עבור לתוכן

מתלבט בין שני ניידים של Dell לעריכת וידאו עד 7K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש בפורום והגעתי במקרה ושוטתי לי בהנאה ברחבי המפרטים.

קודם כל המון ידע יש פה וכיף לראות שכולם משתפים את כולם בנסיונם, אז תודה לכם.

שנית, אני מתלבט בין שני ניידים של Dell שמטרתם תהייה עבודה על גרפיקה ועריכת וידיאו.

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי השוואה, רק סופרלטיוים על אחד מהם.

את שניהם אני מתכוון לשדרג ל 2 GB זיכרון והארד דיסק 120 GB 7200RPM

ואלו האפשרויות:

Inspiron 1520

http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=30

או

Inspiron 6400

http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=28

ובנוסף, משהו עם נסיון יכול לתת חוות דעת על החנות?

רב תודות מראש למגיבים,

adry.

פורסם

למה לא בפורום מחשבים ניידים?

פורסם
  • מחבר

צודק,

רק עכשיו ראיתי שיש פורום משנה.

יש אפשרות להעביר את הפוסט?

פורסם

יש :)

פורסם

מבין שני המחשבים ה- 1520 עדיף בבירור, הוא הדגם הממשיך של ה- 6400 ומשני הדגמים שהבאת ה 1520 מגיע עם מעבד וכרטיס מסך חזקים בהרבה.

אני לא יודע עד כמה כרטיס המסך הזה מתאים לשימושים שלך (יותר מתאים למשחקים), אבל בכל מקרה הוא יועיל הרבה יותר מהכרטיס המובנה ב 6400.

יכול להיות שכדאי לך לחפש מחשבים עם כרטיסי מסך מבוססי QUADRO, כמו חלק מסדרת D העסקית של דל, אבל חכה לעוד תגובות בנושא הזה.

פורסם

לי יש את ה 6400 עם T7200 וזכרון 2 גי'גה כרטיס מסך ATI X1400 256MB הרדיסק 100 -7200 RPM

אילו השילובים החשובים לעבודה חזקה ומהירות תגובה טובה אם תוכל לשלב את המעבד T7300 יותר טוב רק תבדוק אם ? יש ניצול בלוח אם

ל 800 FSB

יש דבר נוסף בביוס שלא ראיתי באחרים בחירה להפעלת ההרדיסק בשלושה מצבים :איטי ושקט (הכוונה לראש הזרוע בתוך ההרדיסק) או בינוני או

ביצועים גבוהים ומעט ירעיש

תהנה אכלה מחשב...............לילה טוב

פורסם

בנוגע לחנות אני קניתי שם את ה M65 שלי שם והם נתנו שרות סבבה וזמן אספקה מהיר ביותר ( זהמנתי וקיבלתי את המחשב באותו היום בערב )

לגבי מה אתה צריך ... עפ איזה תוכנות אתה עובד ?

פורסם
  • מחבר

עבודה על Avid, Premiere, Photo Shop, After.

אלה העיקריות.

מיועד לעריכת תמונות, עריכה וגרפיקה.

הלוואי ה M65 אבל הוא הרבה מעבר לתקציב שלי.

גם ה 1520 יקר עם התוספות אבל זה משהו שאני עוד יכול לעמוד בו, השאלה אם הוא יעמוד בנטל, ושאלה עוד יותר גדולה, אם ה 6400 יעמוד בנטל...

האם שווה להמתין ולחסוך ובמקביל לחכות לירידת מחירים ואז ללכת על ה M65?

פורסם

התוכנות שציינת דורשות בעיקר עוצמת מעבד, אז אם אתה עדיין מתעניין ב 6400 חפש את הדגמים עם מעבדי 5xxx או אפילו 7xxx, הדגם שאתה בחרת מגיע עם מעבד די חלש למשימות האלה - מתאים לוורד, גלישה באינטרנט ומקסימום לשימוש בסיסי בפוטושופ.

אם אין לך כוונה לשחק במחשב, אתה יכול לחסוך בכרטיס המסך ולרדת לכיוון ה X3100 המובנה של אינטל.

פורסם
  • מחבר

האם התוכנות לא דורשות כ. מסך טוב?

האם מחשב ללא כ. מסך טוב (נניח כמו ה Nvidia ב 1520) יתן לי צבעים נכונים ואמינים ב Photo Shop?

האם אני באמת יכול לוותר על הכ. מסך?

ובכלל מה דעתכם לעבודה כזאת על המחשבים המצויינים (ה 1520 וה 6400 - במידה ומדובר בדגם עם מעבד T7200)?

פורסם

מאחר ואתה עוסק בעריכה דו-מימדית התועלת של הכרטיסים תהיה מאוד שולית, הם מיועדים להאצת משחקי 3D ולכן גם ככה רוב העבודה תיפול על המעבד והזיכרון.

דיוק צבעים תלוי הרבה יותר באיכות התצוגה של המסך מאשר בכרטיס, הכרטיסים המודרנים (גם הפשוטים ביותר) מסוגלים להציג צבעים ורזולוציות באיכות גבוהה מאוד.

כמעט בכל מחשב נייד שנמכר יש סלוט פנוי להוספת כרטיסים, אולי עדיף לחפש כרטיסי עריכת וידאו יעודיים לניידים - כמו שיש בשוק השולחניים - ולהוסיף אותו בנפרד במקום לקחת כרטיס יקר שלא תפיק ממנו תועלת.

בסה"כ 6400 ו- 1520 קיבלו הרבה מאוד ביקורות טובות בנוגע לביצועים ולנוחות השימוש, אבל בכל מקרה לפני הקנייה כדאי שתלך לחנות עם תצוגה של מס' מחשבים (לא חובה רק דל יש עוד חברות טובות) ותראה את איכות המסך והצבעים.

פורסם

באיזה חנות יש תצוגה טובה של מחשבים מכמה חברות?

ואם יותר לי להתלבש פה על הת'רד, מה מומלץ בעולם ה-17" לעיבוד 2D?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים