עבור לתוכן

צריך מפרט למערכת AVID עד 13000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא לבנות מחשב שיעלה כמו מחשב מותג יקר נורא,

כמו HP xw9400

או MAC PRO שמונה ליבות.

לקחת את תו המחיר, ולפרק אותו לחלקים טובים יותר באותו מחיר.

ככה אני אמור לקבל במחיר של מחשב מותג משהו הרבה יותר טוב...

אני נורא מתלבט בין להרכיב בעצמי או לקנות מאחת החברות האלה (Tri-Comp, PcPower)

זאת בעצם ההתלבטות, והסיבה שנכנסתי לכאן היא כדי לקבל מושג על מה יהיו החלקים הכי טובים כדי להגיע באותו מחיר לרמה גבוהה הרבה יותר.

אני רואה מה קורה למחשבים שעורכים עליהם הרבה, ואני רוצה לבנות משהו שלא יתפרק אחרי שנתיים, וגם לא אחרי שלוש.

אולי אני חולם, וכדאי לי לחזור לטווח המחירים הממוצע (8000-13000), אבל אני חושב שהעניין שווה בדיקה לעומק.

...

..

.

:P

פורסם

למה שלא תקנה Power Mac G5 יד-שניה עם 2X מעבדי ליבה כפולה (4 ליבות), ויש לך אחלה תחנת עריכה לוידאו.

תוכל להנות מ-AVID וגם מ-FC.

BTW אם עריכת וידאו הייתה התחום שלי, לא הייתי חושב פעמיים MAC+FC גן עדן לעורך. :xyxthumbs:

http://yeda.co.il/finalcutstudio/

פורסם

7500*4= 30000 שח בערך.

אם הוא יוותר על כמה דברים זה יצא בסביבות ה20K(רוב המחיר הוא על המעבד והלוח אם).

הוא צריך עוד כרטיס מקצועי שזה עוד בערך 2-3 אלף שח.

בסופו של דבר זה מאוד רחוק מהתקציב שלו וגם זה פשוט במקרה שלו לא יתן את התמורה לכסף.

סתם נתתי דוגמא של שרת

אבל אם ההית טורח לקרוא מה שרשמתי למעלה, המעבדים עולים משהו כמו 380$ ליחידה בחו"ל נגיד 500$ בארץ וזאת הסחפות אבל נגיד

זה 5000שח ל2 מעבדים

תוסיף עוד 3000שח ללוח אם, הגעת ל8000שח ל3 הרכיבים

אם הוא יחליט שהוא רוצה מעבד EXTREME שזה בזבוז אז יגיע ל14-15 אלך לחלקים האלה, ועדיין משאיר 10,000שח בתקציב לכל השאר

סתם בשביל הרעיון כדי שתדע

16גיגה זיכרון FB-DIMM עולה לבד בסביבות ה2500-2800$ (4 סטיקים של 4גיגה) שאת הרוב הוא חוסך בעצם הרכישה של 4גיגה סטנדרטיים בעלות של כ1000שח

בשרתים אני מבין, אני קונה אותם לעבודה מידיי פעם.

פורסם
  • מחבר

אז אתה מציע לדבר עם החברה ולבקש שיקנפגו לי מחשב מתאים? או לקנות בעצמי את החלקים ?

פורסם

אני מציע לך להתקשר לחברה, לתת להם את הכיוון שלך, אפילו להסביר שאתה מעוניין ללכת לכיוון של 2 מרובעי ליבות

הרי זה לא מפרט סטנדרטי ולכן קשה לתת לך פה הצעה בפורום כי המוצרים לא נמצאים באתרים של החברות

הם ממש מקצוענים שם בחנות הזאת ויתנו לך הצעת מחיר מפורטת לפי מה שתבקש

יש את הטלפון בחלק העליון של האתר שלהם http://tms.co.il

מה יש לך להפסיד ?

פה שרפת כבר איזה שעתיים לפחות בתשובות של אנשים, שם תתקשר וכמה דקות תקבל תשובה כן או לא

עריכה : הנה המספר 04-8707585 - זה רשום באמצע הדף בהודעות.

פורסם
  • מחבר

ההצעה הכי טובה עד עכשיו :yelclap:

יום ראשון הם יקבלו ממני טלפון...

(אני חושב שאני אבקש הצעה משלל החברות שמדברים עליהם כאן בפורום ונראה מי יפציץ במחיר+ביצועים...

עכשיו רק נשאר לחכות שיהיה לי את הכסף :silly:

תודה לכולם.

ו...

שבת שלום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים