עבור לתוכן

בעיה ב counter strike source

Featured Replies

פורסם

קניתי את המישחק counter strike source התקנתי הכל ו ב steam כשאני נכנש למשחק אני שומע מוזיקה אבל יש מסך שחור וכתוב "out of range "...יש לי geforce nvidida gts 8800 640mb ודריברים הכי חדשים,ניסיתי לשנות רזולוציה ו refresh rate בוינדוס אבל זה לא עוזר...אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אני אשמח לקבל תשובה...תודה.

פורסם

בלי קשר לנושא

יש לך צוואר בקבוק

pentium D עם 8800GTS? אתה לא תוכל לנצל אותו עם כזה מעבד

וגם רצוי להוסיף עוד זכרון

פורסם
  • מחבר

אני מנצל מספיק....ו 2 גיגה זכרון גם מספיק...זאת לא הבעיה אכשיו :)...לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת... :nixweiss:

אני מאמין שאולי במשחק אצמו מוגדרת רזולוציה כזאת שהמשך שלי לא תומך בה...

פורסם

איזה מסך יש לך?

כנראה זה המסך אם אתה שומע רקע.

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה כבר :)...במשחק עצמו הרזולוציה היתה גבוהה מדי והמסך שלי לא קיבל אותה...ולא יכלתי להחליף כי לא ראיתי כלום...אז תיכנטתי דרך windows שההגדרות של המשחק יהיו 1024*768 .....

פורסם

פתרתי את הבעיה כבר :)...במשחק עצמו הרזולוציה היתה גבוהה מדי והמסך שלי לא קיבל אותה...ולא יכלתי להחליף כי לא ראיתי כלום...אז תיכנטתי דרך windows שההגדרות של המשחק יהיו 1024*768 .....

מה אתה רציני ???

אל מה לקנות 880GTS ?!?!?! למה אנ לא מבין אותך כי יש כסף זה למה ??

המסך שלך כמעט בטוח תומך הרב היותר מ- 1024*768 (אלא אם כן יש לך מתחת ל- 17 " ואנ ימקווה שלא כי אחרת אתה אידיוט שקנית 8800GTS ולא השקעת על מסך איכותי )

כל מקרה ..

אתה יכול להעלות רזולוצייה ל- 1280 כפול הפיקסלים שהוא נותן לך (שכחתי כבר :D ) נראלי כפולך 1024 או משהוו

כל מקרה

תעלה רזולוצייה תראה יותר טוב ותנצל את הכרטיס מסך ..

תפעיל פילטרים בדריבר של הכרטי מסך (אם זה ניתון ב- NVIDIA ) ותשים על 32 BIT את המשחק ..

רק אל תגיד לי שהמסך שלך לא תומך יותר מ- 1024*768 בבקשה ממך :(:( :bash: :bash:

פורסם

תגיד לי מה עובר עלייך? שיעשה כרצונו, מסך אחר היה יותר טוב אבל אולי אין לו כסף כרגע?

אני בעצמי הייתי מעדיף כרטיס מסך טוב עם מסך נורמלי, ולאחר מכן משדרג מסך.

פורסם

ובנימה לא קשורה זאת נסיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים