עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי התנתקות וחיבור לספקית חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)...

האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ?

האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ?

תודה מראש על התשובות **הרציניות**

פורסם

1. בחוזה שלך כתוב (וגם כן בפרסומים למבצעיהם) שזו המהירות המירבית ולא המובטחת.

2. תלוי איזו ספקית.

3. ממש לא, אין לך אפשרות לשנות את החוזה המובנה שלך החברה.

יום נעים.

פורסם

2. תלוי איזו ספקית.

מה זאת אומרת?יש אלטרנטיבה לנזק בינלאומי?
פורסם

לא 014 היא אחלה ספקית.

אבל אני לא בטוח שהיא תיתן לך להתנסות (ז"א אני אל יודע אם הספקיות נותנות כזו אפשרות).

פורסם

איזה ספקית?.??

ובלי שום קשר, תשמע מה אני עשיתי...

לא צריך להיות חסכניים בקטע של הבדיקה.. 014 מציעים לך חבילה ב 39 שקל.. למגה וחצי.. בלי התחייבות.. קח אותה לחודש תרצה תמשיך.. לא תרצה תפסיק..

יותר מזה?!

אז נגיד ולא תרצה שרפת 39 שקל....

פחות 2 מנות שווארמה החודש...

פורסם

האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)...

אפשר, אם מתעקשים מספיק. אני עשיתי את זה ויש עוד אדם בפורום שעשה את זה, מול 012.

זה עוזר אם מוכיחים להם שיש הבדל אמיתי במהירות ביניהם לבין ספק אחר (קרי 014).

האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ?
לא, אבל אם יצאת מהתחייבות פעם אחת, בדרך הנ"ל, תוכל לעשות זאת שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים