פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים שלום.יש לי מחשב שהתקנתי עליו windows על ארדיסק ide ולאר ההתקנה, הוא לא זיהה את שאר ההארדיסיקים.כמו כן גם ב bios הם לא רשומים כעת.מה לעשות?זה דיי דחוף.תודה
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים איזה וינדוס התקנת אני יודע שבויסטה יש טיפה פאשלות בזיהוי הארדיסקים עם חברות לא מוכרות וכו'
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים הכוננים היו בשימוש שלך בעבר, ז"א רק פירמטת ואז התקנת מחדש והוא לא מזהה אותם?אז אם התקנת ויסטה יכול להיות שמה שאומרים כאן יש קצת פאשלות בזיהוי הכוננים
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר התקנתי win xp homeוהארדיסיקים היו עובדים ויש עליהם חומר.האם אתם אולי ממליץ לעשות reset ל bios?או שיש פתרון אחר?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים איזה לוח אם יש לך?אולי יש לו דיסק התקנה שיפתור את הבעיה?ההרדיסקים SATA או רגילים?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים 99.9999999% הבעיה היא ג'ימפור לא נכון / סדר לא נכון של חיבור ההארדיסקים.אולי קצת לשחק עם ההגדרות בביוס.אין שום קשר לויסטה כמו שאמרו פה, כי הבן אדם אומר שהביוס לא מזהה אותם.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר לכל מי ששאל וענה.יש לי 2 ארידסק SATA + 2 ארידסיקים של IDE.לגבי הלוח אם שמו rocklake של intelניסיתי לחבר רק את ה sata +הארידסק שעובד וכל מיני קומבינציות ועדיין לא עבד.האם יש למישהו פתרון?תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים ל 2 ההארדיסקים של SATA התקנת דריבר?ול 2 ההארדיסקים IDE מגומפרים כמו שצריך אחד Master והשני Slave?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.