עבור לתוכן

סוף סוף פרוייקט חדש :) פרוייקט ה-Equation RP-21

Featured Replies

פורסם

אתה הולך לגלף את זה? O_o

פורסם
  • מחבר

לא חושב. בהתחלה חשבתי על רוטור, אבל לקנות כזה נורמאלי זה 700 שקל בכיף, ולא בא לי להוציא סכום כזה עכשיו. חשבתי על לעשות את הקוטר החיצוני על מקדח כוס וגם את הפנימי ככה, ואחרי זה לעבוד עם דרמל על לשייף לגודל המדויק ואחרי זה נייר שיוף עד שזה יוצא חלק :)

Anatoli.

פורסם

sounds like a plan :)

פורסם

אנאטולי משחיט אוזניות :P

דיברתי עם התמיכה של אלסנדרו והוא אמר שאפשר לשלם בPAYPAL.

Use this address (hounddogcorp@verizon.net) for paypal and make sure you put your address and if you want the MS1 wit or w/o mini adaptor.

:-] את שלי אני מזמין כבר היום.

פורסם

הוא אמר שהוא כבר הזמין...

אנטולי, איך העץ משפיע על הסאונד בדיוק? ואיזה עץ אתה הולך לשים?

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך הוא ישפיע, נחכה ונשמע. אני לא חושב שההבדל גדול במיוחד בגלל שהן פתוחות, מה שכן, הבדל כלשהו זה יעשה. לדעתי קצת יותר "חום" לצליל ואולי גם ניטרליות. מה שכן, זה ייראה הרבה הרבה יותר טוב וזה חשוב לי לא פחות.

בנוגע לזוג העץ, עוד לא סגור על זה לצערי. צריך לראות מה אני יכול להשיג. אני אעשה סיבוב ליד כמה נגריות אראה אם יש להן שאריות של משהו טוב, כי בדר"כ זה נמכר בפלטות ענקיות שאני לא צריך :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב, OT עצבני, אבל אין מה לעשות. יש מצב שמישהו פה יודע איפה/יכול להשיג חתיכות של עץ בעובי של 1.5-2.5ס"מ פחות או יותר? אני עברתי בכמה נגריות בחדרה, כולם מוכרים את זה בכמויות עצומות של מטרים רבועים ואני צריך עשירית מזה גג. ניסיתי לבדוק אם יש להם שאריות של משהו אבל לא היה להם שום דבר נורמאלי.

Anatoli.

פורסם

אני אברר לך, עבדתי פעם עם מישהו שעושה עבודות נגרות (והוא גם מפסל וגם מוכר רהיטים, בחור מגוון ;D). לא משנה לך איזה עץ זה? כי אתה יודע, סוגי עץ שונים בצפיפות שלהם ואני מניח שזה משפיע על הסאונד...

פורסם
  • מחבר

לא משנה לי. ההבדלים מבחינת סאונד יהיה לא משמעותיים.

Anatoli.

פורסם

תפרסם את כל אלה בהד-פיי..

ממילא יש לך כבר אוזניות על שמך (KT88 Modded K340) :)

פורסם
  • מחבר

מזה כל אלה?

Anatoli.

פורסם

כל הפרויקטים שלך.

פורסם
  • מחבר

את ה-K340 כבר פרסמתי (חלק מהן לפחות) בדיון של המודים שלהן. ועוד זוג אחר חבר שלי מהולנד ששלח אותן אליי פירסם. את ה-SR80 גם פרסמתי. ועכשיו, בשבילך, פרסמתי את ה-RP21 וה-701 של שי שהוא אמר לי מזמן שהוא יפרסם ולא רצה :)

http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?p=3213528#post3213528

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים