עבור לתוכן

התייעצות בקשר לשיפור הקירור

Featured Replies

פורסם

טוב תראו... לפני חודש בערך פרסמתי נושא על כך שיש לי בעיית אוורור בכרטיס מסך (טמפ' מנוחה: 73, טמפ' מאמץ: 100+)...

אחד הדברים שהעלתי בדעתי זה שהמאוורר הקדמי לא פועל... אז מחר ככל הנראה המחשב יגיע לתיקון... אם הרכבת המאוורר לא תעזור (לאתשפר את טמפ' הכרטיס מסך משמעותית), מה אתם מציעים לי לעשות? הכרטיס מסך שלי הוא 1950 PRO של Sapphire ושמעתי שהמאוורר שלו לא כל כך טוב... האם כדאי להחליף מאוורר לכרטיס, ואם כן לאיזה?

תודה ומקווה שהבנתם

פורסם

שים מאוורר או שתיים מאחורה (תלוי כמה מקומות יש).

לבן דוד שלי זה הוריד את המעבד (פשוט זה מה שאני זוכר) באיזה 15 מעלות.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל שכחתי לציין שהטמפרטורות של שאר החומרה במחשב שלי מצויינת גם בזמן מאמץ.... הבעיה המרכזית עם הכרטיס מסך... בלי קשר, אני מסדר את המאוורר הקדמי (שלא פועל), אבל מה יש לכם להגיד על האוורור של הכרטיס מסך... שמעתי ש-Sapphire שמו בכרטיס הזה חרא אוורור.... אז הייתי מעדיף לשים מאוורר לכרטיס מסך עכשיו, ולא לחכות עם זה... השאלה שלי היא מה צריכה להיות ההשפעה של המאוורר הקדמי על הכרטיס מסך (בטמפרטורות), ומה צריכה להיות ההשפעה של החלפת המאוורר של Sapphire למשהו אחר (שתמליצו לי)....

מקווה שהבנתם

תודה רבה

פורסם

טמפ' מאוד לא תקינה...טיפלנו פעם בכרטיס כמו שלך שהגיע במאמץ ל110 מעלות ...

במצב כזה עדיף ללכת לחנות לממש אחריות ולקבל כרטיס חדש...

פורסם

אכן מומלץ לממש אחריות אם ניתן, ואם לא אז לדרוש שבמעבדה יפרקו את הקירור וירכיבו אותו מחדש(ייתכן והגיוני שזוהי בעייה של מגע).

פורסם
  • מחבר

הבנתי... אך לא ידוע לכם שום דבר על איכות המאוורר הזה? הוא אמור לספק את הסחורה?

טוב אם כך, אממש את האחריות... הם חייבים להסכים? צריך לציין שלא ביצעתי OC או המהרה כלשהי, כך ש...

אז לסיכום:

1) לא ידועות לכם בעיות אם המאוורר של X1950PRO של Sapphire?

2) לא אמורה להיות שום בעיה עם האחריות?

תו8דה

פורסם

טמפ' כזו מעידה על מצב לא אופטימלי בכרטיס ולכן האחריות תקפה ..כמובן שיש חנויות שינסו לסבן אותך אבל אל תיתן להם תדרוש את מה שמגיע לך...

ועוד משהו תבקש מהם כרטיס מסך פשוט כדי להשאיר את המחשב בשימוש בזמן שהכרטיס נשלח להחלפה..

הקירור שעל הכרטיס מספיק והותר וממש לא אמור להגיע לטמפ כמו שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים