עבור לתוכן

מחפש מחשב ניייד שמסגול להריץ משחקים כמו ש&#149

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב ניייד שמסגול להריץ משחקים כמו BF2 או דברים לא כל כך חדשים (משחקי תורות גם גרפים).

התקציב הוא עד 4500 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל לא דרוש את איכות הגרפית הכי גובה.

העניין הוא שחפשתי ביקורות על מחשבי ה MSI (מצאתי על מחשב אחד שכתוב שהוא זכה בכמה פרסים).

וראיתי מחשב של DELL מסדרת 6400 שיש בו כרטיס גרפי בסדר ATI1400

הנה קישור http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo

מכיון שכל מה שראיתי בארץ זה דגמים עם הכרטיס על לוח אם של אינטל 950

שאולי הוא מספיק ואני לא יודע

ועוד שאלה בקשר לקנית מחשב נייד בהנחה שאני משיג אותו במחיר עלות לחנות יש הפרש משמעותי במחירים בין עלות לחנות לעלות ללקוח

תודה

פורסם

מחפש מחשב ניייד שמסגול להריץ משחקים כמו BF2 או דברים לא כל כך חדשים (משחקי תורות גם גרפים).

התקציב הוא עד 4500 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל לא דרוש את איכות הגרפית הכי גובה.

העניין הוא שחפשתי ביקורות על מחשבי ה MSI (מצאתי על מחשב אחד שכתוב שהוא זכה בכמה פרסים).

וראיתי מחשב של DELL מסדרת 6400 שיש בו כרטיס גרפי בסדר ATI1400

הנה קישור http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo

מכיון שכל מה שראיתי בארץ זה דגמים עם הכרטיס על לוח אם של אינטל 950

שאולי הוא מספיק ואני לא יודע

ועוד שאלה בקשר לקנית מחשב נייד בהנחה שאני משיג אותו במחיר עלות לחנות יש הפרש משמעותי במחירים בין עלות לחנות לעלות ללקוח

תודה

היי .

דבר ראשון ממליץ לך להתרחק מהMSI.

תעשה חיפוש בפורום ותצא המון "ברכות" עליו.

כרטיס המסך X1400 הוא סביר למשחקים (יש לי אותו) אבל אל תצפה למשחקים חדשים ו/או באיכות מקסימלית.

אצלי הוא הריץ BT2 בסדר. אבל לא כמו במחשב הנייח. (אתה יכול לראות את המפרטים שלי בצד)

בכל מקרה למה אתה מתעקש דווקא על נייד למחשקים. במחיר שאתה מציע אתה יכול לקנות מחשב נייח הרבה יותר טוב.

קח בחשבון שנייד אי אפשר לשדרג יותר מדי ,חוץ מזכרון ודיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר מחשב נייח חזק ,העניין הוא שאני צריך את המחשב הנייד ללימודים בבר אילן.

וחשבתי אם כבר יש שעות מתות למה לא לשחק משחקים עם אינטרנט אלחוטי שם ,או סתם משחקי תורות שלא דורשים הרבה יחסית

העניין הוא שברמת המחירים הזאת ראיתי שיש בארץ רק עם הכרטיס של אינטל

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא משהו יותר טוב מהינטל בתקציב הזה ... :(

פורסם

יש לי כבר מחשב נייח חזק ,העניין הוא שאני צריך את המחשב הנייד ללימודים בבר אילן.

וחשבתי אם כבר יש שעות מתות למה לא לשחק משחקים עם אינטרנט אלחוטי שם ,או סתם משחקי תורות שלא דורשים הרבה יחסית

העניין הוא שברמת המחירים הזאת ראיתי שיש בארץ רק עם הכרטיס של אינטל

עזוב אותך ממשחקים , אתה תראה שיהיה לך זמן פנוי אתה תעשה דברים אחרים:לצלם עבודות ,לשבת ב"עיגולדים" (קפיטריה) וכו'.

מה שהכי חשוב לדעתי לסטודנט זה המשקל.תנסה למצוא מחשב קל יחסית (לדעתי מקס' 2.5 ק"ג) האוניברסיטה גדולה והמרחק בין הכיתות השונות גדול מאוד.

פורסם
  • מחבר

מוסיף עוד משהו לשאלה .מהם המחשבים הם אורך זמן סוללה הכי ארוך ,מכיון שהיה לי נסיעות ארכות לבר אילן מהרצליה(אוטובוס) (זה בהנחה שהכול יסתדר עם משרד החינוך)

ואיך ה DELL6400 החדש עם 2 גיגה ,שווה התוספת של עוד גיגה?

ולסיום אם אני קונה מחשב מלדוגמא של LG אז זה משנה לי מאיפה קניתי אותו הרי אני מקבל אחריות של היובאן הרשמי בארץ(אני מדבר על חנות אם תעדות אחריות של מי שצריך)

פורסם

מוסיף עוד משהו לשאלה .מהם המחשבים הם אורך זמן סוללה הכי ארוך ,מכיון שהיה לי נסיעות ארכות לבר אילן מתל אביב(זה בהנחה שהכול יסתדר עם משרד החינוך)

ואיך ה DELL6400 החדש עם 2 גיגה ,שווה התוספת של עוד גיגה?

אני לא בטוח כ"כ בתשובה אבל אני מתאר לעצמי שסוללה בעלת 9 תאים או יותר (אם יש) ושהמחשב יהיה בעל מסך קטן 12'' או משהו בסגנון.

בכל מקרה אל תהיה כ"כ אופטימי בקשר לנסיעות.בלתי אפשרי לעבוד עם מחשב נייד באוטובוס. וגם לא בטוח בעליל.

מספיקה עצירה פתאומית אחת ואתה יכול להגיד שלום.

גם עם מכונית זה לא בטוח ולא כ"כ פרקטי.

פורסם
  • מחבר

אם אני כבר פה שואל ,אז בבר אילן יש רשת אלחוטית חינם ,מכיון ששמעתי שצריך לקנות משהו כדי להתחבר לרשת שלהם ?

פורסם

אם אני כבר פה שואל ,אז בבר אילן יש רשת אלחוטית חינם ,מכיון ששמעתי שצריך לקנות משהו כדי להתחבר לרשת שלהם ?

שאני הייתי שם היתה חסימה לאינטרנט האלחוטי והיה צריך מתאם מיוחד.לא זוכר בדיוק מה הייתה הפורצדורה.

מאחר שעברו איזה שנתיים דברים יכולים להשתנות.

תברר באתר שלהם או שתצור קשר עימם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים