עבור לתוכן

שדרוג מחשב - תקציב ינקב אחרי ההחלטה. -נערך-

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז איזה מעבד כפול ליבה טוב יש? סוקט 939 שהספק שלי יחזיק אותו. מעבד שגם ישאיר אפשרות לעשות לו OC למעבד חזק יותר.

8600GTS לא כזה זול. אין כרטיסים ב1000+- שיעשו לי את העבודה ושאפשר לעשות להם OC לכרטיס חזק יותר?

פורסם

נכון הוא לא זול. אבל הוא הרבה הרבה יותר טוב מה8600GTS שעולה 1000, ושתומך בפריסה. אבל הוא חרא כרטיס למשחקים.

ב1000 למשחקים יש את ה1950PRO, שתומך בAVIVO, שאני די בטוח שזה אומר שהוא לא תומן בפריסת HD. אלא באיזה חרטא של ATI.

שורה תחתונה - אם אתה גיימר, רק 8800GTS 320MB.

אם אתה לא, ולא מעניין אותך משחקים, 8600GT או אפילו 8500GT תומכים בפריסת HD.

כל כפול ליבה שתומך ב939 יתאים לך ולספק שלך. פשוט כל מעבד. לך ותמצא אחד לפני שיגמר. וכמה שיותר זול יותר משתלם מבחינת עלות תועלת. נתתי לך לינק למישהו שמוכר 3800+ ב320 שקל. זה מעבד שבזמנו עלה 1800 שקל, להזכירך.

עכשיו זאת הפעם האחרונה שאני מסביר את זה (זאת כבר פעם שלישית), ולכן אני אאלץ לבקש ממך - ערוך את הכותרת כך שתכיל את התקציב לשדרוג (ובהתאם לכך את תקציב כרטיס המסך), או שהתרד ינעל לאלתר.

פורסם
  • מחבר

שמע הכסף לא צומח אצלי על העצים.

אני מחפש משהו משתלם לשנה עד לגיוס.

כאמור אני לא פריק משחקים, לכן לא חשוב לי פילטרים וכו'. רק שיראו טוב במסך שיש לי.

HDTV יותר חשוב.

חובה עליי לשדרג בשביל הצרכים גם מעבד וגם כרטיס מסך? מה עדיף לשדרג קודם?

ולא עדיףך לקנות יד ראשונה ? יד שנייה זה כבר מעבד ששומש ויכול להיות עם בעיות.

אני יערוך עוד היום את הכותרת לתקציב וברגע שנגיע להחלטה .

מאוד מודה על הסבלנות שלך אחי .

פורסם

נגמרה לי הסבלנות.

כסף לא צומח על העצים. אבל אף אחד לא יכול לעזור לך אם אתה לא נותן תקציב. אמרנו לך מה יהיה גם אופטימלי וגם יחסית חסכוני. אמרת שזה יקר. אמרתי לך תן תקציב, יש אופציות יותר זולות לכרטיס מסך - אבל אני לא יודע מה להמליץ לך אם לא תגיד לי כמה יש לך. ואתה עדיין לא עשית את זה.

וכל זה בניגוד לחוקים.

נשבר לי.

התרד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים