פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים שלום חברה, קניתי מחשב חדש להלן המפרט:INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOXOCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KITLEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E היות ואני חייל כרגע וגם נמצא בקורס פסיכומטרי אין לי יותר מידי זמן לעצמיאבל אני עדיין מעוניין קצת לשחק במשחקיםאני אשמח אם מישהו יוכל להציע לי משחקים טובים (בעיקר אסטרטגיה סטייל רד אלרט) שיש שם הרבה טקסטים לקרוא או מילים באנגליתשיוכלים איכשהו לעזור בקטע של לימוד האנגלית ושיפור אוצר מילים...תודה!
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים סטייל רד אלרט -> C&C3המשחק דומה לRA אפילו הנשקים והבניינים עולים אותו דבר חחחיש גם את COMPANY OF HEROESמשחק ממש טוב...בתחום האסטרטגיה לא נראה לי יש עוד משחקים שיצאו בזמן האחרון.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים רוצה משחקים של קריאה? תשחק קווסטים ישנים.עריכה:שנה בבקשה את כותרת הדיון ע"מ שתכיל את תמצית השאלה שלך.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר סטייל רד אלרט -> C&C3המשחק דומה לRA אפילו הנשקים והבניינים עולים אותו דבר חחחיש גם את COMPANY OF HEROESמשחק ממש טוב...בתחום האסטרטגיה לא נראה לי יש עוד משחקים שיצאו בזמן האחרון.תודה על התגובה אחי אבל שאלהאלו משחקים שיש מצב שיעזרו לשפר קצת אוצר מיליםאו שאלו משחקים שהם רק סטייל רד אלרט
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים שחק ב STALKERיש שם מילוני טקסטים לקריאה שאתה תתיאש מלקרוא אותם כבר בשלב הראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.