את AMD למרות שאני מבין את הבדלי הרמות שיש ביניהם היום.

פורסם

יש לי שאלה אליך- מה תעשה בעניין של מימוש אחריות?

כלומר, המחירים נפלאים זה נכון יהיה לך חיסכון כספי.

אבל מה יקרה ביום שבו ה-8800GTS החדש שלך ישרף מסיבה כלשהי (ומנסיון- תקלות קורות וכן צריך לממש אחריות)?

תספר לי אם יש לך איזה פיתרון לנושא, כי אני בעצמי מתכוון לטוס בקרוב לארה"ב וחשבתי על כדאיות העניין.

פורסם
  • מחבר

תשמע אחי,כבר קניתי מחשב מחו"ל - המחירים זולים דרסטית אבל אתה משלם ממש על מה שאמרת- האחריות - כלומר - אם נשרף לך הכרטיס מסך לדוגמה-אתה צריך ויכול לשלוח אותו לחברה שלו בחו"ל(דבר שקרה לי דרך אגב-נשרף לי הכרטיס מסך שלחתי אותו לח"ל והם החזירו לי חדש) - כל העניין הוא הזמן שאתה מחכה- לי לקח משהו כמו חודש וחצי... זה היה מבאס - אבל שאתה קונה מחשב מחו"ל - אתה לוקח את האפשרות הזאת בחשבון- חוץ מזה - יש לי ידע לא מעט במחשבים - אז אין ממש סיבה שישרף משהו... אבל - עוד פעם - לוקחים בחשבון הכל... זה המחיר הזול שאתה משלם-תמורת השרות המייגע... לשיקולך אחי.[br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 16:39:15

מישהו מוכן להציע לי מפרט בבקשה? אני ממש זקוק לו...
פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם

בהתחשב שהתקציב שלך קצת לוחץ, לדעתי זה הכי טוב שאפשר להשיג עם חריגה קטנה:

Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz

204$

כפול ליבה מהמתומחרים המחודשים של Intel, כולל 4mb זיכרון Cache. תוסיף לו קירור ותלך על OC לכיוון ה-3.2GHz בקלות.

Gigabyte P35-DS3L

100.79$

מהטכנולוגיה החדשה של P35, תומך ב-4 סטיקים של זכרונות עד 1066MHz שעובדים ב-DC, כולל חיבורי SATA וחיבור PCI יחיד.

2X Corsair 1GB ddr2 800MHz

2X61$

זכרונות במהירות 800MHz כדי שתוכל לבצע OC למערכת, חברה איכותית מאוד. אין מה לחשוב על ddr3 כי המחיר פשוט לא הגיוני כרגע.

eVGA GeForce 8800GTS 320mb

270$

קשה להכניס כאן כרטיס טוב יותר בגלל קפיצה במחירים בדרג הבא, אבל בכל זאת כרטיס High End שיחזיק אותך על הגדרות גבוהות.

בסה"כ

696.79$

ובשקלים 2,996 לפי שער של 4.3.

* המחירים ע"פ האתר שקישרת אליו למעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי. נראה שאני צריך להוריד את הכרטיס מסך לרמה יותר נמוכה... או לבחור במעבדי AMD בעלות יותר נמוכה-

למשל ה athlon 64 x2 4600 am2 עם לוח אם שונה. יש השוואה בכלל לרמה של ה core 2 duo e6750 - בהתייחס לזה שהלוח שלו יהיה

שונה ?

אם אבחר כרטיס מסך אחר - משהו בסביבות 150$ מה הייתם ממליצים לי(כמובן pci-e)?

פורסם

לדעתי זה הכי הכי מתאים לך, עם כ. מסך יותר טוב ממה שמעליי וזיכרונות טיפה יותר איכותיים ;)

כמובן מעבד עם 4mb קאש שתוכל לעשות לו oc ולהגיע לביצועים יותר טובים [לא שהמעבד הזה לא טוב :| ]

חנות: ewiz חנות ממש ממש נחמדה!

