פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אם כבר FARCRYלמה אין את המשחק המלא להוררדה בשום מקום ??? (אני לא מדבר על 8 לינקים =. ":( )למה אין FEAR המלא להורדה ??למה למה למה .1?!?! אפשר קישורים בפרטי ? תודה =]
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מה!!!לא ידעתי! סעמק!הייתי פעם משחק בHL2DM אבל לא היה איפה ועם מי לשחקעכשיו אתה אומר שיש שרת ישראלי?!יאללה טסתי לשחק שם!C U THERE
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אפשר להוריד במחשב א (עם ATI) ולשחק במחשב ב' (עם nvidia) ?אי אפשר, כמו שכבר אמרו - התוכנה בודקת בזמן אמת אם יש כרטיס ATI על המחשב, אם תיכנס ממחשב שיש עליו NVIDIA המשחק פשוט לא יופיע לך ברשימת המשחקים.אגב גם אני מת לשחק בזה בלי לאגים ;D ;D
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים שיחקתי בFARCRY הישראלי. לא היה משהו. לא יודע למה לא ממש אהבתי את המצב של המולטי...ההלף לייף ממש טוב!
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אוקיי, עשיתי בדיקה, במחשב הקודם שלי היה כרטיס מסך של ATi אז נכנסתי לחשבון שלי משמה,הוא נתן לי את ההצעה אישרתי [אבל לא הורדתי], עברתי לחשבון במחשב הזה, והופה הינה המשחקמופיעה לי ברשימה ואני משחק בהנאה עם כרטיס מסך של Nvidia....ככה, שהוא בודק רק לפעם הראשונה אם יש לך כרטיס מסך של ATi...ולא בודק בזמן אמת [אני מאמין שיעלו על זה בעתיד וישנו את זה לזמן אמת..]
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מקווה שלא..אז מישהו שיש לו כרטיס של ATI מוכן להוריד לי לחשבון את המשחק? אני אשלח לו בפרטי את החשבון...
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים לא ידוע כשאני ניסיתי לעשות את זה הוא לא הראה לי את המשחק עם מחשב של NVIDIA.וגם כשניסיתי להפעיל לחבר בACC שלו במחשב שלי הוא אמר שכבר הפעלתי על כ.המסך שלי.מה שאומר שאי אפשר להפעיל ת'מחשב פעמיים על אותו כ.מסך בACC שונים.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מקווה שלא..אז מישהו שיש לו כרטיס של ATI מוכן להוריד לי לחשבון את המשחק? אני אשלח לו בפרטי את החשבון...אין לך חברים?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים כל מי שיש לו כרטיס של NV ורוצה את המשחקים שמגיעים עם ATI בחינם שישלח לי פרטי :xyxthumbs: סיים להוריד לי 22% מ HL2:DM. בשביל HL2:LC צריך את ה HL2 הרגיל?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים למה לכל הרוחות אתה שולח לו? הוא יכול לגנוב לך אותו.אני מניח שזה חשבון חדש כלומר ריקאז אין מה לגנוב שם
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים גם אם הוא לא ריק מה יש לי לגנוב חשבון STEAM אני עושה את זה רק כי זה לא הוגן שרק בעלי כרטיסים של ATI ישחקו בחינם ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.