פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני מתלבט בין creative t6060 לבין logitech x530המחיר לא חשובבלוגיטק החוטים מבולגנים (עוברים דרך הרמקול הימיני), הבאס נמצא רק מאחורי סאב וופר אבל להרבה אנשים יש אותם ויש הרבה ביקורות טובות עליהםבכריאטיב החוטים עוברים דרך הסאב וופר שזה טוב וזה בא עם שלט חוטי שעליו יש כניסת aux ובאס אבל מצאתי רק ביקורת אחד עליהם אז אין על הרבה להיסתמךאם אפשר עזרה כי אני צריך לדעת השבוע מה לקנות
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים כל המגרעות של ה-X530 שרשמת נכונות, ובאמת לא שווה לקחת אותם בגלל זה. יש דגם חדש - X540 שפותר את כל אלה. אם לקחת - רק אותם.את ה-T6060 אני לא מכיר אישית, אבל אם לשפוט לפי רמקולים אחרים בסדרת ה-INSPIRE T, הם בסדר גמור ונותנים איכות סאונד המשתווה ל-LOGITECH לכל הפחות.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים באמת שלא יודע להגיד לך.אבל לא שמעתי דברים רעים לא על אלה ולא על אלה.קח מה שנראה לך יותר.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אני רוצה לפזרם בפינות של קירות החדר . 1מעל המסך .הבס מתחת למסך בעיקר למשחקים וסרטים. כרטיס קול קריאטייב . חדר 3.2 מטר על 3.5 מטר אולי החשב תוכלו להמליץ מה יותר מתאים לצרכים שלי? אוקי החלטתי לבוא לחנות ולמשועם כול אחד ולבחור כבר שם תודה על העזרה של כולם החשב אני צריך גם כרטיס קול איכותי תקציב עד 450 + - איזה כרטיס כידי לי לקחת מאלו בKSP ומה ההבדל בינייהם ? כי אני רוצה לנצל מקסימום מהרמוקלים אז שווה לקחת X-Fi XtremeAudio או X-Fi XtremeGamer או עדיף להתפשר על Audigy SE 7.1 ??? מיועד לסרטים ומשחקים ???(רוצה ממש להרגיש את המשחק\סרט בחדר)
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים אנשים אני מצטער על הכאב מוח שאני עושה פה אבל אני פשוט עדין מתלבט בין הרמקולים T6060 VS X540 וכרטיס הקול פשוט אני צריך את זה עד מחר וזה השקעה גדולה בשבילי שלפעםב3שניםלפחות בבקשה תתיחסו לשאלה למעלה תודההההה
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים תודה רבה לכולם בסוף רכשתי את ה T6060 5.1 נשמעים טוב .....רק חבל שאין לי למה להשוות (X540) מישהו יכול למליץ לי איך לסדר אותם בחדר????[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מה הבעיה? פשוט מסדרים במרובע... סנטר מעל או מתחת [אם יש לך רווח על השולחן] למסך, קדמיים מצדי המסך, אחוריים תתלה על הקיר... BTW החדר שלך מסודר נורא
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים זה נראה ככה בתמונה אבל במצאיות הוא נראה יפה (החדר)בעיה שלי זה איפו לשים תה סאבוופר כי קראתי שלא כול מקום טוב ויש מקומות מיוחדים שמשפרים את האיכות של הבס והקול +איפו אני יכול להשיג מעריכים לחוטים עם יש בכלל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.