עבור לתוכן

לא יאומן! יש קהילה ל- Half life 2 כאן בארץ!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כתובות השרתים הם:

212.143.230.100:27055 - שרת משחק של 16 שחקנים(לפחות עד שנמצא לנכון להגדיל את השרת) למשחק HL2DM.

212.143.230.100:3784 - שרת וונטרילו בלעדי לקהילת HL2DM של אייגיימס, גירסא 2.1(עד 120 משתתפים).

כמו כן, פתחנו ערוץ במירק בשרת Quakenet.org שבו ניתן למצוא את מנהלי הקהילה, חברי הקהילה , ולדון בכל נושא.

כתובת הערוץ היא: #iGames.dm .

• תגובות 50
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר האלף-לייף ,לא עדיף לשחק כבר CSS ?

אגב,לקאונטר יש אולי קהילה?

פורסם

סטים זאת התוכנה הכי מטומטמת שראיתי!! :bash:

כבר שעתיים עבר מאז התחלתי להוריד את HL2 DM (תודה ל HuGeMouTh על העזרה) והוא רק ב-2 אחוז :bash: :bash:

הוא מוריד לי על 10KB בקושי :s07: אין דרך להגביר את המהירות?

פורסם

מה הלחץ?

לך לישון,עד מחר בבוקר המשחק כבר יירד. :)

פורסם

אני התקנתי את הסטים, יצרתי חשבון משתמש והוא התחיל להוריד לי את ה LOST COAST ואת המשחק DM. ירד לי על 90-130 KB.

תוך כמה שעות כבר המשחק היה אצלי במחשב. לא יודע למה יורד לך על 10. תנסה לכבות את האימיול שפעל לך בטח ברקע...

דרך אגב... איך אני נכנס לשרת ע"פ הכתובת אי פי שזה שמעליי נתן.? איפה רושמים את הכתובת?

פורסם

אם כבר האלף-לייף ,לא עדיף לשחק כבר CSS ?

אגב,לקאונטר יש אולי קהילה?

לדעתי CS זה המשחק עם הקבילה הישראלית הכי גדולה. יש את גיימר ו3DV, אבל השחקנים הטובים באמת נמצאים בשרתי הmircים.

בעיקרון CS שונה מאוד מHLDM.

אבל... כל מי שאוהב את הHLDM, חייב לנסות את המוד Source Forts.. זה בדיוק כמו HLDM, רק שלפני כל "מלחמה" כל קבוצה בונה את הבסיס לעצמה..

אני התמכרתי למוד הזה..

פורסם
  • מחבר

אני התקנתי את הסטים, יצרתי חשבון משתמש והוא התחיל להוריד לי את ה LOST COAST ואת המשחק DM. ירד לי על 90-130 KB.

תוך כמה שעות כבר המשחק היה אצלי במחשב. לא יודע למה יורד לך על 10. תנסה לכבות את האימיול שפעל לך בטח ברקע...

דרך אגב... איך אני נכנס לשרת ע"פ הכתובת אי פי שזה שמעליי נתן.? איפה רושמים את הכתובת?

אתה יכול פשוט בחיפוש להגדיר שהוא יציג רק את השרתים ב-location המזרח התיכון (Middle East ), ואז להכנס לשרת של iGames.

לגבי כל הפאנבויים של CS: תקשיבו, זה שיש קהילה נחמדה למשחק זה לא אומר שאין סיבה סוף סוף לצאת מהבערות ולהקים אחת למשחק טוב בהרבה.

פורסם

יש אפשרות לעשות צאט בDM ? אני מתכוון לכתוב כל מני שטויות לשחקנים...

\שיחקתי כמה פעמים ולא ראיתי שאנשים שם רושמים משהו במסך...