Product Name Part Number Each Total

GIGABYTE GA-P35-DS3R Core 2 Quad/ Intel P35/ FSB1333/ DDR2/ A&GbE/ ATX Motherboard MB-P35DS3R $131.84 $131.84

XFX nVidia GeForce 8800GTS 320MB 500MHz 2DVI/HDCP PCI-Express Video Card XFX-88GS32 $284.00 $284.00

Limit 1 per customer

Limited Time Offer STT DDR2-800 2GB (2x1GB) CL5 S-RIGID Memory Kit T8UX2GC5 $78.00 $78.00

Intel Core 2 Duo Processor E6320 1.86GHz 1066MHz 4MB LGA775 CPU, OEM E6320 $164.80 $164.80

'

Sub Total

$658.64

Estimated Total

(before Tax & Shipping)

$658.64

2832 שח [1$ = 4.3NIS ]

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להציע במקום כרטיס מסך בתקציב 270-90 דולר , כרטיס מסך אחר- עם אפשרות לטלוויזיה(yes) - כמובן עם תמיכה במדיה סנטר-

ובעצמו מתפקד ככרטיס מסך בינוני Mid-End? זאת גם אפשרות. כמו כן אשמח להתייחסות לגבי מעבדי Amd והיחס עלות מול תועלת שלהם לעומת אינטל.

תודה רבה על כל התגובות-אתם אנשים נפלאים...

פורסם

וזיכרונות טיפה יותר איכותיים ;)

Limited Time Offer STT DDR2-800 2GB (2x1GB) CL5 S-RIGID Memory Kit T8UX2GC5 $78.00 $78.00

באמת זכרונות מעולים, במחיר עוד יותר מעולה.

העניין הוא שזה סוג של מחיר מבצע של החנות שציינת, לכן לא בטוח שהוא יוכל להשיג אותם במחיר הזה.

לגבי מעבדי AMD, לדעתי אם התקציב שלך היה עוד יותר נמוך אז היה כדאי ללכת לכיוון הזה. במקרה שלך, אם אתה מעדיף ללכת על מעבד זול יותר ממה שהצעתי, הייתי הולך דוגמת ההצעה של HiTiT, מעבד Intel זול אמנם, אך עם 4mb cache ומעבדי ה-Core 2 Duo ידועים כאוברקלוקרים מעולים.

גם אם אין לך נסיון ב-OC, זה מאוד פשוט ומשתלם להרוויח את הפרש הביצועים.

אם תחליט ללכת על כרטיס Mid Range, לא הייתי קונה כרטיס מהדור החדש של ATI או GeForce כי זה ידוע שהם לא משתלמים למחיר שלהם וזאת תהיה הוצאה לא נכונה. במקרה כזה, תלך על ה- 1950XT שהוא אמנם דור קודם של ATI, אך הוא כרטיס High End ותרוויח ממנו ביצועים גבוהים בהפרש משמעותי מכרטיסי ה-Mid Range הנוכחיים.

פורסם
  • מחבר

תודה חברה. בבקשה תציעו עוד הצעות...

פורסם
  • מחבר

תציעו בבקשה עוד- בעיקר כרטיסי מסך מהדור הקודם שידועים כטובים (200 דולר) ומעבד/לוח אם אחרים

בינתיםם התקציב התעדכן ל 3000 - אבל זה 2500 מכיוון שצריך לקנות מארז וספק בארץ וזה בערך 500 ש"ח.

תודה ולילה טוב או בקיצור- לל"ט .

פורסם

אם אתה מתלבט לגבי כרטיס מסך, בהנחה שהוא יהיה מהדור הקודם- תפסיק להתלבט.

במחיר שלו, ה-1950XT מביא לך יחס עלות/ביצועים שכרטיסי הדור הקודם האחרים לא מתחרים בו בכלל.

לגבי שאר הרכיבים, תעבור על המפרטים המומלצים של האתר כדי לקבל עוד רעיונות על מחשב שתוכל להרכיב בתקציב שלך.

מוזר שאף אחד לא כותב כאן ומציע לך עוד אופציות... אולי תנסה לשלוח איזה הודעה פרטית או שתיים לפעילים יותר בפורום מפרטי המחשב.

פורסם

תשמע בכל מה שנוגע לחומרה יש להם בארה"ב מחירים זולים, ה - X1950X נשמע כמו בחירה טובה, יש מס' אתרים טובים כי אני גם בודק ומברר, אמורים להביא לי חלקי מחשב בעוד כחודש, אתר אטרקטיבי שמצאתי הוא clubit.com יש גם את newegg ו tigerdirect כל יום יש להם דילים אחרים תרכיב מה שנוח לך מכל חנות ואז תחסוך הכי הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים