פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים איך אני מתחיל לשחק והכול הורודת וזה? למה אמרו פה פעם שלא צריך מקורי כדאי לשחק שמשחקים בשרתים פרטיים או משהו כזה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים כן פעם היה פרטי והכול היה סבבה אבל עכשיו בעלי השרתים השתעגו כן מאמון וחמאד ושמו אותם על הרישמי ומאז השרתים אף פעם לא מלאים אני מקווה שנחזור מתי שהוא לפרטי ששם לא צריך סיריאל
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר כן פעם היה פרטי והכול היה סבבה אבל עכשיו בעלי השרתים השתעגו כן מאמון וחמאד ושמו אותם על הרישמי ומאז השרתים אף פעם לא מלאים אני מקווה שנחזור מתי שהוא לפרטי ששם לא צריך סיריאל אז זה אומר שאי אפשר לשחק בינתיים?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אה שככתי שמדי פעם אנחנו עושים משחקים בפרטי תדבר עם G הוא יסביר לך הכול ואולי נארגן מישחק
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר אל תדאג קקי, אתה תשחק כמו גדול.פנה אליי בפרטי.כתבתי לך הודעה כנס ותודה!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים הרגע שיחקתי וזה פשוט מעוללהה !היה פינג דיי גבוה (140) אבל זה כנראה בגלל הראוטר המעפאן שלי אבל עדייןלא היו לאגים !!זה מזה כיףף !!כל מי שרוצה לשחק ולא שילם על המשחק שיפנה אליי לאיי סי קיו.. 335365277ושיי, תודה רבה !
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים יפה, שי עזר לך.הבן אדם תותח.שי, קבל צ'ופר, כשנעשה עוד משחק 4 על 1 אותך אני לא אאכיל הרבה עופרת ;D
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אה...מה הכוונה איך משחקים ? כמו בכל FPS אחר...אם אתה צריך עזרה בקשר ללשחק ברשת במשחק שלא עלה לך כסף אז תוסיף אותי לאיי סי קיו שלך : 335365277
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים יש 2 שרתים ישראלים ברישמי גם לי אין מקורי פשוט משיגים סיריאל ממקום שכולם מכירים ורוב הפעמים זה עובד פשוט תשיגו איזה 10 וכל פעם תחליפומשה זה אתה חחח הצלחתה לשחק גם ברישמי פשש אתה צריך להתאמן ותהיה תותח למרות שאכלתי אותך 12 קילינג ספריי
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים היה פורום שלם אבל הוא לא עובד כרגע ששם יכולים לעזור לך כולם אבל בו תדבר איתי באייסיקיו אולי נצליח לסדר לך את הבעייהXXXXXX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.