חוצמזה ממש אהבתי את המשחק

פורסם

LOL ברור שאפשר לרשום שם, אפשר גם לדבר במיקרופון... כדי לרשום משהו לוחצים על "Y". ;)

פורסם

ולא בודק בזמן אמת [אני מאמין שיעלו על זה בעתיד וישנו את זה לזמן אמת..]

הרעיון בסטים הוא, שרוכשים משחק, ומעתה והלאה יש רישיון למשחק. בכל מחשב שבו תתקין סטים עם החשבון שלך, תוכל להתקין את המשחק ולשחק בו (אני מניח שלא סימולטנית).

מה שהזיהוי של כרטיס ATI עושה הוא, בעצם רוכש עבורך את המשחק הזה. מרגע שביצעת את ה"רכישה" - המשחק שלך, ואתה יכול להשתמש בו בכל מחשב שתרצה.

אני בספק גדול אם יש איזשהו מנגנון שבודק את יש לך כרטיס של נבידיה ואם כן, מבטל לך את הרכישה של המשחק. זה עומד בניגוד גמור למנגנון הזה. ואם מישהו עם כרטיס של נבידיה רכש את המשחק? אז הם יצטרכו לעשות פאץ' מכוער שמבדיל בין מקרים שרכשת בכסף, למקרים שרכשת דרך הטריק של ATI. אני בספק אם יעשו משהו כזה.

זה כמו המבצע של סלקום עם הקולנוע. המון אנשים באו לקולנוע שאין להם בכלל סלקום. הם לוו פלאפון מחברים, והלכו לראות סרט.

עבור סלקום זה עשה בדיוק את העבודה - העלה את סלקום לשיחת היום. מי שהיה לו סלקום היה "מבוקש" בשביל הכרטיסים.

בקיצור, לא אכפת להם עם איזה כרטיס אתה משחק, כל עוד חיפשת בנרות מישהו שיש לו כרטיס של ATI בשביל לעשות אצלו חשבון - זה עניין שיווקי נטו.

גם אם הוא לא ריק מה יש לי לגנוב חשבון STEAM :screwy: אני עושה את זה רק כי זה לא הוגן שרק בעלי כרטיסים של ATI ישחקו בחינם ;D

חשבון ריק באמת אין מה לגנוב.

אבל חשבון עם משחקים, אפשר לגנוב כי... אז אפשר להתקין את המשחקים ולשחק אותם און ליין :P

פורסם

אני יכול להוריד כל מני מודים חינמיים אם הורדתי את הDM?

ואם כן אז מאיפה?

פורסם

סוף סוף סיים להוריד את DM ויש קצת זמן לשחק.. אני צריך לחכות שיסיים להוריד את LC לפני שאני יוכל לשחק? (96%)

פורסם

למקרה שאתה לא יודע - LC זה לא משחק או מוד. זה מן מצב משחק כזה שבו סתם מדגישים לך את האפקטים המיוחדים שבמנוע של HL2 ואיך ומה וכמה עשו אותו.

אני יכול להוריד כל מני מודים חינמיים אם הורדתי את הDM?

ואם כן אז מאיפה?

אי אפשר, אתה צריך לקנות איזשהו משחק קודם שבא איתו מנוע של HL2. אם אתה באמת מעוניין במודים אז הפתרון הכי טוב זה לקנות HL2:EP1 ב9 דולר מSTEAM.

פורסם

למקרה שאתה לא יודע - LC זה לא משחק או מוד. זה מן מצב משחק כזה שבו סתם מדגישים לך את האפקטים המיוחדים שבמנוע של HL2 ואיך ומה וכמה עשו אותו.

אי אפשר, אתה צריך לקנות איזשהו משחק קודם שבא איתו מנוע של HL2. אם אתה באמת מעוניין במודים אז הפתרון הכי טוב זה לקנות HL2:EP1 ב9 דולר מSTEAM.

ומה המודים האלו? משחקי רשת או שלבי משחק קצרים לשחקן יחיד? לא ממש הצלחתי להבין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים